КГБ = Клуб на Готините Баби - 237

• 19 642
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Добра вечер бабулини!
Тетка, пожелавам ти тази нощ да ти е спокойна без линейки и доктори!
Айша, как е Мрънличка, оправи ли се ръчичката?
Тони, аз също обичам народните танци и мислех като си остана в къщи да ходя тук в квартала. Да съжаление няма май да стане заради появили се болежки.
Фло, приятна вечер с германците! Това, онова германче ли е, дето го бяхте приютили доста дълго време?
Сега влизам тук. Днес цял ден бях консервна фабрика. Даже още се доваряват последните бурканчета. Доволна съм, но и сэм много изморена. Чакам да ги изключим, минавам през банята и се хоризонтирам.
Лека и мека момичета 😘

# 526
  • София
Кас, шината на Мрънла е махната, от понеделник си ходеше на градина.
В Пирогов не са пожелали да и направят снимка, според мамка и.
Но се съмнявам,  че Златния Грездей и е набил в главата за опасности от облъчване. Иначе имаха направление, нямаше  да се охарчи ЗГ.
Радвам се, че момиченцето ви е добре.
Фло, гипсирания вече брои часове до сваляне на гипса в понеделник. Не,  че са му го обещали - викат го на преглед и снимка. Но стават 60 дни, като годините му и си го е придписал. Само не е на ясно колко обездвижен и с намалена мускулатура ще е крака. Пробвах да му покажа снимки в нета какво го чака, но не иска да се информира.
Тетка, на бул. Кл. Охридски, като идваш  от Г.М.Димитров, в ляво, след Раковата има нов блок. Там има аптека с надпис денонощна, но дали е така не съм пробвала.
Може да я проверите, но да не се налага.

# 527
Добър вечер, момичета! Да се отчета и аз: времето прекрасно, ранна есен, любимата ми. Ходихме до съседен град, разходка, по една пица и обратно. Внучето се обажда, вика, бабо, искам пак да дойдеш.Blush

# 528
  • София
'Добър вечер и от мен!
Препоръчвам денонощна аптека в Люлин9.Намира се на 2 спирки с автобус 42 от метростанция Люлин.Също така до нея се стига и с тролей 6 от Сточна гара.Много добре заредена е,цените са по-ниски и работи денонощно.
https://www.oink.bg/biz/apteka16
 За Луковит уговарям присъствието на още една дружка.До сега е около 90% сигурна.Ако дойде ще спи при мен и ще организираме оркестър "Малка нощна музика".Надявам се,сама да си каже.
 Доматите ми приключиха,няма вече за бране.Но има доста голямо количество зелени,неизбистрени,макар и не дребни.Грабнах ножицата и ги постригах,да ги грее слънцето,колкото го има.Сега са като камилски птици-дълги крака,но с отрязани глави,че и върхове нямат.Ако метода е успешен,ще го патентовам.Те и откъснати ще почервенеят,но експеримента е важен.
  Айша,гипсирания да те слуша за раздвижването!
  Тетка,дано при вас е спокойно тази нощ.Гледам,че си на педал непрекъснато.
   Не ми се отдава коментирането.Предпочитам да си говориме тет-а-тет на срещичка.
   Та,не се сърдете ,че спирам коментарите.Но,ви гушкам по два пъти!
   Лека нощ!

# 529
Ехооо, тук съм - не ме мислете.
Имаме си дечица, макар и до неделя, но програмата е много сгъстена. На село,в града - движение да има. Утре сме сами с тях, в неделя ще ги вземат.
Ще бъда по- многословна след това.

Спокойна нощ на всички, без проблеми и тревоги!

# 530
  • София
Привет, дружки!
Прибрахме се от приятелската вечеря. Като се срещнахме имаше малко сълзички и много прегръдки и още повече Danke, danke, danke...Grinning Много симпатични хора, а братята на нашето германче са големи сладури. накрая малкия, който е на 10 години заспа на масата. Много настоятелно но поканиха да им отидем на гости. Маги на няколко пъти им е правила баница със сирене, та са във възторг. Заминават си на 3.септември. Обещах да им направя една баница с манголд. Изкарахме много хубаво.
МАКАВЕЛИ, радвай се сега на внучетата и си ги глези.
ЯЖКЕ, след направените размествания ти се падна при мен. Па нали смо си землячки, та тамън, че си сборуиемо. Ще взема още АЙША и КЛЕЧИЦАТА. Това е уточнение за ходенето в Перник, на 6.09. При МЕРИАН ще бъдат НАМИ, ТОНИ и БЕЛЛА.
ФРАУ ДАНА, радвам се, че се обади. Наслаждавай се на почивката си. Ей това се казва отпуска!
ТЕТКЕ, спазвайте си традициите и водете децата на театри. Като бяха по-малки, всяка зимна ваканция обикаляхме с нашите внучета театрите - Кукления, Младежкия. Оперетата.
КАССС, дано при Маги всичко да е наред. Поздрави на чудесните ти деца!
АЙША, денонощна аптека има съвсем близо до нас и когато и да съм ходила, винаги е работила. На бул. Никола Габровски. По диагонал на магазина WMW, гара Пионер. В съседство на лаборатория Рамос и разни дребни магазинчета. Добре е заредена.
ТОНИ, за ядосване си е - да не могат да се съберат десетина сърцати  жени от толкова голямо село. И аз се ядосвам, че певческата група се разпадна. Щом имаш книжка, престраши се и ако имаш и кола - скачай на волана и от началото полека, бавничко, после все по-уверена ще ставаш. Има ли някой, който първоначално да идва с теб, докато обикаляш улиците? Все ще се намери някой роднина или приятел. С мен в началото идваше вуйчо ми.
Хайде, стига за сега.  Казвам ви лека нощ!

