КГБ = Клуб на Готините Баби - 237

• 19 730
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
След корекцията:

1. Макавели - 2 бр. с 2 нощувки - на 24 и 25.10
2. Тони
3. Яжка
4. Тану
5. Важна клечка
6. Фло - 2 нощувки - на 24 и 25.10
7. Мериан - евентуално 2 нощувки - на 24 и 25.10 в единична стая
8. Ениса
9.Нами
10.Янче-то ?

# 496
  • София
Айше, много е неприятно да се бориш със системата. Пожелавам успех!
Касс, за палците знаем!
Искам да ви кажа, че докато се кумим едната стая с трите легла вече е заета в хотел Дипломат парк за 24 и 25 октомври. Трябва да решаваме бързо!
Тони, на теб нали не ти е необходима стая или бъркам?

# 497
  • София
Привет, красавици.
Давайте по-бързо да  действаме. Да се заявят тези, които искат единични стаи, другите ще се разпределим на място коя с кого ще спи. Сега ще се обадя на ЯНКА.  Мисля, че това ще е компанията. Няма какво повече да изчакваме.

# 498
  • sofia
Привет от морето!
Днес си казваме довиждане с него. Чакаме си автобуса за София. Хубаво беше, ама свърши
За Луковит бройте ме с две нощувки. Ако Клечи идва ще съм с нея.

# 499
След корекцията:

1. Макавели - 2 бр. с 2 нощувки - на 24 и 25.10
2. Тони
3. Яжка
4. Тану
5. Важна клечка - - 2 нощувки - на 24 и 25.10
6. Фло - 2 нощувки - на 24 и 25.10
7. Мериан - евентуално 2 нощувки - на 24 и 25.10 в единична стая
8. Ениса
9.Нами - 2 нощувки - на 24 и 25.10

# 500
  • София
Привет баболинки!
Запазила съм пет двойни стаи за 24 и 25 октомври в хотел Дипломат парк. Независимо дали спи един или двама души в стаята цената е 75 лв на вечер. Явно на мен ми дават някаква отстъпка от букинг и цената пада с 8 процента от обявената. До 22 октомври не дължа пари, след това автоматично ще ми дръпнат от сметката. Има и някакви дребни суми за туристическа такса. До 22 можем да се откажем без да плащаме неустойка. Като се видим на 6 септември ще взема парички за хотелското настаняване от присъстващите, с другите ще се уговорим.

# 501
Мериан, изпрати ми на лични сметка и точна сума, вкл. и туристическите такси (ако са ясни). Ще ти преведа паричките.

# 502
За Луковит само не знам дали ще съм с една или две нощувки, но иначе съм там.
Макавели, благодаря! Не знам дали ще се преборя със стената. Със сигурност няма да ме огрее, но поне ще пробвам.

# 503
  • някъде другаде
Мариан , благодаря , че запази. Аз бях ангажирана.
Фло , и на теб благодаря за организацията.
Като дойдете ще запазим места в ресторанта , за който писа Кас.
Мариан попита за такси , има до тогава ще намеря телефон .

# 504
  • София
Браво на екипа!
Благодарности на ТОНИ, че даде идеята. Hug
Благодарности на МАКАВЕЛИ, че направи списъка. Hug
Благодарности на МЕРИАН, че направи резервацията Hug и то на биг далавера. Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодарности на ЯЖКА, че ни представи разписанието. Hug
ЯНЧЕТО няма да може да дойде, ЕНИСА и ЖАНА  също. Впрочем, ЕНИСА каза, че ако в последния момент реши да дойде, все ще се прислони някъде. Няма да я оставим под звездите. Stuck Out Tongue Winking Eye
МАКАВЕЛИ и гаджето в двойна стая
НАМИ и КЛЕЧКАТА, а може би и принц Чарлз в двойна стая. Той пък къде ли ще спи???
ТАНУ и ФЛО в двойна стая
ЯЖКА в единична
МЕРИАН в единична, но само за една нощувка на 25. октомври
Е, справихме се. Grinning Сега спокойно ще чакаме датата, за да отбележим пълнолетието на нашето КГБ. Пожелавам времето да е като това в Брезник - тогава имахме чудесни, слънчеви есенни дни. Настроението не го мисля - знам, че ще е на макс!

# 505
Днес е рожденият ден на поета Йохан Волфганг Гьоте (1749-1832). "Нищо не предизвиква повече терор от невежеството в действие. "
„Животът е най-прекрасното нещо, което е измислила природата.“

# 506
  • София
На малка Богородица е събора на селото ни. По площада от ранни зори са наредени сергии, изнесени са скарите, но няма да има много хора - все пак работен ден е. Обикновено кметът кани певци, музика и купонът е на макс. Програмата е яли, пили и се били - типично по пернишки. Joy От половин час селото се оглася от музика и песни. За сега хорА и ръченици, а по-късно ще се включи и чалгата. Ще пушат скарите, ще се лее ледена бира. Ще има и шльокавица. Та закъде без нея? Ще се подрусват бедра, ще има възгласи - дръж се земьо, шоп те гази.  След кючека идва ред на кютека. После се намесва брезнишката полиция и всичко утихва. Героите са уморени и купонът се разтуря...Ще си допиват вкъщи. И така, до догодина - здраве и живот  да е! Grinning

Въвеждам ви в атмосферата на нашто село. Сега звучи Бяла роза. До довечера поне още 5 - 6 пъти ще звучи.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 16:39 от Flo 51

# 507

И аз видях какво става у ваше село, моментна снимка има.

# 508
  • София
Е как можа да ни фанеш таман кога сме взели нотите. Я глей к'ва съм къдравка - цЕла нощ съм спала на ролки,  ония руските, с шиповете, баш като индийски йога, кога лежи на пирони.
Песните от площада сами ме карат да ви пиша.
Наше село поздравява Радомир и селата с песента Рада радомирка. Grinning Приятно слушане.

# 509
  • Вила Великула
Фло, приемам го като личен поздрав, въпреки че нямам нищо общо с Радомир и околията, освен един имот.
При нас днес беше много емоционално. Направихме изненадата и на двете деца. Срещнаха се "случайно" на плажа и имаше сълзи от радост. После естествено, че успяха няколко пъти да се скарат и да се сдобрят, но това е нормално за тази възраст.

Общи условия

Активация на акаунт