Модни консултации - 79

• 35 670
  • 354
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Много са красиви и двете якета, но ако ползвате фон дьо тен се цапат доста.
Аз като видях яката и веднага това си помислих Simple Smile А ако е и светло, става мамма миа!

# 331
  • София
Аз много обичам дрехи с висока яка. Обичам да ми е топличко на врата. За грима - има пералня, шалове, въобще има варианти.

# 332
Аз пък обратното, никога не нося нещо по високо. Душат ме и откачам. Изцапването от парфюми и фон дьо тени също ме дразни.

# 333
Мен направо ми задушава и аз също не харесвам да ми се търка грима по яката. Но като цяло ме дразни усещането да ми се допира дрехата във врата.

# 334
  • Street of Dreams
Имам такова бомбър яке с висока яка, харесвам ги и не нося FDT, просто нося такива вече 3-4 години и ми омръзна. Освен това искам нещо с качулка, затова се насoчих към парка.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 10:07 от OnDiNe_

# 335
Не ме задушават дрехи с висока яка, фдт и пудра не нося.
Харесва ми при ветровит климат и студ да имам яка.

# 336
  • В полите на Пирин планина
Аз пък постоянно нося шалове (без лятото) и хем са хубав аксесоар, хем яките на връхните дрехи не се цапат. Ползвам само ББ крем, но и от него оставят понякога следи и трябва да се пере / даде на химическо чистене.
Твърде високи яки не понасям, чисто като физическо усещане, но полу-поло, да.

# 337
Аз много харесвам, но се китосвам ежедневно в някакъв тониран продукт. Ще се замисля за нови зимни шалчета, вчера купих това яке и тази сутрин рано го сефтосах, имаше го и във вариант с висока яка и други цветове.

# 338
Якето е много хубаво, обувките също Heart Eyes

# 339
И аз така реших на място, че и пола не ми се размина, но тази:

# 340
Тези обувки актуални ли са още?
Чудя се за едни такива, че миналата зима ми беше горещо с ботуши.

# 341
Актуални - неактуални , за мен са класика 😅 нося моите вече трета година.

# 342
Класика и за мен- не са толкова изчанчени, че да не са актуални. Но пък това го пише човек, който даде брутния вътрешен продукт на малка африканска държава за боти преди да започне зимата, въпреки че ми се обясни няколко пъти колко са аут.

# 343
  • София
Не съм много по темата, но искам да придобия това яке 😀
Някой дали го е срещал някъде?
Никъде не мога да го намеря, ни с чатгпт, ни с джемини, ни с гугъл ленс..

# 344
  • Deutschland/HE
Като го пуснах да търси изображение ми излезе в някаква група във Фейсбук. На Бенетон било.

Общи условия

Активация на акаунт