💕✨Януарска радост 2026-та годинa✨💕 Тема - 2

• 20 368
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
Името на нас ни е много трудно, нямаме особени разногласия, но за момиче имахме 2 много любими варианта, а за момче едно, което става Grinning някак си никое не го чувствам като любимо, но ако не измислим друго това ще е.
Не планирам иначе да е кръстен на някого, но първата буква ще съвпадне с част от родата, та мога да си го приемат както искат Grinning никой за момента не е предявил претенции.

# 31
Името на нас ни е много трудно, нямаме особени разногласия, но за момиче имахме 2 много любими варианта, а за момче едно, което става Grinning някак си никое не го чувствам като любимо, но ако не измислим друго това ще е.
Не планирам иначе да е кръстен на някого, но първата буква ще съвпадне с част от родата, та мога да си го приемат както искат Grinning никой за момента не е предявил претенции.

И при нас е същото. За момиче има две любими, обаче за момче… много се чудя

# 32
Давайте ги тези имена за момичета, не ги крийте 😅 Ние имаме 10 и на никое не може са се спрем, някак никое не усещам.

# 33
Ние сме харесали Изабела или София

# 34
Аз за момиче много харесвам Деница, Ния, Ралица, Габриела, Борислава. За момче имам само 2, които ми харесват. Много са сложни тези момчета Grinning

# 35
Определено женските са по-лесни.
София обожавам, но не харесвам краткото - Софи, веднага си правя асоциация със Софи Маринова 🥲
Ния е в списъкът ни.

# 36
  • София
Ние ще избираме между Даяна и Марина.

ПС: не харесвам производни имена съставени от 2 части и за първото детенце беше доста сложно да избера недвусмислено име.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 10:46 от Илития

# 37
И на нас Ния ни беше фаворит, както и Ева, Деа, Сиана, Аделина. Опредлено за момичета има по-хубави имена.
За момчета покрай нас са масово Борис, Виктор, Филип. Аз харесвам и Лазар, но мъжа ми - не.

# 38
Винаги съм харесвала Ния и може би е единственото име за момиче, което изговарям и ми звучи добре, но не стана ли прекалено масово?
Харесвам и Сияна, но като знам, че ще ѝ казват на галено Сиси все едно е малък пинчер и откачам. 😂

# 39
Определено женските са по-лесни.
София обожавам, но не харесвам краткото - Софи, веднага си правя асоциация със Софи Маринова 🥲
Ния е в списъкът ни.

Да, не го бях мислила така, но според мен ударението е на различно място - София и Софи на кратко, на Софи Маринова не е ли на "и"-то ударението?

# 40
Дами, аз имам въпрос към вас. Как са ви зърната? Моите станаха доста чувствителни, даже от въздуха се раздразват. Онзи ден махнах дори коричка след банята, усещам че започват и да се разраняват. Та това сега ми е казус, за който се притеснявам и не знам как да се справя. Съвети приемам всякакви.

# 41
На мен ще ми бъде трето дете и съответно избора на име ми е много сложен.
Имаме два варианта за момче (каквото и очакваме), но някак си не са ми на сърце, а нищо друго даже не ми и харесва, та ще видим накрая какво ще е. Уж сме се спрели на едно от двете имена, хубаво, българско име, но и лесно се възприема в чужбина. Има хубаво значение и имен ден, на което аз държах, тъй като и другите ми две деца имат именни дни. А и си подхожда добре с техните имена.
Другото също много ми харесва, но галеното не ми е на сърце (Матей). Та ще видим, засега клоня към първото.

Моите зърна също се много чувствителни, а гърдите започнаха и да ме сърбят.

Бебето от два дни го усещам много активно и отчетливо, даже каката успя да го усети и е много щастлива. Снощи се въртя и ме побутва, докато не заспах аз Grinning

# 42
Здравейте, включвам се и аз в новата тема, сега се връщам от преглед , доктора ме изненада като ми каза момче😃. Ще чакам септември за втора фетална , за да се потвърди понеже на първата ми казаха момиче и се подготвихме с имена за момиче.😃

# 43
  • Бургас
За момиченце много ми харесват имената Катерина, Елеонора, Елена, Савена, Матеа, Марина(ахх любимо име).

Ние ще имаме момченце и сме избрали името Кирил. Какво мислите? Дали не е малко остаряло се притеснявам

# 44
Аз имам друг въпрос, усещали ли сте болки в корема? Преди 2 седмици ме заболя веднъж за около 30-тина секунди целият корем (заболя, стегна, не знам как да го опиша точно), днес ми се случи от ново? Дали са някакъв вид контракции или? /първа бременност ми е/

Общи условия

Активация на акаунт