Странни отношения

• 7 311
  • 231
  •   1
Отговори
# 195

Хаха, това от другата тема го заимства, признай! 🤣

# 196
Аз, честно казано, не разбирам какви са притесненията. Явно единственото е, че не му е достатъчно благодарна на думи, защото откъм действия - явно не му е казала да наеме готвачка и чистачка, а е поела някакви задължения. Това пък от какво семейство идва, то може да е проблемно, но тя още е достатъчно млада, че да 'и се прости, че се интересува от техните проблеми и ги према присърце.

# 197
  • София
Лъвица, той спомена, че говорят за семейство вече. Явно се мисли в тази посока, но в момента той има някакви притеснения и иска да ги изчисти.

Той мисли в тази посока. Като цяло авторът си е направил сметка за всичко, само е забравил и нея да включи в правенето, и оттам сега му идват драмите. Тя ако беше използвачка, вярваща че е хванала златния клон, нямаше да води преговори, а вече щеше да го прикотква да не се пазят много, много.

# 198
Лъвица, той спомена, че говорят за семейство вече. Явно се мисли в тази посока, но в момента той има някакви притеснения и иска да ги изчисти.

Аз не мога да разбера след като той очевидно не харесва семейството й (прочетох доста неприятни неща за тях из постовете му), с чий акъл иска да създава семейство с въпросната жена?
Сроди ли се с тия хора край. Или смята да им забрани да си виждат внучето? Нещо не ми е ясно.

# 199

Хаха, това от другата тема го заимства, признай! 🤣
Да Joy

# 200
Той също е млад, Ариел и без много опит. Ще се усети с кого се е сродил като се е набутал с двата крака, но ще е късно. Ще си отваря очите на четири втория път.

# 201
  • Пловдив
Той също е млад, Ариел и без много опит. Ще се усети с кого се е сродил като се е набутал с двата крака, но ще е късно. Ще си отваря очите на четири втория път.
Е колко да е млад?!?! На 28! Не е на 18.....

# 202
Ама какви 10к вади тоя автор, като още в първи пост пише, че плаща всички сметки и на първо място е написал наем. Ама тя тая двустайка била квартира, не собственост на автора..... Ясно, ясно

"От началото на нашата връзка аз съм покрил всички разходи - Наем/Сметки/Телефони/Храна/Цигари/Излизания/Почивки и общо взето каквото е нужно. Тя е студентка и не работи, аз пък нямам нищо против щом имам възможност да поема всички тези разходи - имал съм дълга връзка в която съм разделял разходите/домакинство и всичко с партньора си, не ми е харесвало, не съм се чувствал комфортно и предпочитам да поемам всички финансови разходи, а партньора ми домакинските задължения"

Да и аз това си помислих - 10 000лв. заплата и плаща наем. 😂😂

# 203
Ама и вие не четете.
Много сте набрали на мъжете явно.😂
Той написа, че момата си кара стажа, прибира си паричките за лични, чисти един път седмично и си поръчват храна, когато решат.
За мен си е натресъл глезла на главата, но той си е виновен.

# 204
Нищо лошо не виждам в живота под наем. Авторът гради бизнес, влага парите там, не ги влага в тухли. Ще си купи жилище по-нататък, като му е стабилен бизнеса.
Ама хора на заплата трудно ще го разберат това.

# 205
И ти как разбра, че гради бизнес?
И дали ще плаща 1000 наем или ипотека, как ще му се отрази на бизнеса?

# 206
Пак големите изхвърляния тук. Да, заплата 10 хилки си е много добра за България. Добре се е ориентирана момата. От такива семейства това го умеят.

# 207
Оф
Да, 10 бона са добри пари.
При тези пари:
- живеят под наем в двустаен
- плаща цигарите, забележете. Човек, който не пропуска да ни уведоми за ЦИГАРИ, мислите ли че ще пропусне, ако помагаше за образование, развитие, шоф.книжка, кола, дрехи, почивки, поддръжка на жената/ все някоя кола маска прави/ и прочее

Да не забравяме, че в интернет всички са богати, смятам, че тук това е послъгване и че жената не получава НИ ЩО. Подарявал и бил по празници, НО черпенето на семейството го затруднявало.

Цигарите и бил плащал… Rolling Eyes

И как именно тя проявява неуважение към средствата му? Кое точно е неуважение?

# 208
  • Пловдив
Е той като поема наема, сметките и купува храна смята, че се е отчел.

# 209
Е той като поема наема, сметките и купува храна смята, че се е отчел.

И забележете, го прави по собствено желание!

Общи условия

Активация на акаунт