Компромисите в една връзка - здравословни ли са и до каква степен ?

• 17 878
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Ние не ги бъркаме, но гледам, че вие ги бъркате.
Или никога не сте имали качествени флиртове. Или всички жени, които са усмихнати и приветливи са ви флиртаджийки.
Не знам, не знам.

# 691
Или никога не сте имали качествени флиртове. Или всички жени, които са усмихнати и приветливи са ви флиртаджийки.
Не знам, не знам.

За нюанси в поведението говорим, не за усмивки и добронамереност.

# 692
Говорете, ще ви чета с внимание.
Виждам, че точно нюансите не се различават.

# 693
  • София
Та от къде тръгна темата за флирта? Че някои жени "си го търсят"? Не очаквах такова изказване от жени, ама как да е.
Аз на живо съм голям борсук и дори се възхищавам на приятелки които умеят да общуват и да се заговарят с непознати.

# 694
Не знам, не знам.
Е, точно това написах - приветлива и усмихната не означава флиртуваща.
Бази, в бързината да си най-разбираща от човеци сякаш не вникваш в писаното.

Иначе, да, да, флиртове не сме имали, даже отидох да потърся в тълковния речник що е то. Плътно до печката, ката ден кат сега. Сега специално - гъбен сос за каретата.

# 695
Това си е вид флирт – някои флиртуват и с манджи. Кой както го може. Wink

# 696
Та от къде тръгна темата за флирта? Че някои жени "си го търсят"? Не очаквах такова изказване от жени, ама как да е.
Аз на живо съм голям борсук и дори се възхищавам на приятелки които умеят да общуват и да се заговарят с непознати.
И жени, и мъже - който си го търси, не можеш да го спреш.
И отстрани се вижда Wink

# 697
Да, момиченцата флиртуват и се държат предизвикателно. Ако смятате за нормално 10-12 годишно да се цапоти с грим и да ходи а дълги нокти, проблемът е във вас. Педофилите са си педофили.
Някакси, несериозно изглежда, жена, на години, харесвана, желана - добре, ама все това да ѝ е в устата/под пръстите, и да си брои на глас мъжете…няма да споменавам имена.

# 698
Знаеш ли аз защо написах супер атрактивна? Rolling Eyes Защото не всички жени привличат в еднаква степен мъжкото внимание. Някои са почти незабележими. Други са си откровено грозни. Разбира се, някакви откачалки и тях си ги ревнуват отявлено и ги тормозят.

А други откачалки дори и тях свалят. Simple Smile
Една жена има ли мъж до себе си, няма начин да няма поне един, който да се пробва да я свали, независимо колко неатрактивно изглежда. Минимум един приятел на мъжа ѝ ще се пробва, ей-така, за спорта.
А и като се огледам сред познатите си... Май-май по-грозноватите жени повече кръшкат. Комплекси ли избиват, на комплименти ли повече кълват, не знам, но ми е направило впечатление.
Така че един ревнив мъж, колкото и грозна жена да си избере, пак няма да спи спокойно. Затова да минава на другия бряг, докато е време. Не че и там пращят от вярност...

# 699
Моят смарт часовник се опитва да ме юрка, ама не му се връзвам.
Я един въпрос -
До колко бихте направили компромис с отсъствия, командировки, дълго отсъствие по работа?
Не бих. Примерно мъжът ми да е тираджия и да го няма половин година...то все едно го няма никога реално.

# 700
Мъжът ми беше на такава работа, като се запознахме. Пътуваше по половината земно кълбо и спеше повече по хотелите до летищата, отколкото у тях.
Една година не намерихме време да се преместим да живеем заедно.
И на двамата ни беше ясно, че не искаме да продължаваме с такава динамика и намали пътуванията драстично.
Пак ходи в командировки, но рядко и само ако замества шефа си.
Няма да си кривя душата - ми, много е приятно от дъжд на вятър да го няма и у нас да е женско царство. Но изключенията да се превърнат в правило - не, мерси.
Не затова сме се женили и имаме дете.

# 701
Ах, циганката! Sweat Smile

Въртиопашките се надушват, тооолкова отдалече .... имам предвид  и двата пола.
Няма такова нещо като двусмислено поведение- флиртово поведение за едни, и просто приятелско поведение за други.
Може да се подхлъзне някой младок/мома на около 20, останалите много добре знаят, че няма.
Закачки, лични интереси и въпроси, общи шегички...тон на гласа, докосвания,погледи... от раз се определят, без никакво съмнение.
Специално влизам заради дискусията с теб Grinning

Макар че това за циганката си го искам за себе си, аз употребих първа този лаф Imp

Въпросните описани и аз съм ги наблюдавала. И да, много си личат. Но защо реши, че точно те привличат най-много мъжкото внимание не знам. По мои наблюдения на такива дето се държат по такъв очевадно флиртаджийски начин мъжете по-скоро се подхилкват и изобщо не тръгват да ги свалят, най-малкото защото не са им интересни. Тези така или иначе им се предлагат.

Също, да върна една стъпка назад темата. Тоест, на улицата, където хората са непознати и такъв тип поведение като описаното няма как да се случи. Там по кои жени мъжете ще тръгнат да се обръщат и ще искат да се запознават? Ама без един сигнал да са получили?

Сега очаквам нравоучителна лекция как една жена може да си върти опашка сластно и да хвърля страстни погледи наляво и надясно и докато търчи за някъде и е облечена в анцуг и абсолютно не ѝ до никого Smiling Imp

Време е циганката, възхваляваща тези, които не получават активно внимание, но въпреки това са невероятно привлекателни и са изключително верни и любящи съпруги, да се включи Laughing

# 702
Няма лошо да си атрактивна жена, дори и обвързана.
Тук виждам някаква битка и противопоставяне. Едва ли не ставаш измита чиния като си във връзка.
Ако мъжът не може да понесе до себе си красива, привличаща погледите, интересна, атрактивна жена, не ви трябва такъв мъж.

# 703
  • Somewhere far away
Аз пък имам наблюдения как някой много гордо се хвали как е точно момче и колко е сериозен и колко е свестен, бла бла почвам да спирам да слушам в един момент и съм отегчена, защото  виждам как се бори за всяко женско внимание и виждам как иска да е героя в историята, ама яко флиртува с всичко що е от женски пол... е как да ти повярвам, моето момче? Ето това е доказателство на максимата : дела трябват, не думи. Гледам му делата , не думите.
И някой ако е наистина толкова сериозен, няма да има нужда да повтаря колко е сериозен.

# 704
Да де, фанал някаква мома, на два дена служба, и се лигави тука колко е яко да се таковат по цял ден, че не си и омръзват, пък на такава никогиш не ще изневери. Ше му сей и на лапещака, какво му се хващате.

Общи условия

Активация на акаунт