Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 520
  • 773
  •   1
Отговори
# 480
И на мен ми харесва Ванеса и също както винаги съм на мнение, че не е редно да критикуваме нещо, което вече се е случило и не е неин избор как точно да изглежда този нос. Не е грим, коса или нещо лесно обратимо. Момичето се държи на ниво и е излишно.
Тя ли е Преслава или Чефо?

# 481
Чефо не ми прилича нито на мъж, нито на жена. Едно  бебешко То.

# 482
Николай манекенът има ли някаква родствена връзка с Гош(Георги С1), в много моменти и на снимки страшно си приличат?
Вероятно е случайност.

# 483
Николай Манекенът май е протеже на Йоан Пилето Relieved

# 484
Николай Манекенът май е протеже на Йоан Пилето Relieved
Покемон искаш да кажеш.
Иначе на Ванеса носа сме го споменавали само в началото. Не е толкова интересен образ , че да става сериозен дебат около личността ѝ. Повече се обсъжда носа на Чефо , отколкото нейният. И да факт е , че е красива даже и с този нос, но дотам не е интересен образ.

# 485
Преди много години случайно попаднах ня Чефо в ютюб. Със сопа не можете да ме накарате да изгледам бг инфлуенсър (освен ако не показват нещо полезно тип , кое как се прави). Обаче , Чефо беше толкова хубав , че му изгледах няколко ролика. Не зная за какво бяха Joy.
Мислех , че сега не го харесвам заради идиотската опашчица и позивите за мустаци и брада. А той си правил пластична , на носа . Явно ми идва по-женствен.

# 486
Носът на Стефан (кринджаво ми е Чефо) е ужасен. Прилича на Майкъл Джексън. Но Ванеса носът също е някак като сглобяван и неравен, обаче на нея и отива на самото лице. Прави я да изглежда кукленски. Като цяло, хората с операции на носа си личат отдалече и са супер смешни. Не знам каква е тази мания да си дялкаш носа. Приемам го, единствено, ако е огромен и крив, ама много огромен и крив, а не тези с гърбица, с които обаче приличаш на гръцки бог. Моят нос не е голям, но не е и малък, имам лека чупка, обаче имам големи ноздри. През годините са ми били комплекс, дори разни кифли с дялкани носове са ми предлагали плаастичните им хирурзи. Сега никога не бих си ги пипала, обожавам си огромните ноздри и те ме правят да приличам на младата Линда Еванджелиста Grin
Богданска, това момиче толкова се одялка и тяло и лице. Толкова беше хубава преди с нейния нос, като Артемида. Сега е Преслава 2.
Иначе, на мен предаването ми е скучно, нискобюджетно, супер много гафове - вчера се видя как някой от екипа притичва отпада на заден кадър. Просто е супер аматьорско и чак се учудвам, че Nova са де съгласили. Според мен искат да е нещо като Too Hot to Handle, ама през крив макарон. Ергенът е на светлинни години. Впрочем, кога почва, за да има какво да гледам, вместо това недоразумение

# 487
Гледах подкаста със Сузана. Скучна, с беден речник, дъвчеше клишета за енергии и личностно развитие, безпирно повтаряше колко е самоуверена. Момичетата й направиха услуга (а и на нас като зрители) като я посочиха за изгонване- нейният образ нямаше потенциал за развитие.

# 488
Мислех си, че от "Ергенът" по-зле не може, но това е ново дъно.
Мъжете са потрес отвсякъде. Един не става за нищо.
Да съм на участничките сама ще си  тръгна.

# 489
Моят прочит.
Хареса ми Маги как води, нищо общо с Мишо.

Сузана изказа предположение, че това че е уверена е подтикнало останалите момичета да гласуват срещу нея.

Посочи Ренета и Джули като стратези, а
Ели като искрена и истинска. Доловила е намеци от Ренета.
С Ванеса са си кликнали, определя я и като с много точна преценка за мъжете.

Марио е приятна компания, за това му даде гривната, за да стигне до дабъл срещата със Стоян.
Под острия изказ на Марсел се криело добро сърце.
Ех, тази надежда в Доброто, дано и ние доживеем да видим да се вее бял флаг, а не червен байряк.
Чува се с Марсел.

Николай Тениса й е харесал като потенциален match, но заради ръста му.

Плюс е това, че бяха на сляпо няколко дни, защото са се задействали другите сетива и на жените, и на мъжете. Допада ми като хрумка. Жените са си съдействали, видяхме че и мъжете трупат информация и я споделят.

# 490
Недоумявам защо ръстът е чак толкова жизнено важен фактор при избора на партньор в живота. Няколко пъти вече чух да го обсъждат като фактор, който наклонява везните. Да, "нормата" е мъжът да е по-висок от жената, но това няма да направи едни отношения по-хубави.

# 491
И на Любо Жечев носът е дялкан 2 пъти, обаче грам не му личи. Проблемът е, че се правят по калъп и губят идентичност. Не случайно някой тук го нарече Преслава. Преслава , Галена , Камелия, Емилия вече са неразпознаваема. Да пипнеш малко , ама не да се правиш на ТутанкамЬон ( сетих си за Габи Бланко от Ергена 😅 )

# 492
Ех, тази надежда в Доброто, дано и ние доживеем да видим да се вее бял флаг, а не червен байряк.

Тая наивна вяра в доброто и най вече в уникалността на собствените сили, да се трансформира вече зрял полов индивид в желания партньор за перфектни бъдещи отношения, говори единствено за липса на житейски опит и правилна реалистична оценка.
Колко нежни души покрай добрите си намерения са си постлали път към ада...

# 493

Тая наивна вяра в доброто и най вече в уникалността на собствените сили, да се трансформира вече зрял полов индивид в желания партньор за перфектни бъдещи отношения, говори единствено за липса на житейски опит и правилна реалистична оценка.
Колко нежни души покрай добрите си намерения са си постлали път към ада...

Абсолютна, аз бих добавила или наивност, или в някои случаи лични травми. Такъв като Марсел е само за някоя, дето търси одобрението на мъжа до себе си, той пък само ще иска да контролира и да се налага, връзката ще е пълна с драми, скандали, топло и студено, той ще я поставя на пиедестал, после ще я обижда, тя пък в такава ситуация ще реши да му се доказва колко го обича и ето ти един затворен дяволски кръг. Това са токсични отношения, които някои хора си мислят, че са бурна любов. Ама за всеки влак си има пътници.

За мен изказвания как той щял да е различен за правилната жена са абсурдни и говорят много за човекът, от когото идват. А как и защо търсим изобщо извинение и оправдание за селяндурщината, агресията, липсата на възпитание, честно казано и на интелект - той не може едно сложно изречение да състави, - не ми е хич ясно.

# 494
Според мен жените махнаха Сузана, защото не я усещаха като една от тях. На няколко пъти камерата показа другите да си говорят нещо, а Сузана в леглото или отделила се някъде другаде. Интересното беше, че не гласуваха за тази, която усещаха като най-голяма конкуренция /както стана при мъжете/.

Общи условия

Активация на акаунт