Странни отношения

• 7 267
  • 231
  •   1
Отговори
# 210
И ти как разбра, че гради бизнес?
И дали ще плаща 1000 наем или ипотека, как ще му се отрази на бизнеса?

Човекът май написа, че има и други кредити. Най-вероятно 10000 са оборотни пари, а не чист доход.
За пробно съжителство е по-добре квартира, за да е по-неутрално. Квартира на приятно, цетрално място, отколкото да вземе някаква панелка в Надежда и вече да е не само работодател, ами и неИн пълноправен хазяйн - е тогава вече контролът ще е пълен Laughing

Тя ако беше използвачка, вярваща че е хванала златния клон, нямаше да води преговори, а вече щеше да го прикотква да не се пазят много, много.
Това важеше за предишните поколения. Номерът с вързването с деца сега само за отчаяните, повечето 20+ не искат деца и ангажименти. Нейното поколение са не само безотговорни, но и мързеливички.

# 211
Извинявай, ти този казус ли коментираш и  не четеш ли какво се пише?

"Нека да кажа, че печеля около 10 хиляди лева на месец в един от големите градове на страната.... "

Айде давайте с факти, че почнахте много да си ги измисляте... Оборотни пари били...

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 18:35 от Karina-88

# 212
  • Пловдив
Ама ако са оборотни пари - че той къде е тръгнал изобщо!?!?!

# 213
Някои жени тук са много завистливи. Каква ли не я изкараха. Писаниците на автора са като на стара свекърва поне на 75.

# 214
Някои жени тук са много завистливи. Каква ли не я изкараха. Писаниците на автора са като на стара свекърва поне на 75.

И аз така мисля. То голяма злоба, голямо чудо....

# 215
За България около или 10 хиляди лева са си много пари.
Спрете се малко... това не са "оборотни пари".
Има семейства биха живяли 3-4 месеца с този доход.

# 216
Не ми се връзва позицията  на автора, претенциите и пр. с това негово неграмотно писане.
Да не е пързалка ...

# 217
Ама и вие не четете.
Много сте набрали на мъжете явно.😂
Той написа, че момата си кара стажа, прибира си паричките за лични, чисти един път седмично и си поръчват храна, когато решат.
За мен си е натресъл глезла на главата, но той си е виновен.

Ти прочете ли го? Като бил с друга и си деляли 50/50 домакинстването, му идвало много и е с очакването, като се върне, всичко да му е подредено, изчистено, изпрано, и яденето да го чака. Изобщо не изглежда често да решават да си поръчват храна за вкъщи.

Естествено, че ще си прибира парите за лични, за 500 лева става въпрос, не за 5000. Да не мислиш, че получава някакви други лични от него, щом като цигарите са на едно от първите места в разходите му? Или че, ако наистина родителите ѝ имат нужда от помощ, той би дал от неговите?

# 218
Ти прочете ли го? Като бил с друга и си деляли 50/50 домакинстването, му идвало много и е с очакването, като се върне, всичко да му е подредено, изчистено, изпрано, и яденето да го чака.
Той и затова не е доволен от изпълнението на уговорката им (за която не знам дали тя изобщо знае) - той да плаща всичко, тя да домакинства. Няма такива работи при днешните 20 годишни, това са му някакви мокри сънища, те са промити да не пипат нищо вкъщи. Ще издържа девойката за единия гол секс и толкоЗ. Иначе тя не е баш готованка - тя учи, развива се, спестява си... ама за себе си. Приносът и е несъществен за тази връзка, иначе към нея самата го има.

Искам да питам автора как й дава джобни за излизане - на ръка при поискване, има си някаква сметка, в която и налива месечни пари, или...? Satisfied

# 219
Винаги, като се зачекне тая тема, се чудя в паралелни вселени ли живеем и само аз ли виждам масово момичета и момчета да работят на по 20, че и от доста по-малки. Малко ми е странно обобщението кой пипва и кой не. Grinning

# 220
Тя и тези пише авторът, че е работила преди него.

Не се оплаква от домакинстваето ѝ, даже си мисли, че тя обича да домакинства и че ѝ отнема един час седмично да може той да се прибира вечер и да няма нужда да пипне нищо. Което всички знаем, че не е така. Още повече, че едва ли има в двустайката под наем всевъзможни уреди, улесняващи живота и домакинстването. Особено като се вземе предвид, че се оплаква от домакинските задължения, които е имал с предишната.

# 221
Винаги, като се зачекне тая тема, се чудя в паралелни вселени ли живеем и само аз ли виждам масово момичета и момчета да работят на по 20, че и от доста по-малки. Малко ми е странно обобщението кой пипва и кой не. Grinning

Винаги е имало работещи 20 годишни мъже/жени. Аз говоря за това какво вършат вкъщи. Ако не живеят с родителите, масово се поръчва храна, викат се почистващи фирми, викат се майстори да се смени една крушка, дрехи не се гладят изобщо и т.н.

# 222

Винаги е имало работещи 20 годишни мъже/жени. Аз говоря за това какво вършат вкъщи. Ако не живеят с родителите, масово се поръчва храна, викат се почистващи фирми, викат се майстори да се смени една крушка, дрехи не се гладят изобщо и т.н.

И какъв е проблема не мога да разбера?
Жената не е чистачка на мъжа си!

# 223
И аз не мога да схвана проблема. Много са ми далечни разбиранията, че трябва да гладя чорапи и да варя боб всяка вечер, че да се класирам за добра домакиня. С мъжа ми обичаме да си улесняваме живота, за да имаме време за по-забавни преживявания и хобита. Чистенето и сменянето на крушки са някакви необходими битовизми, ама чак да изпадаме в екстаз от свършената работа…

# 224
И аз не мога да схвана проблема. Много са ми далечни разбиранията, че трябва да гладя чорапи и да варя боб всяка вечер, че да се класирам за добра домакиня. С мъжа ми обичаме да си улесняваме живота, за да имаме време за по-забавни преживявания и хобита. Чистенето и сменянето на крушки са някакви необходими битовизми, ама чак да изпадаме в екстаз от свършената работа…

Точно.
Абе на мъж, който възприема жената като кухненски робот и прислужница, не можеш да му го обясниш.

Общи условия

Активация на акаунт