После още няколко пъти са ме пращали на гости или сме ходили на море. Керамоти наистина беше едно малко село и плажът празен, празен... Трябва да имам някъде снимки на хартия от Тасос през 1996-97, ако ги намеря, ще ги покажа.
Точно тогава даваха сериала Касандра и това наклони везната към западния пръст.
Първо харесахме някакво градче, но попаднахме на задръстване заради ... "лайнарка".
Камионът беше спрял на тясната улица и си изпомпваше.
Докато се усетим какво става, отзад ни запушиха други коли и нямахме друг избор освен да чакаме.
Поне имаше плаж от едната страна на улицата и отидохме да топнем краката.
След като камионът се размърда, вече не искахме да отсядаме точно там. Харесахме едни къщички в Пефкохори. Страхотна почивка беше! Още тогава не ни свърташе на едно място и обиколихме целия пръст. Бях впечатлена, че по плажовете хората си оставяха плажните неща за следващия ден. А сезонът свършваше на 19 август. От 20 август цените бяха по-ниски.
Точно тогава даваха сериала Касандра и това наклони везната към западния пръст.
Първо харесахме някакво градче, но попаднахме на задръстване заради ... "лайнарка".
Камионът беше спрял на тясната улица и си изпомпваше.
Докато се усетим какво става, отзад ни запушиха други коли и нямахме друг избор освен да чакаме.
Поне имаше плаж от едната страна на улицата и отидохме да топнем краката.
След като камионът се размърда, вече не искахме да отсядаме точно там. Харесахме едни къщички в Пефкохори. Страхотна почивка беше! Още тогава не ни свърташе на едно място и обиколихме целия пръст. Бях впечатлена, че по плажовете хората си оставяха плажните неща за следващия ден. А сезонът свършваше на 19 август. От 20 август цените бяха по-ниски. 
. И аз се включвам да не остана по-назад. Само не ми се смейте - желанието ми да отида на море в Гърция се зароди след една лаишка статия в Блиц за пещерата Мелисани на Кефалония.

Беше пълно с немски туристи във Вурвуру и на Кариди по онова време.
Препоръчани теми