Точно заради това мисля, че е била притисната до стената.
Не е длъжна да дарява за кауза, която и се натрапва от някой, не е и длъжна да се отчита, защото не е лъгала, че събира за лечение.
След целия хейт, и аз на нейно място бих подбирала кой да ми пише на стената.
Много бързо решихте, че са дългове, а може да е инцидент, както тя писа. Може да е блъснал някоя многоюскъпа кола, може да е направил служебна грешка, всичко може.
Аз, на нейно място, бих разяснила, но решението си е нейно.
За нищо от тези неща не търсят толкова пари за до 2 дни. За нищо законно не го правят. Какво имаш предвид под "инцидент" - някой се е подхлъзнал в банята, или нещо друго? За нищо такова не се сещам, където да ти искат спешно пари без разследване на застрахователи, на полиция, медицински, съдебни и всякакви експертизи... Много скъпата кола, като я блъснат, има си застрахователи, те се оправят. Баш много скъпа няма да е без застраховка.
За служебна грешка да не говорим колко е възможно да ти искат 2 дни да дадеш 35К, освен ако не е свил служебни пари и сега да му ги търсят. Ама това не е законно. .
Направо не само, че не може да е всичко, но и за нищо законно не се сещам с. здрасти ти търсят десетки хиляди за след 2 дни.
И по-големи инфлуенсъри като Киара с козунаците са губили симпатията на милиони последователи, та очевидно няма как Бенито да каже директно да я оставят на мира да си харчи хилядарките, пратени от фенове, някои от които споделяха, че са пенсионери в затруднение, които имат нужда от 1000-2000 лева за операция, ама пак се чудят как да пратят 5 лева за 25-годишното дете на Бени. Та ще лъже, ще маже, за блокирани пари и пр., ще трие мнения, вредяши на имиджа ѝ, докато мине времето и забравят, а открито няма как да каже, че е в правото си да си харчи дарените пари както си иска. Притисната е до стената, да, няма кск да не ѝ пострада инфлуенсъеството, ако им отговори рязко на нахалните, които питат и се интересуват какво ще направи с парите.