Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 22

• 12 596
  • 216
  •   3
Отговори
# 210
Имоти с падащи цени гр. Варна последните 6 месеца 2025

Източник - имот.бг

април - 57
май     - 105
юни     - 289
юли     - 780
август - 592
септември - 670

# 211
Брокерски номера са това, пуснали на 100хил., после на 99 900. Исками се и на мен да има намаление, но не виждам такова. 
Имам няколко сделки за покупко-продажби за последните 4 седмици, още една ме чака, за покупка и то се състезавах едва ли не с други купувачи, че да се вредя аз, положението беше - най- бързият печели…Спечелих, на цената на онзи въпросен скандал с моята си брокерка Smiley  Всеки крясък си струваше, много съм доволна от себе си. Imp

# 212
  • Варна
Голям праз, че са намалили няколко обяви с някой друг лев, като за последните 5 години цената на всичко скочи двойно, че и повече.

# 213

Източник - имот.бг

април - 57
май     - 105
юни     - 289
юли     - 780
август - 592
септември - 670

Няма много полза от тези числа. Липсват 2 неща, първото е общия брой на обявите от които са измерени падащите цени и второто е статистиката да обхваща всеки месец на последните 10 години или 120 месеца.

# 214
Като се замисля, наистина няма никаква полза — няма да ви притеснявам повече с такива числа и да спамя.

Лека

Източник - имот.бг

април - 57
май     - 105
юни     - 289
юли     - 780
август - 592
септември - 670

Няма много полза от тези числа. Липсват 2 неща, първото е общия брой на обявите от които са измерени падащите цени и второто е статистиката да обхваща всеки месец на последните 10 години или 120 месеца.

# 215
  • при Arctic Monkeys
Пак ли се пука балона. Добре, добре Simple Smile

# 216
fabregas, хубаво падащи цени, но на база какъв процент,какъв имот,агенция и др. Съответно дали предварително е била завишена цената на имота нарочно. Много субективна е тази статистика и долу горе не показва нищо. Ако статистиката беше пълна, може би щеше да е полезна.

Голд, явно е време за пазаруване, и при мен няколко сделки,а бонуса е едностаен в централна част за 35к ,но без скандали и крясъци с брокера Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт