Странни отношения

• 7 273
  • 231
  •   1
Отговори
# 225
И аз не мога да схвана проблема. Много са ми далечни разбиранията, че трябва да гладя чорапи и да варя боб всяка вечер, че да се класирам за добра домакиня. С мъжа ми обичаме да си улесняваме живота, за да имаме време за по-забавни преживявания и хобита. Чистенето и сменянето на крушки са някакви необходими битовизми, ама чак да изпадаме в екстаз от свършената работа…

Е добре де, ами ако нямаш пари какво правим?
Автора писа, че живее в немалък град - напълно възможно е тези прословути пари да не стигат за чистачка, готвачка, гледачка и т.н. докато милата иска поредната екскурзия в Малта.

# 226
И аз не мога да схвана проблема. Много са ми далечни разбиранията, че трябва да гладя чорапи и да варя боб всяка вечер, че да се класирам за добра домакиня. С мъжа ми обичаме да си улесняваме живота, за да имаме време за по-забавни преживявания и хобита. Чистенето и сменянето на крушки са някакви необходими битовизми, ама чак да изпадаме в екстаз от свършената работа…

Е добре де, ами ако нямаш пари какво правим?
Автора писа, че живее в немалък град - напълно възможно е тези прословути пари да не стигат за чистачка, готвачка, гледачка и т.н. докато милата иска поредната екскурзия в Малта.
Е, ако смята, че това основните функции, за които е с тази жена, да вземе да я остави и да си наеме изброените, тамън ще спести някой лев.

Пък и в случая той не подчертава ли, че тя не иска почивки? Той реално никъде не казва тя нещо да иска. Той ѝ дава пари по празници и това е, което разбрахме. И там опъва някакви семейни софри, ама имам големи съмнения, че у младите се събират по празници, та са ми малко хиперболизирани тия грандиозни харчове.

# 227
  • Далечният изток
Тя НЕ иска почивки, не иска нищо от него. Той го каза. Всичко, каквото дава, го дава, защото ТОЙ така иска, а не защото някой го изисква от него.
Ариел, престани да си измисляш!

# 228
Добре де, разбрахме, че тя за нищо не става. Кажете обаче авторът какво да прави? Не иска работеща жена, иска да издържа някоя, ама и да си трайка, защото той я издържа, нищо, че той иска да я издържа и е много горд…оф, обърках се. Simple Smile

# 229
На мен до сега нито един мъж не ми е държал сметка какво, кога и защо съм или не съм чистила. Явно съм си имала работа наистина с мъже, а не с някакви инфантили, който вместо жена са си търсили втора майка или слугинаж.
Опазил ме Господ от вторите....

# 230
  • Пловдив
На мен до сега нито един мъж не ми е държал сметка какво, кога и защо съм или не съм чистила. Явно съм си имала работа наистина с мъже, а не с някакви инфантили, който вместо жена са си търсили втора майка или слугинаж.
Опазил ме Господ от вторите....
Защото няма да ги търпиш.

# 231
Достатъчно по темата, заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт