Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 22

• 13 568
  • 232
  •   3
Отговори
# 225
Не казва,че Елените трябва да се премахнат,ами точно обратното...

# 226
Разбрахте ли кой е свидетеля от чуждестранен произход срещу Кмета ни - Украинеца собственик или уравляващ ли е не знам на КУБ

Някой с инфо ?
Попаднах тъкмо във ФБ на опровержение лично от него. Изобщо не бил давал показания. Не знам вече кой какво...

https://www.facebook.com/share/p/18faGSB7ZU/

https://www.facebook.com/share/p/17Xy9LgXx3/

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 14:16 от Miss_Kaprisse

# 227
Тези от КУБ усетиха, че се омазаха, и сега бързат да си лъскат имиджа! Не са украинци, от Одеса "Я руский" с руско гражданство.
Същите, на които Коцев не дава разрешителни за сттоеж върху гори, пък те си ги изсякоха и държавата ги глоби с 35 000лв ( не, няма пропуснати нули Simple Smile )

# 228
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/gradovet … a-kataklizmi.html

В момента ще се руши в Елените. Няма да е само там...тепърва предстои веселбата.

Така е, прибягват към най-лесното решение, да съборят 2 сгради, все едно сами са се построили. В България винаги се действа първосигнално и по най-лекото съпротивление. Сега ще съборят 2 сгради, които е много вероятно да са напълно законни и изрядни откъм документи, което ще вкара държавата в съдебни дела и ще плати обезщетение на собствениците от бюджета, и така хем те ще са доволни, хем глупавите зрители по телевизията ще си мислят че е постигнато някакво възмездие. А това как са издадени документите вече не е проблем на собствениците, то си е проблем на държавата. Веселбата ти ще се плати от всички нас, по мои прогнози.

И естествено няма да се вземат никакви превантивни мерки, нищо няма да се направи за корупцията в администрацията, при издаване на документи понеже това са трудни проблеми, и след 10 години ще сме готови отново да повторим сегашната ситуация в друго населено място.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 10:52 от atom3

# 229
 В контекста на последните събития.. да ви питам харесала съм един бъдещ проект, който ще е на Цар Освободител- под Пчелина. И се притеснявам, навремето бях гледала карти на свлачища и по спомен цялото НОВО Възраждане 3 + Пчелина са на свлачище. Та притеснявам се, това да не се окаже "подпорна" стена на  при един подобен развой на ситуацията.

# 230
Тези от КУБ усетиха, че се омазаха, и сега бързат да си лъскат имиджа! Не са украинци, от Одеса "Я руский" с руско гражданство.
Невзоров е ивеститор-измамник от Одеса.
https://usionline.com/imushhestvo-zastrojshhika-tairovskih-sadov … nikov-arestovano/
През 2013г се появява в България.
Няма как да има и руско гражданство, понеже до преди два месеца в Украйна двойното гражданство не бе допустимо. Украинец е.

# 231
Българин, руснак, украинец или друг някакъв... Има ли значение?
Или и тук почнахте делбата на "копейки" и "еврогейове"?

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 03:40 от Евгени Генов 749798

# 232
  • Варна
Няма значение какъв е, ако е от Крим значи е с руско гражданство. Одеса е украинска, значи е с украинско гражданство, но може да е етнически руснак. Има етнически украинци (или поне самоопределящи се като такива), които не знаят украински, а някои са или от смесен брак или в смесен брак, някои не знаят какви са и не им и пука. Така, че все тая. Някои са работни, с малко по-западен манталитет, някои са си същите мърди като нас със същите тарикатски заложби.

Относно това кой ще плати сметката за Елените - прав е колегата, може и да разрушат някоя сграда за пред стадото, но сметката ще я плати стадото. Аз лично по скоро бих търсил варианти да се направят подземни или странични канали. Защото ще оправят несправедливост с несправедливост. Но за едно не е прав колегата, че следващото ще е след 10 години. Има много промени в околната среда, които ще предизвикват повече и по-силни бури и вече се случва, една причина е изтъняването на някакъв междинен слой в атмосферата, заради което и зачестяват турбуленциите при самолетите и то при ясно време.

Но, нито това, нито горния са  най-спешния проблем на България, като гледам какво става последния уикенд в едни изборни секции и нещо започва да ми се свива корема, такова нещо не е било никога...

Общи условия

Активация на акаунт