🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 21 025
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Ооо, клапата се появи!
Ето ги и в You Tube

Нещо много ни набиват тая Психиатрия

# 481
За тази снимка също казват, че е нова.

Възможно е, защото не сме я виждали.
Още една клапа от Демет

# 482
Какво ще се случи в новия сезон?
Ешреф Руя, който спечели голям интерес от публиката още с първия си сезон, се готви да се завърне на екрана с разтърсващата си любовна история, силните конфликти и дълбоко написаните герои във втория си сезон. Този сезон, полуживата история на Ашраф и Ейприл ще премине през още по-тежки изпитания с нови врагове и неочаквани съюзи.

ЛЮБОВ, ИНТЕНТИВ И ЕКШЪН, ПРЕМАХВАНЕ НА СМЕТКИ...
Борбата на Ешреф за оцеляване в затвора, съчетана с отмъщение и разплата навън, докато пътят на Ейприл към славата ще донесе нова опасност, изпълнена с мрачни тайни. Пренареждането на съдбите на Ешреф и Ейприл отново ще докосне сърцата на зрителите; любовта, отмъщението и оцеляването ще бъдат пренесени на екрана по много по-силен начин този сезон.

НОВИ ПЕРСОНАЖИ В ИСТОРИЯТА, ВКЛЮЧИТЕЛНО
Историята на Ешреф Руя, продуцирана от Tims&, една от водещите продуцентски компании в индустрията; „B's“, продуциран от Тимур Савджъ и Бурак Сагяшар; където Улуч Байрактар ​​е на режисьорския стол, а сценарият е написан от Етем Йозъшък и Локман Марал, ще стане още по-завладяваща с участието на нови герои.
„Ешреф Руя“, чиято история проследява различни фронтове, където се разказват и любов, мрачни връзки, предателства и войни за власт, скоро ще е по Kanal D с новия си сезон!

# 483
Гери, и за мен връзката на Селим и Дениз беше много прибързана. Отделно, че и тя беше червенокоса и сравнението с Ендер беше неизбежно.
Правилно помниш и за опита на убийство на Суде, сипа отрова/голяма доза лекарство в чаша, която щеше да даде на Асъм, но размисли и я изля, в този момент той почина.

Дали не са заснели някой трейлър заедно с клапите?
И на мен ми изглежда малко схванат Чачо/ Ешреф.

Нези, не помная да е бил с лилава риза, по-скоро да е нова.

# 484
Привет,момичета Heart

Радвам се,че ти хареса Хриси ,аз останах със смесени чувства накрая.Генерално сериала ми хареса определено.Смесени по няколко причини.Първата е ,че не развиха образа на Мира.Яман -порасна,Мира до края продължи с детските си изпълнения и Яман беше този,който държеше връзката им.От прибирането им по спешност от "заминаването" с кемпера- малко я пооправиха,но преди това беше трагедия.Лигавщините и ,капаните и,фасоните и на моменти ми идваха в повече.Втората е Суде разбира се - тя беше най-големият проблем за дъщеря си,най-големият източник на стрес от който уж я пазеше,Суде газеше наред,оставяше трупове след себе си и остана ненаказана.Липсваше ми наказанието за постъпките и,може би единственото наказание е ,че Мира охладня доста към нея.За Фарук изобщо не споменавам- по-голямо безгръбначно май нямаше във филма.Третата - Изобщо липсата на смисъл относно връзката му с Дениз.Буквално излишна,откъдето и да я погледнеш.

Преди имаше въпрос относно как бихме подредили Чачо според ролите - Бях казала,че Яман ми е на първо място,но сега ще се поправя.Сарп е първи,Ешреф -втори,Яман - трети.

Сега имам питане към вас.Загледах 10-ина епизода на Дефилето / Фериха / посредата на сериала ,попаднах на една лента във фейсбук ,стана ми любопитно продължението и докато намеря този момент изгледах към 10-ина серии.Аз съм направо изумена от това,което видях.Това наистина ли се случав в съседна Турция по наше време ? Наистина ли брат и баща пребиват до несвяст дъщерите си ? Наистина ли ги женят насила буквално ? Относно тези 10-серии гледах момента,когато се ожениха и пълната липса на какъвто и да е мисловен процес във въпросната Ферия.Просто не мога да изразя с думи ,колко буквално съм шашната и не мога да разбера кой нормален мъж би обичал това безгръбначно.Толкова неориентирана,немислеща,егоистка-за втори път се убедих,че този сериал не е за мен.Да ме прощават феновете на сериала.

# 485
Добро утро, момичета!

Чачо също е споделил в Инстаграм  публикация видеото с клапата. Написал е:
"Ешреф Тек е готов за втори сезон. А вие?"

Не съм учудена, защото той напоследък споделя само за проектите си и много рядко нещо друго.
Енгин бей също е отразил появата на Чаатай

Както и някои колеги.
Появи се и още една снимка зад камера

Ешреф е навън и наистина е запазил стила си.
Вече нямам търпение за тийзъра, който може да се появи още днес. Wink
bof4eto, после ще коментирам твоя пост. Hug
Желая ви прекрасен ден!

# 486
Здравейте.
 Честит да ви е септември, наближава и есента, за сега се радваме на отиващото си лято.
Чакам втори  сезон с нетърпение.
Хубав ден.

