Термин Ноември 2025 - Тема 4

• 17 750
  • 556
  •   3
Отговори
# 555
Някои майки не искат доброто за снахите / дъщерите си. Много често съм виждала философия "на мен ми е било трудно, що пък и на теб да ти е", "е аз като съм раждала без упойка на времето да не съм умряла". Гледат на някакви нормални неща все едно са глезотии. За щастие и на майка, и на свекърва съм случила.

Но сестрите, особено от по-старата школа, са били различни, доколкото разбрах. Инжекцията директно в изправено положение ти я бият докато те бодат и за абокат и тн. Много по-малко състрадание имало за жените раждали в началото на 90-те, доколкото разбрах.

За щастие и аз попаднах на супер хора по време на моя болничен престой.

# 556
  • Варна
То ясно, че е до човек, обаче на такива такава контра бих им играла като ми се бият в гърдите..... Иначе и на мен майка ми и свекървата нищо не са ми казали, но аз и няма да им мълча, де. Даже свекървата обяснява как едно време такива неща не е имало, но само като констатация, а не в друг смисъл. Майка ми и тя това е казвала.

Виж, от приятелки и колежки какви неща са ми чували ушите. Приятелката беше само една, която си позволи приказки, 5 години вече не й говоря и няма да й проговоря. Колежката само й казах, че някой ден и нейните дъщери ще бъдат бременни и не се знае на какви хора ще попаднат през този период. Пък тя като няма акъл да обсъжда другите хора (не само мен), той животът връща.

Общи условия

Активация на акаунт