🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 974
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Изгледах го и аз. Според мен е нечий сън. Момента, в който Нисан подава снимката, фона става изцяло черен и остават само те двамата на преден план.
Чачо - прекрасна игра, убедителен както винаги.
Демет - съжалявам, обикновен, безизразен поглед, според моите виждания.

# 556
Аз сериозно се замислих за предположението на Жаки.
Първия сезон свърши с кадъра, в който Ешреф рисува Руя, която придобива чертите на Нисан.
Сега пък това...
Възможно ли е съзнанието му да рисува тази среща или той вече започва да се досеща?
Според мен могат да се разглеждат няколко варианта:
Ако е реална сцена и Нисан знае.
Ако тя наистина е донесла снимка на Руя като дете, това означава, че вече е приела (или осъзнала) истината за себе си и я показва на Ешреф, за да събуди спомените му и да му каже без думи: „Аз съм тя.“
Ако е  сцена, в която  Ешреф започва да подозира.
Нисан може да е донесла снимка по друг повод, но за Ешреф погледът и, сълзите и и самата снимка събуждат в него асоциация. Той вижда малката Руя в детското лице и започва да свързва парчетата.
А може и да е чисто „психологическа“ сцена.
Това може да е проекция в съзнанието на Ешреф. Той толкова силно търси връзка между Нисан и Руя, че умът му рисува този момент. Не е задължително Нисан да знае истината, а сцената може да е изцяло от неговата перспектива.
Но  ключовото е друго- независимо дали е реално или плод на съзнанието му, тази среща в затвора е повратна точка  или за истината, или за илюзията. Оттук нататък линията „Нисан = Руя“ няма как да остане на заден план.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 22:42 от NeZ_9

# 557
Нези Напълно съм съгласна с теб,ако тази среща наистина се е случила.Ако обаче е сън или бленуване от страна на Ешреф - нищо няма да се промени.Може да протакат половин сезон с тази линия.

# 558
Аз вече клоня към сън или мисли на Ешреф.
Още от края на първи сезон, когато я рисуваше, дали Нисан или Руя, той си знае, започва да смесва образите или да му се избистря истината.
Плюс, че не изглежда като истинска сцена, заради играта със светлините.

# 559
И мен точно тези кадри ме навеждат на тази мисъл.

И в трите случая сцената е повратна точка, защото или истината започва да излиза, или илюзията става още по-силна.

# 560
Останалите снимки от Сънят на Ешреф

# 561
Не изключвам и възможността, дори и да е сън, Нисан първа да научи, че е Руя. Предвид предния трейлър, и за този вярвам, че са вкарали мисъл и лек спойлер. Sweat Smile

# 562
Възможно е Нисан да носи снимката с друга цел може би, изпратена от Чийдем,  защото знаем, че снимката е в нея.
Но Ешреф, виждайки сълзите и и лицето от снимката, започва да свързва точките.
В съзнанието му се оформя съмнение: „Ами ако Нисан е Руя?“
Това би държало зрителя в напрежение още няколко епизода, защото ще гледаме как Ешреф разследва, проверява и търси потвърждение.
Така напрежението ще расте, докато се стигне до окончателното разкритие.

# 563
Добре,тъй като е тийзър на сезона- Линията Руя ще се разплете.Все повече залагам на предположението на Жаки ,че Ешреф сънува,но подсъзнанието по този начин вкарва в съзнанието мисли,чувства,образи и ако такава мисъл се загнезди в съзнанието едно от първите неща на Ешреф ,като излезе е да започне да разследва,за да види дали това би могло да е вярно.
Демет отново е попрекалила с филърите в бузите и устните,грам изражение няма ,само сълзи.Ще чакаме другите подсказки.

# 564
На мен също ми изглежда променена...
Но и Чачо във видеото с клапата ми изглеждаше така.
Може да е от заснемането.
Надявам се да е така и да не си е правила нещо по лицето.
Като цяло изиграването на сцената ми хареса и от двамата.
Успяха да ми въздействат.

# 565
Аз мисля като Гери, нещо като възмущение виждам в лицето на Нисан, по-скоро притиснат гняв, но и заявяване на нещо.
Може точно това да е:" Ето я твоята Руя".
Нисан ми се вижда бледа, много гладка като коприна лице.
Чаатай си е  абсолютно същият -  с костюм в затвора стой и гелосана коса.

# 566
Добро утро!
Тийзърът снощи разбуни духовете.
Коментарите и интерпретациите са много.
Повечето фенове са доволни от екранното присъствие на Демет и Чаатай.
Нека да го разгледаме обаче, като сюжетен ориентир, защото всъщност това е ролята на тийзъра. Както видяхме първия ни подсказа доста неща.

Според мен на първо място ни показват,че  темата „Коя е Нисан?“ няма да бъде странична, а централна.
Тийзърът показва, че напрежението между тях ще продължи целия сезон, т.е. няма да има бързо „събиране“.
Сълзите на Нисан и студеният поглед на Ешреф подсказват, че балансът между любов и недоверие ще бъде в центъра.
Любовта няма да бъде лека, а изпълнена с изпитания.
Снимката на малката Руя  е сърцевината и ние  вече знаем, че тя е ключа към миналото. Кой и кога, и защо я даде на Нисан? Тя беше в стаята със снимките на Чийдем, но не я видя.
Това, което ме впечатли са сълзите на Нисан.
Защо плачеш тя? Според мен тя първа ще научи, че е Руя.
И ще иска да бъде приета като себе си, докато усеща, че сърцето на Ешреф все още принадлежи на Руя.
Защо Ешреф е с костюм в затвора?
Със сигурност носи някакъв символ.
Може би ни показва,че скоро ще излезе от затвора.
Ако беше показан в затворнически дрехи, това би означавало застой.
Може би, че ще се  завърне към ролята на лидер, защото костюмът е униформата на властта.
Може би ни  създават очакване, че той ще се върне още по-силен, не просто като човек, а като лидер на Сираците.
И едно включване от монтажиста:

"Останете в шок... Защото това е само началото."
Желая ви прекрасен ден!

# 567
Добро утро! Flowers Hibiscus

Минавам набързо.

Актьорът Талаб Муджджи се присъедини към актьорския състав на сериала "Сънят на Ешреф" !
Последните му творби са (Друг човек - Съдебната система)

Хубав ден!

# 568
Премиерата на сериала "Eşref Rüya"с участието на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир в Албания е на 15 септември.

Заглавието е "DASHURIA E ESHREFIT"

# 569
Добро утро, момичета!
Нези, страхотна интерпретация - пълна с логика! Не бях се замисляла за костюма.
Краля на мафията се завръща.
https://www.facebook.com/share/v/1Xz5J5ZSMW/

Слънчев, усмихнат и лек четвъртък Ви желая!☀️🌸🍀
(При мен е цяла седмица 🌦)🙃

О, Чачо има много  фенки в Албания!

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 10:26 от eliet

Общи условия

Активация на акаунт