КГБ = Клуб на Готините Баби - 237

• 19 721
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Фло, благодаря, разтанцува ми се душата!
Пипи, много се радвам за децата!
      Днес сутринта се разходих до аптеката и после цял ден съм под чадъра на терасата. Старците-разбойници са по-добре. Въпреки това отложихме гостуването на Дребосъчковците. И утре е ден!
Радвам ви се за стройната организация за Луковит! Браво на вас!

# 511
  • Кубрат/ Пишурка
Добър вечер, момичета!
Както писа Фло няма да дойда на Луковит. Бях писала и по - рано ще бъда без зъби и хич няма да ми е удобно. Като си получа държавните обещавам, че няма повече да отсъствам! Яд ме е, защото имам превоз директно от Кубрат до Луковит. Но.... крайно време е да помисля за един от големите си проблеми. Така че...

# 512
Янче, разбирам те. В процеса на "ремонт" по моите зъби се радвах, че ходехме с маски. А дъщеря ми ме питаше защо се смея "ехидно". То не смеех и да се усмихна. После ми трябваше време да се науча отново да пускам широки усмивки. Да ми е жив и здрав доктора!

# 513
  • София
Янке, оправяй усмивката.
А догодина може да повторим Луковит, щом манджата е вкусна и е удобно за пътуване от повечето градове.

# 514
  • София
Организацията по срещата в Луковит приключи.
Сега на дневен ред е Перник. Утре ще мога да ви "рапортувам" - кое как и кой с кого. Всичко е под контрол! Grinning
Съборът приключи преди малко с грандиозна заря. Такова чудо и в столицата не съм виждала. 5 мин. яка пукотевица и много красиви фойерверки. Не съм пристрасна, но наистина беше голяма красота!
Този път като по чудо минахме без участието на брезнишката полиция. И всички ще си спят по домовете, а не в участъкО. Stuck Out Tongue Winking Eye
Лека нощ, момичета и спокойни сънища! Hug
От спрайта ще да е. Открих си правописна грешка, та си я поправих. Grinning

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 23:26 от Flo 51

# 515
  • София
Два дни не мога да стигна до темата.Сега влизам и Фло ме изненада с песента.
Фло,познаваш ли тези певици?

С нетърпение чакам срещите.
Хубава вечер на всички!

# 516
  • София
Градско ЯЖКЕ, познавам певиците - това са Радка и Малинка. С по-ниската, Радка, сме далечна рода. Много съжалявам, че групата, която беше от 6 жени се разпадна, а където и да отидеха, все награди донасяха. Сега им остана само участието в кулинарните изложби - много умеятни жени има в селото. На всяко участие печелят първите места, с грамоти, медали и награди. Най-добра е моята приятелка Снежа, която ме научи да правя баници и зелници. Ненадмината е!

# 517
  • някъде другаде
Добро утро!
Снощи ви изпуснах. Кмета покани тези , които помагахме и спонсорите да почерпи в едно заведение. При нас тази година само раздавахме курбана за здраве , но преди се редяха трапези , имаше музика. В началото е весело , хората играят хора , но като си тръгнеха повечето се получаваше описаната от Фло ситуация. Е не Брезнишката , а луковитската полиция се намесва.
Аз уж да организирам всичко за Луковит , а го направиха Мариам и Фло. Благодаря ви момичета.
Днес ще ходя с колежката до Луковит да си изтегля заплатата и до аптека.
Хубав да е денят ви.

# 518
Добро утрооо!
Ето ме и мен ,,от балкона"", ама с дълъг крачол и дълъг ръкав, че иначе стуууд.  Не ми се смейте - разликата в Т° в 7.00 и в 9.00 - 10.00 е значителна.

Имам гостенка, не чета ( редовно), но пък за сметка на това се разхождаме насам - натам и говорим- говорим...
Не сме се виждали 7 години и имаме да наваксваме, а и с нея, като махнем дребните различия, винаги ни е било хубаво.

Благодаря ви много за организацията за срещите - точно така ще е както сте писали - и на двете ще съм, в Луковит ще бъда с Кучо. Благодаря, че съобразихте за Луковит датата се моите възможности.
Благодаря на адашката Фло, на Мериан, на Тони и на всички участвали в подготовката. Аз и този път съм готованка, но съм съгласна с всичко предложено.

Кучо дращи по вратата да буди дружката ми. Аз оставям кафето и влизам в кухнята да правя гофрети.
А на вас желая хубав и спокоен ден с много усмивки!

