Къде да срещна?

• 12 566
  • 379
  •   1
Отговори
# 360

Ген и силна семка. Smile

Някои двойки с години не могат да се заплодят.

Начииии не е ли пускано генетично изследване преди това, не го хвали Laughing
Повечето причини да не забременява млада цена не са генетични (все още 😇). Малко хламидийка, трихомонки или гонорея и отиде коня у реката. Не случайно мъжете предпочитат жени без предишни полови партньори или с ограничен брой такива. Следват имунологични причини итн.

Не виждам смисъл да го убеждаваме да променя или намалява критериите. Нищо добро няма да излезе за нещастницата. Всички имаме критерии, но някои даже не ги осъзнаваме.

Питате защо не намирал жена като е богат. Богатите жени не гледат само парите. Някои искат лошо момче, купонджия, а не задълбаващ във вредата на ваксини. 99% от младите жени, които се въртят около богатите мъже търсят пари и други облаги. Тези под 30г рядко са семейно ориентирани и искат дете.
В България момите гледат парите. Този не е богат. Имаш добри мнения и попадения за Европата, съгласна съм с теб. В България е различно, хич не им пука мутра ли е или мамин плужек, важното е да плаща някакви базови неща, жалка картинка.

# 361
Аз къф съм бил прос.
Гледах само дали има сиски.

Е как?..
По-надолу не си ли гледал?
Там понякога се крият изненади

# 362
Е как?..
По-надолу не си ли гледал?
Там понякога се крият изненади
По моето време нямаше изненади.

# 363
Едно време имаше една дискотека в нашия град където се събираха разни тарарасти, ама също и готини мацки, та ставаше купона. Един познат така са мляскал цяла вечер с няква мацка и като бръкнал отдолу набарал салама. Та не е само сега модата на траверсите

# 364
Тая тема от забавна става гадна.

# 365
  • София
Чакайте, че се сетих за следната ситуация. Мацката има страх от игли и съответно заради това не си е правила ваксини. Обаче някъде на втората среща, тоз герой ще иска да й източат една епруветка кръв за генетични изследвания.
Как да стане без да побегне с писъци?
Да я напие? Ама той не дава да се пие.
Сечено отвсякъде.

# 366
Има и хора са ваксинирани по документи авторе.
На първа среща не питай това, че може да те излъже.
По-добре като си станете по-близки.

# 367
Авторе, авторе.... това твое изискване да не е ваксинирана против ковид ми е.... тотал пълен абсурд. При положение, че аз лично също съм против ковид ваксините, не съм си поставял, никога не бих ангажирал моето мнение по въпроса, камоли да го натрапя, на когото и да било. Жена ми се ваксинира - два пъти, като това си е нейно лично решение - здравето е нейно, съответно риска който поема си го преценява тя. Нито я обичам по-малко, нито я уважавам по-малко заради факта, че по тази тема сме на противоположни мнения. Ти за кого се помисли, че имаш претенции до небесата? Да не мислиш, че ти си прав винаги, или че си перфектен? С това мислене, каквито и съвети да ти се дават, и да намериш някоя, трябва да е с много ниско самочуствие/самооценка, за да ти търпи претенциите. Вземи го карай по-смирено и реалистично.

# 368
Като ме видяха за първи път с жена ми, и ми казват - е най - после да те видим с жена ...
Хм, това е дразнещо. Що трябва да те виждат с жена пък. Смисъл трябва непременно да се понатискаш с някоя пред тях, че да се успокоят клюкарите.
Joy
В БГ нали знаете, че националният спорт е "откъде тази има пари за тази чанта?" и "чака принца на бял кон, затова е сама"/ "този за какъв се е помислил, толкова пък да не си хареса жена". Междувременно, на другата половина половината град им знае любовниците, разправиите и прочие, нищо, че в фб се прожектира поредното "романтично лято" Grinning Градски фолклор.

# 369
То заради такива ненормалници, невярващи в това, което се случваше, изнасяхме  по 2- 3 трупа дневно в Ковида, и едвам оцеляхме и ние в тая обстановка, и физически и психически.

# 370
Благодаря за адекватното включване на @Linda*Kiss!
Хубаво е, че все пак има единици, които не са на принципа "чукча писател", а асимилират нещата и изказват гледната си точка, без да влагат излишни емоции.
Малко са, но сърдечно им благодаря, защото тяхното мнение е важно за мен.
За съжаление, част от останалите коментиращи - си показаха пасивно-агресивния манталитет, прикрит "зад женска толерантност" и разни фикции, които едва ли не се опитват и да вменяват.
Получи се прекрасен експеримент и до нови срещи на всички!
Stuck Out Tongue

Цитат
То заради такива ненормалници, невярващи в това, което се случваше,
Хайде, без обидни епитети, ако обичате!
Аз знам и други неща, но не са за тук.

Цитат
Авторе, авторе.... това твое изискване да не е ваксинирана против ковид ми е...
Добре, но ме вълнува как го възприемате!
(Апропо, не че нещо, но забелязвам че част от коментиращите се обръщат към мен "на ти", и то при първа реплика, което е индикатор за много неща).

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 18:08 от Revalion

# 371
  • Далечният изток
Искай ключ.

# 372
Цитат
За мен точка 2 е скандална, не си представям на първа среща да давам отчет какви ваксини имам и да има втора.
Колко наивен коментар!
Има 101 начина да разбера дали човек е ваксиран или не, без даже да използвам думата ваксина.
Важи и за останалата част от т.нар. критерии и други неща.
Защо повечето си представят, че ще извадя списъка и ред по ред ще започна да отмятам като блиц-интервю?

# 373
Е като знаете (Вие) как да получите ценна за Вас информация, как така се оказва, че не знаете къде да търсите обекта на тази информация?

Пп. Горе на черешата е доста подходящо в отговор на основния въпрос на темата!

# 374
Цитат
За мен точка 2 е скандална, не си представям на първа среща да давам отчет какви ваксини имам и да има втора.
Колко наивен коментар!
Има 101 начина да разбера дали човек е ваксиран или не, без даже да използвам думата ваксина.
Важи и за останалата част от т.нар. критерии и други неща.
Защо повечето си представят, че ще извадя списъка и ред по ред ще започна да отмятам като блиц-интервю?

Кажи тези 101 начина, да научим и ние нещо от теб 🙂

Общи условия

Активация на акаунт