"Селски" номера и пинизи (тема 4)

• 49 149
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Re, това показва как 20 години градиш име и посре за 24 часа го сритваш в калта.

Точно заради това мисля, че е била притисната до стената.
Не е длъжна да дарява за кауза, която и се натрапва от някой, не е и длъжна да се отчита, защото не е лъгала, че събира за лечение.
След целия хейт, и аз на нейно място бих подбирала кой да ми пише на стената.
Много бързо решихте, че са дългове, а може да е инцидент, както тя писа. Може да е блъснал някоя многоюскъпа кола, може да е направил служебна грешка, всичко може.
Аз, на нейно място, бих разяснила, но решението си е нейно.

За нищо от тези неща не търсят толкова пари за до 2 дни. За нищо законно не го правят. Какво имаш предвид под "инцидент" - някой се е подхлъзнал в банята, или нещо друго? За нищо такова не се сещам, където да ти искат спешно пари без разследване на застрахователи, на полиция, медицински, съдебни и всякакви експертизи... Много скъпата кола, като я блъснат, има си застрахователи, те се оправят. Баш много скъпа няма да е без застраховка.

За служебна грешка да не говорим колко е възможно да ти искат 2 дни да дадеш 35К, освен ако не е свил служебни пари и сега да му ги търсят. Ама това не е законно. .

Направо не само, че не може да е всичко, но и за нищо законно не се сещам с. здрасти ти търсят десетки хиляди за след 2 дни.

И по-големи инфлуенсъри като Киара с козунаците са губили симпатията на милиони последователи, та очевидно няма как Бенито да каже директно да я оставят на мира да си харчи хилядарките, пратени от фенове, някои от които споделяха, че са пенсионери в затруднение, които имат нужда от 1000-2000 лева за операция, ама пак се чудят как да пратят 5 лева за 25-годишното дете на Бени. Та ще лъже, ще маже, за блокирани пари и пр., ще трие мнения, вредяши  на имиджа ѝ, докато мине времето и забравят, а открито няма как да каже, че е в правото си да си харчи дарените пари както си иска. Притисната е до стената, да, няма кск да не ѝ пострада инфлуенсъеството, ако им отговори рязко на нахалните, които питат и се интересуват какво ще направи с парите.

# 661
  • София
Аз мисля, че вече и пострада реномето и смятам, че не е имала избор. Това мисля аз, дали съм права, може би, а може би не.
Може би жената не е и очаквала подобна подкрепа, може би, ако е искала да монетизира работата си, щеше да поиска 100 000, а може би, след това публично набиране, ако някой я изнудва, сега я изнудва за още.

# 662
Аз не разбирам блокираният револют какво пречи да пусне пост с това колко е сумата в повече и за коя кауза ще отиде и добави уточнение, че това ще стане като отблокират сметката. Не може да смята ли? Или кауза да избере? Или просто не иска… В крайна сметка тя сама написа, че допълнителните пари ще отидат за друга кауза, никой не я кара насила.

# 663
  • София
Тя никъде не е казала каква е набраната сума, за да се види каква е горницата над 35000лв.
Няма и да каже.

кукумицинка, абсолютно споделям написаното от теб.
Няма, просто не съществува законно нещо или инцидент или каквото и да е било, освен за здраве, но от самото начало беше ясно, че не иска пари за здраве, което да изисква истеричен вопъл "МОЛЯ ВИ!!! ДАЙТЕ МИ 35000ЛВ. ДО ДВА ДНИ"

# 664
Избор винаги има... тя като много хитра избра лесния! Ами съжалявам, но няма как да и съчувствам. Утре някой да излезе с кауза да не влиза в затвора, че и тези дето са там имат майки, жени, деца.

# 665
Аз мисля, че вече и пострада реномето и смятам, че не е имала избор. Това мисля аз, дали съм права, може би, а може би не.
Може би жената не е и очаквала подобна подкрепа, може би, ако е искала да монетизира работата си, щеше да поиска 100 000, а може би, след това публично набиране, ако някой я изнудва, сега я изнудва за още.

Демек, досега не е монетизирала работата си? Това в социалните мрежи и продажбата на книги не е монвтизиране, ако не е изкарала 100 хиляди?

# 666
Последно като видях, не беше редактирала оригиналния пост. Наивници продължават да го репостват. Все толкова фейсбук култура да има.

# 667
Тя по тази логика и милион е можело да поиска. Те, 'щото 35000 + са малко, нали... Сигурно и тя не е очаквала колко лесно и се е получило.

# 668
  • Deutschland
Тя има спонсори също. Споменава в рецептите разни фирми, от които взела това, получила онова....

# 669
Ами да беше питала спонсорите, не аудиторията
Но тя да измекяри едни пари от доверчивите последователи…

# 670
  • Deutschland
Има и банки, които дават кредити.

# 671
Помня я, как започна във форума с бисквитената торта и обикновения кекс,стандартните супички които всички правим.Напусна училището и започна работа в  Бодишоп,пак продължаваше с бисквитените торти с нишесте,явно това се търси доста пъти съм и припомняла във фейса ,че върти едни и същи рецепти,че не показва нищо ново -резултата е триене до дупка!

# 672
А плаща ли реклома на бгмама за да рекламира блога си? Някой знае ли...? Защото линк към него слага винаги..във всеки пост....

# 673
  • Mediterraneo
А плаща ли реклома на бгмама за да рекламира блога си? Някой знае ли...? Защото линк към него слага винаги..във всеки пост....

Тя не е единствена. В много от готварските спрях да чета и питам, защото един потребител ми се набива на очи с вечните си линкове към блога си или каквото там е. Дано си плащат за тези цъкания!

# 674
Ами не знам плащат ли си. Едва ли.
Но пък яростно се триеха линкове към ю тюб канали в темите за тв предавания.
Та от там заключавам, че има забрана.

Общи условия

Активация на акаунт