Самостоятелно излизане във връзка

• 6 252
  • 141
  •   1
Отговори
# 60
Имаш право на арогантност, да си знаеш. Имаш пълното право да подходиш малко с лошо. И не защото той не трябва да живее на 27, а защото ти губи времето баламосвайки те,, че е с теб, докато реално има връзка с дискотеката. Хубаво е човек да умее и лош да става, когато си трябва

# 61
  • София
Не е ли по-добре да го зареже, вместо да игра театро?

# 62
Да, но с увереност, че е права, а не с чувство за вина.

# 63
Ами, сега ще каже, че го обича.

# 64
  • София
Разбира се, че го обича, иначе нямаше да стои толкова време. Това е толкова човешко и обичайно.

# 65

Има много млади семейства , които все още нямат подписан брак или деца. Simple Smile
За да бъдеш семейство с някой не е задължително да имате дете или да пише на хартия , че сте съпруг и съпруга.

Да, сега това  е модерно.
Ама не, не са семейство, сори.
Съквартиранти с облаги сте, не сте никакво семейство.

Не е ли по-добре да го зареже, вместо да игра театро?

Не ще бре. Иска да го променя.
Тая мания в много жени ги е карала после да си удрят главата в стената.
И дори и след това не стоплят.
Той е в правото си да живее както си иска.
Не и е длъжен.
Ама и тя е в правото си да иска да живее по-друг начин.
Още не го е осъзнала.

# 66
Е, не , така не се градят отношения.Защо да не са семейство? Децата или бракът не са равни на семейство.Шест години връзка говори за сериозни отношения, които е хубаво отсега да са ясни:

# 67
Ами за мен не са семейство.
А двама, които живеят заедно, но гледат в различни посоки.
Единия иска сериозни отношения и да вършат нещо заедно, другия бяга при всяка възможност да купонясва и не прекарват време заедно.
Освен ако им се случи да са вкъщи заедно и правят секс евентуално, тя готви, чисти и т.н.
Той излиза където си иска, с нея не.
Тя си кукува.
Ми това не ми е семейство.
Ама всеки си има различни разбирания.

# 68
  • София
Гаджета, които живеят заедно. И за мен не са семейство. Но не разбирам идеята на темата. През цялото време чета едно и също: "той излиза, на мен не ми харесва". Още в началото ти написаха - или го приемаш, или прекратяваш. Какво повече има да се пише?

# 69
  • Paris, France
Ние живеем както живеете вие, вече почти 3 десетилетия. Малката разлика е, че моят мъж идва с моите приятели, но аз с неговите не. Също той посещава мои роднини като майка ми, даже без мене, а аз никога не ходя с него при неговите, освен съвсем в началото.

Не той не може да разбере. Ти не искаш да разбереш, че на него не му е приятно да ходи с тебе на кафе и бира, а и не те спира да идеш с него. Вие имате коренно различни желания, но ти искаш да натрапиш твоите. Той нищо не иска от тебе. Ти искаш да излизат3 заедно, но и да правите това, което ти обичаш да правиш, а той не. Как щеше да се чувстваш ако той беше започнал да настоява да ходиш с него, но на дискотека и до 6 сутрин?

Попадала съм на мъже, които искаха да ме водят с тях на театър, ресторант, екскурзии, вместо да прекарам уикенда по дискотеки. Късах и толкоз.

Аз не бих скъсала с някого за подобни глупости, но и нямам претенции мъжът да излиза с мене.

За мене мъжът звучи читав. Така живеех и аз на 27г и даже заживях с мъж.

Преди да скъсаш с него - да знаеш, че след появата на дете трудно ще излизате двамата заедно, дори да има баби наблизо. Нашите деца не заспиваха без някой от нас и ги заварвахме будни в 3 и 5 сутринта, та не ни беше удобно да искаме от баби да ги бавят нощем. Обикновено ги приспивахме и единият излизаше към 22.30ч, сам.

Трудно 27г ще заиска бебета. Бях на 27г между средата и края на 90те и никой мой набор не бързаше да прави деца. Сега съвсем. Приятелките ми родиха между 30 и 38 годишни.

Ако си излизаш сама, няма лошо да останете заедно. За какво ти е до г*за за да изпиеш едно кафе или бира?

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 20:01 от Nevena Virolan

# 70
Еми да, защо да излизат. Какви са си? Joy
То се излиза колкото да хванеш шаран и заживеете.
После няма как да се излиза заедно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 71
  • София
Ама, ти покана ли чакаш?
Слагай токчетата и първа в таксито, скапи му вечерта, мрънкай, прозявай се. Другия път пак.
Шегувам се. Или не се.

За шест години някакви планове нямате ли?
Сватба, деца, имот?
Докога така?

# 72
Ами за мен неговото поведение е съвсем в рамките на нормалното. Човекът е на 27, не на 72. Много след тази възраст излизах няколко пъти седмично, прибирах се сутрин от дискотека и после на работа. На тези години ако не можеш да го правиш, не знам кога.

Въпросът е тогава живееше ли като семейство с друг човек?

За мен лично не е ок такава ситуация. Ако още от първите години трябва постоянно да правя компромиси, за да съм с някого, сигурно ще го намразя.
Да, имала съм партньор, живеехме заедно. Излизали сме и заедно и отделно. Имахме сходно разбиране за забавление. Сега, ако единият искаше да си стои вечер вкъщи и харесва основно разходки в парка и кафе, нямаше да ни се получи, защото наистина означава компромиси.

Вероятно авторката иска по-уседнал начин на живот, но затова трябва и другият да го иска. Ако не е така, разделят се и всеки си търси подходящ партньор.

# 73
От излизане до излизане има разлика. Тя пише, че той само чака да дойдат почивните дни, за да забегне с приятелите. Не става дума за това да разпределя свободното си време м/у тях и нея. Тя е простп част от интериора.
А и група ергени в Слънчев бряг, през сезона. Не ядем доматите с колците все пак Simple Smile

# 74
Ами не би ми било приятно да излиза всеки уикенд с ергени и да се прибира 6-7 часа. Че и да се прави на ударен, че не разбира какво не ми е приятно.
Мога да го преживея веднъж месечно, но всички почивни дни да ходи - то си е желание от негова страна да живее като ерген, ама да има свястно и добро момиче у дома за ежедневните нужди. И всички сме наясно, че това ще е докато срещне НЯКОЯ!
На всичкото отгоре, това какво означава - ще се прибере в неделята в 6 сутринта, ще ми спи до следобеда. Че ние тази неделя нещо заедно няма ли да правим? Аз на пръсти ли да му ходя на великия купонджия?

Бих започнала с това да искам да правим заедно нещо неделята. Да идем някъде например.  Но не като се наспи следобед, а да си планираме почивните дни.

Авторке, време е за ревизия на връзката. Поведението му дава знак, че тя не му е приоритетна. Май прекалено много му идва сигурността, която му даваш и го обръща на свободия.
Или пък ... се е изчерпала тази връзка ...

Общи условия

Активация на акаунт