Важно - машина за хляб - 2 част !

• 74 502
  • 835
  •   1
Отговори
# 165
Валенце, включих преди половин час този хляб. Пина ми го даде същия, но с масло. Наложи се да добавя малко брашно, но в рецептата й пишеше 400 гр., та така стана като твоята - 500 гр. Включих го този път на 4 програма, която е 3 ч. и 8 мин., пише хляб за закуска. Ами ще чакам. Дано стане този път най-хубавото хлебче Peace.

# 166
  • София
Ще стане!Аз го пека на първа програма.Довечера ще се хвалиш,надушвам! Peace

# 167
Evjeni, какво стана с проекта за систематизиране на старата тема? И аз бих помогнала, но съм не много добре в тази област  Confused
никой нищо не  каза  и така  си остана. Но мисля, чеЛео е направила нещо по въпроса. Така поне мисля, защото попаднах на някакви такива препратки в готварската книга

# 168
Ще стане!Аз го пека на първа програма.Довечера ще се хвалиш,надушвам! Peace
Наистина си надушила работата Joy, хлябът ми се вдигна до горе, почна да се пече и не спадна, остават още 15 мин. докато изключи и няма никакви изгледи да падне, той няма и кога да пада, защото вече е почти опечен Laughing, много съм доволна... ееее... това е работа! Сега остава да го извадя и като поизстине да го разрежа, да го видя отвътре, но при такъв обем, предполагам, че ще е хубав и отвътре.
Най-после и у нас се размириса на опечен хляб...
Подскок Laughing!!!
Благодаря на Пина и Валенцето за рецептата.

Допълвам: Извадих хлебчето и стана страхотно! Ееее.... най-послеееее... много съм щастлива, а мъжа ми и детето ми отидоха на разходка и не мога да се похваля на никой, освен на вас... Отрязала съм си едно парче и нагъвам здраво със шарена солчица... мммм... ще стана още по-дебела!

Последна редакция: пн, 30 апр 2007, 20:00 от Ню

# 169
Ню, браво  Hug

# 170
Ню, браво! Цените в Техномаркет са главозамайващи......Ще правя разходка до ТСМ...... newsm78

# 171
Ню, браво! Цените в Техномаркет са главозамайващи......Ще правя разходка до ТСМ...... newsm78
Да и аз там ги гледах... от 100 лв. нагоре. Ама защо ти е да даваш 100 лв., като може да дадеш и 35. Иди до ТСМ и дано улучиш хубава машина, че там продават едни боклуци (дрехи с дупки, с петна, часовници с напукани стъкла... изобщо...)
Съветвам те да натиснеш всички копчета, да видиш, дали са в ред, защото аз натиснах две копчета на 2 машини и бяха вдлъбнати навътре. Продавачът твърдеше, че нищо им нямало и си били така, но на моята машина, която си избрах после, ясно се чуваше, как щраква копчето и че е наред.
И си купи с две бъркалки, хлебчетата стават продълговати, а с една стават като кубчета.

Моят хляб го направих на 4 програма - За сладък хляб. А на 1 програма не ми ставаха. Като перушинки се отлепят трохичките. Йееее!!!! Crazy

# 172
  • София
Ню,браво за успеха!  bouquetСещам се аз в каква еуфория бях в началото, като си купих машинката,непрекъснато обикалях около нея и поглеждах отгоре.Радвах се, като малко дете на всяко хлебче. sohappyОт както я имам(от началото на септември миналата година)ми е пръв помощник в кухнята,а хляб от магазина съм купувала 1 или 2 пъти за цялото това време. Hug

# 173
Да и аз там ги гледах... от 100 лв. нагоре.

Благодаря за съветите за копчетата...Какво от 100 нагоре...От 165 лв нагоре започват и по вашите съвети гледах за 1,250гр. - струваше 199лв. за 1,500гр.......Ще видя дали в Метро скоро няма да има промоции - там има по 80 лв.Тази промоция няма, ама ще ида до ТСМ тези дни...
Радвам се,че хляба ти е такъв и много бързо да го  сладко-сладко.....

# 174
  • София
Ню,поздравления!ех,спомени...аз няколко нощи подред не спах от вълнение,че съм станала "хлебарка" hahaha!

# 175
  • ГОре на черешата...
Момичета, не ми се рови назад, а спешно трябва да помогна на една приятелка...взела си е ФИФ-ка, а няма превод коя програма за какво е.
Можете ли да ми помогнете Praynig?

# 176
1 - Нормален хляб - Използва се за бял и смесен хляб, който се състои предимно от бяло брашно (пшеница, ръж)
2 - Бял хляб - За хлябове от бяло, ситно смляно брашно - френски тип и за леки хлябове с хрупкава коричка
3 - Пърнозърнест хляб - За хлябове с високо съдържание на брашно от цели зърна пшеница и ръжено брашно.
4 - За сладък хляб, сладкиши и за рецепти с допълнително количество захар, стафиди, шоколад
5 - Хляб с кисело мляко
6 - Бърз хляб - Изберете тази програма, за да приготвите хляб за сравнително кратко време. С нея хлябът няма да стане много пухкав и вкусен.
7 - Тесто за макарони. Няма фаза за печене при нея.
8 - Мармалад
9 - Месене на тесто
10 - Само печене

# 177
  • ГОре на черешата...
Ню, благодаря  bouquet!

# 178
Ню,поздравления!Аз съм винаги насреща за акъл..,стига да имам и аз ! Laughing

# 179
Момичета, аз днес ще правя питка "Слънце" на Джемма.
Стискайте палци, щото досега не съм имала никакви успехи в това начинание.
Ако имам време, ще направя снимка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт