-----
Мъжа ми ме обича и уважава, не заради заслугите ми, а заради мен самата. Да, аз съм майка на детето му, в момента съм домакиня(не работя), той ни издържа, но специално "Благодаря" не е получавал. Дали един човек те уважава и цени е в хиляди малки неща, а не със специално галене на егото, понеже единия прави повече за другия в този момент. Не забравяй, че живота е кръговрат, не се знае утре ти къде ще си и да не се налага ти да се правиш на шут и да галиш нейното его....
-Адмирации и уважение за това което прави мъжа ти за семейството! Напълно съм съгласен, че живота е кръговрат и нищо не ясно, ако аз остана без работа и моята приятелка в момента или бъдещата ми жена работи, то напълно нормално е аз да свърша домакинските задължения, защото имам повече свободно време.
А добре, понеже не разбрах – обсъждали ли сте изобщо тази тема помежду си? В смисъл – аз ще работя, ти ще учиш, и как ще се разпределят нещата? Говорили ли сте и за това, че се чувстваш недооценен? Понякога човек има усещането, че дава повече, отколкото получава, но това невинаги е реално така – може и да е просто възприятие. Важно е да има открит разговор, защото само така ще се изясни дали наистина има дисбаланс или просто липса на комуникация.