# 531
Яге, тия баби-певици аз не ги познавам, но знам песента. Пяла съм я едно време, като бях млада самоНАдейка
Моите хора пристигнаха направо от морето, че се разтъжили за кучо. А той побесня от радост като ги видя.
Ще ми погостуват утре и в неделя ще се прибират.
Да питам - Мая защо се загуби съвсем. Друг път за срещите се появи, а сега я няма

# 532
  • София
Е,точно Мая омайвам за Луковит.За сега е съгласна,дано не се досети за някой ангажимент за тези дати.

# 533
Добро утро ☕🌹
Нощеска седянка е имало Simple Smile Аз пък се наспах, отпочинала се чувствам и съм готова за нови подвизи. Искам да се разходим днес да си набера бъз и заредя да се прави. Ще видим дали ще успеем, че нещо много задачи напоследък.
Айша, хубаво би било да има контролна снимка, но.... Дано всичко да е наред , нали при децата по бързо и по леко се възстановяват тези неща!
Хубав ден момичета и до после 🤗

# 534

Добро утро с първото кафе за ранобудни!

# 535

Сутрините имат специална светлина.  Казва се Надежда !

Добро утро! ☕️❤️🕊️

Днес е Св.Александър, Йоан и Павел - големият синко носи първото име. Да ни е жив и здрав, да върви с името си напред и да е щастлив!
Да са живи и здрави всички именници в темата и близките им!

Хубав ден на всички Heart

# 536
  • някъде другаде
Добро утро и от мен!
Днес поспах повече. Днес ще участваме в един фестивал в съседното село , та пия кафето , обличам носията и отивам. След обяд ще е каквото дойде.
Фло , има Теди кара и все ме навива да започна и аз. И коли имаме две , нейната и на ММ.
Кас , как правиш бъза. Аз го правех ред бъз , ред захар. Правех много за татко , че беше с много нисък хемоглобин.
Яжке , дано убедиш Мая. Ще се запозная и с нея.
Много се вълнувам и за срещата в Перник , там ще се запозная с Айша и Бела. Ще ми липсват там Кас , Тану , КАГ, Макавели и Янчето. Много ми хареса на Златоград.
Хубав да е денят ви!

# 537
  • София
Добро утро!
Макавели,честит имен деен на момчето ти!Да е жив и здрав! Името да му носи късмет!
Тони,тази сутрин четох за фестивал в Борино.За него ли говориш?Аз не го знам това село,било между Дунава и Стара планина,та си помислих дали не е около вас.
Днес ще ходя на шляй пазар с една приятелка.Синковеца е на път,щерката и зетко ще катерят високата част на Рила.Аз не се научих да съм спокойна,а ако кажа нещо ще отнеса кавга.И за да не съчинявам романи с трагичен край,няма да съм сама с фантазията си у дома.Само дано да нямам проблеми с ходовата част.
  Желая ви един хубав ден,момичета!

# 538
Добро утро, от няколко дни само ви чета, но не съм писала, защото задачите ме притиснаха от всички страни. Вчера ми писна, дигнах си шапката и отидох на козметик, малко глезотии ми се отразиха добре. Сега си пия кафето на двора и запрятам ръкави за прасарника. От миналата седмица карам бавно и подробно, с разчистване на шкафове и чекмеджета. Аман от боклуци!
Започва обратното броене до срещата у нас. Забранявам всякакви болежки и кофти изненади за идващата седмица. Поръчала съм ви и хубаво време,  възможно е да ви обзаведа и с пИятел. Много екстри на едно място  Stuck Out Tongue Winking Eye
Яжка ме сбута на вратата, та ставам да юркам задачите, а на всички вас, хубав и слънчев ден!

# 539
  • някъде другаде
Яжке , не нашия е тук в общината в село Дъбен. Под патронажа на кмета на общината е.
Пипи , и ти ще ми липсваш и в Перник и в Луковит. Пропуснахте в предния пост.

Общи условия

Активация на акаунт