💕✨Януарска радост 2026-та годинa✨💕 Тема - 2

• 20 447
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
От 19та седмица започнах да усещам нещо като локални издувания, по- силни пулсирания, поне на такива ги оприличавам и то основно като съм в покой. Даже и таткото ги усеща, ако са по-силни и сложи ръка😄

Усещате ли вече бебетата ? И какво точно усещате, аз усещам нещо като бълбукане, но не всеки ден.

# 91
  • Sofia
Аз съм на втора ФМ в сряда и чакам с нетърпение да разбера дали ще мога да пътувам за морето. Иначе малките ги усещам доста добре, вечер ми е най-тежко, направо съм като плондир...Ям, когато почувствам глад, но не мога да ям големи количества, ядат ми се основно домати с оцет и сирене и си имам разправии с околните, че не се храня качествено и отслабвам. Имена мисля, че си имам, баткото има тази отговорна задача😁. Би следвало да съм в началото на 19 гс...

# 92
В 18та седмица вече ги усещам доста силно от време на време се стряскам колко силно ме ритат, особенно през ноща.

# 93
А аз все още не мога да разбера пола на нашето бебче защото постоянно се крие в понеделник бях 18+1 ден имат някакви предположения но понеже ще си правим парти ние и казват че е на 70-80% това дете само се крие и е с груб към нас 😆
Те по принцип тези бебето дето се крият много , най-често се оказват момиченца😄😄

Моето мече се криеше до вчера, един път ми казаха момче, после момиче и с постоянното въртене, криене и седене със седалището вчера най-накрая го видяхме, че е момче. 😄
Познато да много се радвам че са ви казали вече на 100% стискайте палци вече в понеделник да се види

На фетална морфология ли ще сте в понеделник?
Не на фетална съм на 16 септември съм в 22г.с просто с някаква надежда в понеделник да се обърне за да може да се види евентуално нещо

# 94
А аз все още не мога да разбера пола на нашето бебче защото постоянно се крие в понеделник бях 18+1 ден имат някакви предположения но понеже ще си правим парти ние и казват че е на 70-80% това дете само се крие и е с груб към нас 😆
Те по принцип тези бебето дето се крият много , най-често се оказват момиченца😄😄

Моето мече се криеше до вчера, един път ми казаха момче, после момиче и с постоянното въртене, криене и седене със седалището вчера най-накрая го видяхме, че е момче. 😄
Познато да много се радвам че са ви казали вече на 100% стискайте палци вече в понеделник да се види

На фетална морфология ли ще сте в понеделник?
Не на фетална съм на 16 септември съм в 22г.с просто с някаква надежда в понеделник да се обърне за да може да се види евентуално нещо

На феталната ще Ви кажат със сигурност, дори и да се върти. Просто е много добра апаратурата.

Иначе и аз усещам бебето, още от две седмици. Като леко риткане, от време на време.

# 95
  • Бургас
Здравейте! Аз съм на втора ФМ в сряда при д-р Калев. Първата ми беше при проф. Чавеева, но не успях да си запазя час в дните, в които трябва да ида. Има ли мами, които са посещавали д-р Калев и какво ви е мнението?

# 96
Аз съм много доволна от др Калев, прекрасен човек и професионалист. Обяснява подробно и не претупва.

Здравейте! Аз съм на втора ФМ в сряда при д-р Калев. Първата ми беше при проф. Чавеева, но не успях да си запазя час в дните, в които трябва да ида. Има ли мами, които са посещавали д-р Калев и какво ви е мнението?

# 97
  • Бургас
Здравейте! Бременна съм в 21 г.с и след пуснати кръвни изледвания ми излязоха положителни за глюкоза и кетони в урината. Какво значи това? В изследванията ми за първи триместър имах положителен резултат за кръв и кетони в урината, сега за кръв е отрицателен

# 98
Аз започнах да го усещам преди около 2сед. Вече съм в 19+3 и ритничетата и движенията са все по-очетливи

# 99
И аз от тази седмица го усещам (17 г.с.), а и изведнъж ми се появи корем, както нямаше почти нищо. Дойде ми малко шоково откъм дрехи за офиса, но засега закъприх положението Grinning

# 100
Аз май още не го усещам а влизам в 18 седмица.... иначе и на мен последните 2 седмици като че ли ми се увеличи доста корема изведнъж и почнах и да качвам килограми.... което не е много добре

# 101
Момичета, а някоя от вас пие ли Натаспин H? Аз го пия, но малко се притеснявам, защото виждам в листовката, че не се препоръчвало за бременни.. Все пък АГ знае, разбира се, но ми е любопитно.

# 102
Някоя от вас да е със серклаж или поставен песар заради скъсена шийка? За 10 дни шийката ми си скъси от 4.1 на 2.2 и вчера ме приеха за задържане на системи. Супер притеснено ми е и ако някоя от вас е минавала през това ми пишете, моля 🙏🏻

# 103
Момичета, а някоя от вас пие ли Натаспин H? Аз го пия, но малко се притеснявам, защото виждам в листовката, че не се препоръчвало за бременни.. Все пък АГ знае, разбира се, но ми е любопитно.

Натаспин Н пия от 14 седмица без прекъсване.....сега съм 35та и всичко е наред ,хвалят го много този продукт, дори не е лекарство ,а хранителна добавка .

# 104
Така като чета за шийката на матката... На всички ли е спрян прогестерона?? АГ ми обясни, че прогестерона действа благоприятно на шийката на матката, с цел да не се скаси е препоръчано приема да е някъде около 6-7 месец...

Общи условия

Активация на акаунт