# 487
И все пак има малка промяна в Чаатай, не знам дали е заради брадата, която още не е пораснала или е качил малко.

Или е търсен ефект, защото и в излъчването също има разлика.
На долната снимка той изглежда по-сериозен, интровертен и заплашителен, с леко мрачен, вглъбен поглед.
Докато горе беше един  по-самоуверен Ешреф.
При всички случаи героят на Чаатай ще претърпи промяна от  Ешреф в първия сезон -контролиращ, стилен, може би дори малко самодоволен.
Към новия Ешреф-по-зрял, тъмен и трансформиран, минал през преход и вероятно поставен пред морални избори.

# 488
Добро утро!☕
Ешреф си Ешреф, от рошавия Чаатай до преди 2 или 3 седмици до абсолютно същият Ешреф, сякаш в бузките е промяната или на мен ми се струва.
Румънката е постнала снимката, но снимката с тениската е от август също.
Направо да гледаш и да не вярваш на очите си, ще каже човек две различни личности, ама си е Чаатай.

А, тука ми е много сериозен, половината осветен, половината мрачен има смисъл в самата снимка. Забелязах, че някак си "вяло" затваря клапата и двата пръста не ги е изпънал до край  той има гъвкави ръце по принцип.  Но сигурно се е с някакъв умисъл, за сметка на мрачния Ешреф Нисанче е в настроение и усмихната.

Любов, отмъщение...и нямам търпение!

Успешен ден на всички!

# 489
Да, тя цъфти, а той е мрачен и сериозен.

# 490
Здравейте,

Тя цъфти, защото и се случват нещата. Явно ще има славата, за която мечтаеше.
А нашето момче гниеше в затвора. Дори и да е Ешреф Тек, той си беше зад решетките и пое мода вина.
Доколкото разбирам Нисан пак ще причинява неприятности.

Бузите скоро ще изчезнат, а брадата, ще се изравни с мустаците и ще си е старият Ешреф. Помните ли от трейлъра на първи сезон, как изглежда съвсем различен. И сега очаквам същото

# 491
Здравейте!

Сериалите, които имат определена дата на излъчване засега, са...

Гледам, че Halef с Илхан Шен го няма, но неговата дата, която обявиха е 11/18 Септември.

Чачо на клипчето с клапата много ми хареса. Той си е точно в образа на Ешреф(сезон 2). Някак по-мрачен, помъдрял, изтрито всичко младежко от първи сезон. Изглежда на човек взел си поука от преживяното, човек, който ще действа по различен начин в работата и живота. А, бе сякаш мислите му са различни.
Това е моето усещане за клипа на първа клапа.

# 492

И аз мисля така, Цвети.
Двете видеа са различни и ни казват много, дори без нито една дума.(е, само една- iki)
Почти можем да  разберем какво ни подготвя вторият сезон за героите им.
Чаатай като Ешреф излъчва някаква хищна енергия. Почти никаква усмивка, камерата го е уловила сериозен, почти заплашителен. Облеклото тъмно, осветлението- приглушено.
Казва "iki" без да флиртува, а все едно заявява.
Във втори сезон Ешреф очевидно е влязъл в дълбока трансформация. Няма и следа от повърхностния блясък на сезон 1.(и ланеца липсва)
Излъчва контрол, студена решимост и вътрешна концентрация. Мисля, че тук вече имаме човек, който знае цената, която е платил за всичко. И сега е време за ясни решения.
Докато при Демет като Нисан виждаме сила, усмивка и лъч светлина.
Облечена е елегантно, но и класически  издържано.
Начинът, по който държи клапата и показва „2“ е  по-игрив, но и със самочувствие.
Мисля, че във втория сезон Нисан вече няма да е жертва, нито пасивна фигура, тя ще е активен играч.
Изглежда по-свободна, но не и наивна, защото знае къде се намира и каква роля играе.
Разликата в излъчването на двамата говори, че връзката между тях ще бъде в центъра на напрежението в сезона. Остава да разберем дали като съюзници, любовници, или като противници.
Моите очаквония за Ешреф са, че ще бъде по-тъмен, по-сложен, ще води сериозни вътрешни борби.
Нисан ще го провокира. Но дали ще го изведе от мрака или ще го провокира още да затъне още повече, нямам идея.

# 493
А ето попадна ми и програмата по дни и ТВ.
Пише също, че ако има промяна ще бъде актуализирана

В сряда от новите сериали са сложили

„Аз съм Леман“/Ben Leman по NOW
Учителката Леман се връща в родния си град и се събира с приятелките си, но тайни и стари рани излизат наяве.
В ролите: Бурчин Терзиоулу, Гьокче Еюбоулу, Селин Шекерджи.

„Плодородни земи“/Bereketli Topraklar по SHOW TV
Историята на двама братя и прокурорка Невин на фона на вражда между семействата Берекетоулу и Караханлъ. Любов, чест и борба за земя в Адана.
 В ролите: Енгин Акюрек, Ийт Кочак, Гюлсим Али.

Интересна ще бъде конкуренцията на двамата бивши партньори от "Фара" - Демет и Енгин.
"Аз съм Леман" пък тръгна със скандал и смяна на главния актьор, ще го излъчват по NOW, телевизията, която много бързо смъква сериали, така че за този сериал не съм много обнадеждена.
Но пък "Плодородни земи" с Енгин Акюрек има реални шансове да се превърне в силна конкуренция на старите сериали.

# 494
Цвети, в „Аз съм Леман“/Ben Leman,май участва и Дуйгу.
В този смисъл Чаатай също ще е в конкуренция с две бивши партньорки, една от които и негова партньорка в живота няколко години. Wink

Общи условия

Активация на акаунт