# 519
  • Вила Великула
Добро утро и от мен и морето. Пия си кафето и разглеждам какво се случва у нас и по света, а и не на последно място в нашата къщичка.
Снощи Вики изнесе концерт, имаше ръкопляскане и сълзи. Не, че си е нашето гардже, но добре пее.
Сега героите са уморени и още спи, но след малко ще я вдигам да се приготвя за плаж, че там я чака приятелката и. Вечерта сме планирали барбекю в нашата къща, ще поканим семейството с приятелката на Вики.
За сега умуваме кога да си тръгваме, дали утре следобяд или в неделя сутринта. Може би заради движението по пътя ще предпочетем събота следобед. А и в понеделник сме на работа.

# 520
Привет, баболини!
Вчера имахме тежка вечер със старците-разбойници, викахме линейка! После ММ обиколи три денонощни аптеки, за да вземе необходимите лекарства. Тази сутрин всичко е наред, все едно нищо не се е случило. Пу-пу! Седнах едва сега да изпия едно кафе и да ви нагледам.
Хубав ден на всички от мен!

# 521
  • София
Привет, бабулинки!
Вече съм мома софиянка. Дойдох да посвърша това, онова. Довечера сме канени на вечеря от семейството на нашето германче, в ресторант по наш избор. Избрахме Под липите. Утре пак заминавам за село.
За Перник сме се договорили коя къде ще бъде, намери се място за всички. Няма да има стопаджийки. Stuck Out Tongue Winking Eye
Рапорт даден!
ТЕТКЕ, сигурно много сте се изплашили. Съчувствам ви. Хубаво, че старците разбойници сега са по-добре.
ПИПИ, като шофьор да споделя. Когато пътувам на запад предпочитам да тръгна сутрин, защото ако пътувам след обяд слънцето блести право в очите. Обратно е, когато пътувам на изток - тръгвам по обяд,
КЛЕЧИЦЕ, забавлявайте се с приятелката ти. Приятни са такива срещи.
ТОНИ, значи и при вас е като при нас - нищо ново под слънцето! Stuck Out Tongue Winking Eye
АЙША, как е твойто мъж? МРЪНЛИЧКА още ли носи приспособлението?
ЯНЧЕ, нека да те озъбят и ще ни покажеш една широка, хубава усмивка. Здраве да е, ще имаме още много срещи!
Приятна следобедна почивка, момичета.

# 522
  • някъде другаде
Да се обадя по вечерному.
При мен днес няма нищо интересно. Ходих на репетиция по народни танци. Много се ядосвам. Много обичам народните танци , но ходим много малко. Днес бяхме 2 жени и 3 момиченца. Едното учи в Ловеч и каза , че се записало там и няма да идва при нас. Съжалявам , че имам книжка , но не карам. Ако карах щях да ходя на репетиция в друго село , където преподава нашия ръководител. Направо е срамота , не сме малко село , имаме детска градина , училище , а не можем да се съберем поне 10 жени да играем. По цял ден седят по кафетата и блеят.
Напълних ви главите с моите глупости.
Тетка , дано тази вечер старците - разбойници са добре , за да можеш и ти да починеш.
Лека нощ!

# 523
  • София
Мрънчоците  са тук - тати побърза да ги довлече директно след градината. Иначе трябва да ги дондури докато мамка им се върне към 21 ч. - да не е луд. Хванах се за главата - довлече 2 огромни плика с вафли, десертчета, студен чай и подобни гадости. Кухненската маса се затрупала с тях, няма къде да се яде и решил да ги изхвърли. Но размислил и ги довлякъл у нас....
Тетка, стягай старците да са ОК от тук нататък.
А би ли споделила къде в района ни има денонощни аптеки.
Аз знам една, но само надписа е Денонощна, в 20 ч. затваря - пред София мед.

# 524
Добър вечер, баболини!
      Денят при мен мина добре, не се оплаквам. Благодаря, момичета, че ни мислите!
Айша, едната аптека е в Студентски град до бл. 56,втората е някъде в Младост, а третата е срещу Пирогов.
Утре вечер ще гледаме за няколко часа дребосъчковците, докато родителското тяло ще са на рожден ден. Дребосъчка онзи ден си пожела прабаба и прадядо да оздравеят, за да може пак ние да ги водим на театър. Ще организирам щерката и зетя за три часа да ни отменят някоя събота или неделя и ще ги заведем Heart Ще си спазим традицията Simple Smile
Хубава вечер от мен!

Общи условия

Активация на акаунт