Модни консултации - 79

• 35 666
  • 354
  •   1
Отговори
# 345
Питайте самата Теа в Инстаграм.

# 346
  • София
Wow, много Ви благодаря Hug

Благодаря и на мод, че ми премести питането в правилната тема Yum

/Питах Теа, но бях сигурна, че няма да ми отговори../

Редактирам се:
Няма намиране, явно е от доста стара колекция.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 09:34 от kukumiavka

# 347
Привет! Идвам с две питанки. Реших, че тук бих могла да намеря помощ
1. В търсене съм на палто с висок процент вълна, класически модел. Бих желала да има и физически магазин в София или Пловдив за да мога да пробвам модела.
2.  В търсене съм на боти от естествена кожа препънаха ми GiAni и Сара Пен, правилно ли са ме насочили, коя от двете е алтернативи е по-добра? Ще съм много благодарна за насоки.
За да не е спам

# 348
Палта с висок процент или изцяло вълнени има в магазина на Elizabeth в Пловдив. Обувките на GiAnni са страхотни, аз имам няколко чифта, нося ги с години. Освен че са качествени и удобни са и много ефектни.

# 349
Палто с вълна има в COS.
Между Gianni и Сара Пен бих избрала Сара Пен, защото от години нищо на Gianni не ми е удобно. Ефектни са, но не ми пасват на крака и са много твърди.
Има и още марки - Fabiano, Aquamarine

# 350
  • В полите на Пирин планина
Имам само едни сандали от Gianni - съвсем ежедневни, удобни са, но много бързо се отпуснаха някак и леко ми шляпкат, но за лятото не е чак такъв проблем, защото понякога краката се подуват.
От Ади шуз и аз съм доволна, но нямат много модели. Примерно кубинки или по-груби боти си купувам от други сайтове и не на БГ марки.

# 351
Аз гласувам за Сара Пен. Имам няколко чифта от GiAnni, естествена кожа и се разлепиха още на първия сезон, без дори да са носени всеки ден или в проливни дъждове.

# 352
  • София
Има един магазин на площад Македония откъм Христо Ботев, но за съжаление не помня името му, българска марка обувки. Там миналата година намерих много красиви лилави боти, много ефектен цвят.

# 353
От GiAnni имам едни фини велурени мокасини.Тези обувки са навъртяли стотици километри и ме са мръднали!!!Но са много стари и не знам сега какво е качеството на марката.

# 354
Харесах си тези още в сайта, отидох в на място в аутлет магазина им в Пловдив и ми направиха 10% отстъпка.
На сара Пен също съм харесала няколко модела, надявам се следващия месец да си взема и едни на висок ток от Сара Пен, за д направя разликата.
Надявам се тези да не ми изкарат само един сезон. Но съм притеснена определено от споделеното

Общи условия

Активация на акаунт