🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 972
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте от мен, връхлитам в темата с очакване на нов сезон. Миналата година не успя да ме грабне филма, въпреки сериозната заявка в актьорския състав,но преди седмица го преоткрих и го " глътнах" на бързо . Сега тръпна в очакване, да видя как една злобна зарязана женица  успява да върти 2 клана на пръста си + цял полицейски участък.

# 571
Здравей, Ела1!
Добре си дошла в темата!
Ако говориш за сериялът "Eșref Rüya" той е от тази година,  първият сезон започна излъчването на 19 март, сега на 17 ще започне втори сезон.

# 572
Ela, добре дошла при нас!
Радвам се, че си дала втори шанс на Eşref Rüya!
Не знам дали си ни чела, но ние през лятото го обсъждахме надълго и нашироко.
Все пак, ако нещо те вълнува и искаш да споделиш, можеш да пишеш, ще се включим с удоволствие. Ще споделиш ли какво не ти хареса е защо реши да го гледаш отново?
Как ти се стори новия тийзър?
Между другото има над 3 млн. гледания за една нощ в официалния акаунт на сериала в Инстаграм.

Имаме включване и от малките за началото.
Явно ще имат участие и във втория сезон, т.е. ще има ретроспекции.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 12:57 от NeZ_9

# 573
  • AMS
Привет и благодаря за споделеното!!!
Имайки предвид дизи опита ми,
тйзърите не винаги влизат в епизодите.
Но този за втори сезон на ER, ме накара да си задам въпроса -
Kакво знаем за снимката от първи сезон?
Кога за пръв път се появи, къде беше, кой я видя, кой не ѝ обърна внимание,
кой я взе от таблото, през колко погледи и ръце мина, ... 

На прима виста - Ърмак я видя в досието, но не е ѝ обърна внимание,
Чийдем я забоде, Нисан не я видя, Сердар я видя, ...

# 574
Да, Diva, тийзъра има по-скоро за цел да ни ориентира за това, което ще се случи.
 Интересни неща отбелязваш.
Обаче, от всички,  които са виждали снимката, май само Чийдем знае, че момичето от снимката, Нисан и Руя са едно и също лице.
Ърмак знае историята за Руя, но не я е виждала.
Сердар пък сигурно изобщо не знае за Руя.
Така че, остана само Чийдем да е тази, която може да насочи Нисан.
От Инстаграм стори на Elmir

# 575
Момичета,привет ! Heart

Дива Много интересни въпроси си повдигнала.
Появи се още в началото,когато Чийдем поиска от Атиф да събере информация за Нисан.
Всички останали не и обърнаха внимание.Само Чийдем знае,че момичето от снимката и Нисан са едно и също лице и че това е Руя
Впрочем дори и при толкова много снимки,няма как да видиш своя снимка и да не и обърнеш внимание,макар че тя беше в тая стая на тъмно и си светеше с телефона,може да я е пропуснала.Впрочем и снимките ,които тя взе от стаичката на Чийдем не се показаха после.Ешреф в бяло облечен.Така и не се разбра защо ги взе.

# 576
NeZ_9, опитах да попрочета доста неща, обаче е доста дългичко. За начало ще ви чета повече и ще се въздържам от коментари, за да наваксам Simple Smile
Харесвам Чаатай и Демет по отделно, но нещо не ми достигна в първи епизод, миналия сезон. Химията им нещо не ми беше достатъчна. Сега се насилих да изгледам епизода отново, защото знаех, че няма как Чаатай да не ми хареса (хахаха.) Да ви призная харесвам ги, гледам ги, ама ...ми,.. химията им не е на 100%. Целувките едни нескопосани-ама, добре че не залагат много на целувките с Ешреф.
Иначе сюжета и цялостната игра на актьорите е добра.

# 577
Много ми харесва тази снимка и реших да я споделя и с вас.
И двамата са много сладки!

# 578
Ели

Тази снимка от къде е ? Че мярнах халка на пръста му,пък е с визията на Ешреф Thinking

# 579
bof4eto, това е 100% правено с изкуствен интелект.
Но, дай Боже някой ден да го видим така! Kissing Heart

# 580
Бофче, няколко пъти снимката е срещнах в Инстаграм днес. И аз видях халката, ама викам да не бързам със заключенията. Тази година съм му пожелала на Чачо "булка", догодина "люлка", така беше май поговорката.

# 581
Ели, ти трябваше да си му го кажеш директно това пожелание, да видим дали щеше да реагира.

# 582
Нези Когато се реши ще го видим,няма къде да се скрие.

Ели Отложи с някоя и друга годинка,че като гледам хич не се е разбързал.

Гери Както е бил благоразположен към вас така можеше да му угасне усмивката,че както знаем той си пази ревностно личният живот.

Аз не свързах халката с Чачо,а с Ешреф.Викам да не съм изпуснала някоя новина за сериала.

# 583
Ами като нищо бих му го казала/пожелала но при други обстоятелства.
Все пак момичета, лични неща се споделят и пожелават, знаете с кой.😉

Чаатай, ми е любимец и наистина му пожелах " all the best" и " high standards of the  new series again "докато Нези на турски пожелаваше успех на сериала, доколкото разбрах.
Като мой фаворит от сърце му желая най-доброто и късмет най-вече (че жена и кола са на късмет)с кого, кога, къде???, той си знае най-добре.

# 584
Аз знам, че на малко прасенце и нов шеф не се радваш. Че никога не знаеш каква свин щу излезе.
Ама айде тази да му е на късмет. Ако не тази, друга. Той си знае. Ако ще и мъж да си намери, само да е щастлив и с желание да си върши работата. Тогава се получават най-хубавите му работи.

Общи условия

Активация на акаунт