"Селски" номера и пинизи (тема 4)

• 50 116
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Доколкото знам в САЩ не може просто така да поискате да ви дарят пари. Има някакви правила и ако не се спазват,полицията ще се намеси и може в затвора да попаднете.

# 526
Засега платформата е истинска, но турските клиники си се възползват от експериментални лечения.

# 527
  • Mediterraneo
В моята чужбина, ако в сметката ми за два дни влязат толкова пари, директно се алармира данъчното. Според банката, може да се запорира сметката, докато се установи произхода на парите. Скоро проверявах нещата за един превод от 20 хиляди евро. Обяснението е от директора на моята банка.

# 528
А всичко можеше да е различно, ако Албена беше отправила призив просто да и се купи книгата. Нямаше да е на ръба на закона и да се излага толкова елементарно. Децата неминуемо  наследяват такъв тип "възпитание".

# 529
От кога 35 хиляди са никакви пари? В една и съща държава ли живеем?

# 530
  • Пловдив
Сигурно няма на разположение бройки за 35 хиляди.

# 531
  • Down south
Лелеееее, говорите все едно тази жена иска половин милион.
На днешно време какво са 35 хил.? И то за дарителска кампания!
Наистина ли 35 К на днешно време не са кой знае какво?
Особено дарени без конкретна цел и посока.
Не мисля.
Ако греша, нека съфорумките от България ме поправят.

# 532
  • Пловдив
Ясно, че са добра сума, но не толкова, за колкото да си струва да станеш за резил доброволно. Ако не си, както каза някой, перде.

Горе-долу 33 средни месечни пенсии или 17 средни нетни (с приспаднат данък) заплати за страната. Не е като да ти оправи целия живот занапред.
И горница да има, 50 хиляди да са примерно, пак. Кеф е да ти паднат, но не си струва да те дъвчат така.

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 22:32 от Магдена

# 533
  • София
Понякога и 500 лева могат да бъдат шанс за живот за някой.
В “селската” тема започнаха селските номера…:confused:

# 534
Лелеееее, говорите все едно тази жена иска половин милион.
Зависи от коя камбанария гледаш. 35 хил. са 33 пенсии или 2 депутатски заплати.
И както стана ясно, това не е била дарителска кампания. Жената поиска 35 хил. незнайно за какво и последователите се отзоваха.

# 535
Аз все си мислех, че това е някакъв експеримент. Пробват се нагласите на обществото с някаква цел.
Но ако беше, досега щеше да се разбере.
Както и да е, не ви ли омръзна да дъвчете едно и също? Трите дни минаха отдавна, дайте нещо ново.

# 536
  • Пловдив
Не е съществено, но 7800 лева била основната депутатска заплата. Не вярвам добавките да са още близо 10.

# 537
И аз предположих същото нещо по-напред, което ще е най-селския начин да направиш впечатление ("събирам вашите пари за да си докажем всички как в тоз свят на недоверие има вяра, ма ето ви 20% за следващата ми книга" или друга подробна глупост)

Темата е в развитие, за това се дъвче. Интересно ми е какво ще обясни, когато обяснение бъде поискано, а хората обичат да помнят, питат и настояват за такива неща

# 538
Толкова е депутатската заплата, останалите пари са от разни комисии, в които участват и безотчетни, та в крайна сметка ги докарват много повече.
Интересно ми е какво ще обясни, когато обяснение бъде поискано, а хората обичат да помнят, питат и настояват за такива неща
Нали разбра, че нищо не била длъжна да обяснява.

# 539
О, такава е хорската нагласа, че дадеш ли пари, автоматично получаваш правото да държиш сметка какво е станало с тях Grinning
Тези с петте лева помощ после са най-шумни Grinning помнете ми думата

Общи условия

Активация на акаунт