💕✨Януарска радост 2026-та годинa✨💕 Тема - 2

• 11 039
  • 416
  •   3
Отговори
# 375
И ние сме избрали количка и я чакам на намаление. То добре, че я избрахме, че вече с всички болежки съм се залежала и не ми се обикаля по магазини.
Иначе дрешки поръчах 56 размер. Също не сме взели всички, а да речем на 50%. Ще пробвам и Синсей.

# 376
В Мама и Аз. Следя се при др. Алкара и той ще изражда, като ще може и бащата да присъства, което ми дава още повече кураж.

ДесИ,  а ти в коя болница ще раждаш?
Не съм от Плевен, но се следя в Плевен, там ще раждам, затова питам Blush

# 377
И ние сме избрали количка и я чакам на намаление. То добре, че я избрахме, че вече с всички болежки съм се залежала и не ми се обикаля по магазини.
Иначе дрешки поръчах 56 размер. Също не сме взели всички, а да речем на 50%. Ще пробвам и Синсей.

В синсея ми излизат много сладки бодита. Чудя се какви са им материите

# 378

Май не съм единствената с безсъние? 😅
Пише памук, но четох, че не е така хубав, но въпреки всичко, не ми се дават много пари за първите дрехи, които ще носи 1 месец.

# 379

Май не съм единствената с безсъние? 😅
Пише памук, но четох, че не е така хубав, но въпреки всичко, не ми се дават много пари за първите дрехи, които ще носи 1 месец.

Да. Хахаха, аз съм будна от 5…

И аз съм на същото мнение, мисля да ги пробвам все пак, наистина ще ги носи само 1 месец така или иначе, в сайта имат голям избор, не знам как е във физическите им магазини, последно като съм влизала в такъв когато не бях бременна и дори не съм гледала бебешките им работи

# 380
И аз от 5, ужасно е, подготвяме се за мъниците явно 😅 Аз от няколко седмици съм така.
Иначе за Синсей, също не съм ги гледала на живо, ще поръчам онлайн. Колко пък да са зле? В H&M са доста хубави, но като имаш предвид още колко разходи ще имаме...

# 381
И аз от 5, ужасно е, подготвяме се за мъниците явно 😅 Аз от няколко седмици съм така.
Иначе за Синсей, също не съм ги гледала на живо, ще поръчам онлайн. Колко пък да са зле? В H&M са доста хубави, но като имаш предвид още колко разходи ще имаме...

И аз съм така от няколко седмици, преди си спах по цяла нощ непробудно, обаче сега се будя през 1 час и накрая не издържам и ставам. Сега сутринта ще ходя да пускам кръв и урина, та и нищо не мога да пия и да ям и направо изкуках 😄

Иначе и аз не вярвам да са толкова лоши, то не е същото но преди време бях поръчвала един комплект коледни чаршафи, беше доста тънък памука, но го пуснах на 90 градуса за 3 часа и като го извадих беше омекнал и не беше лош комплекта, сега за бебешките не знам , но ще пробваме

# 382
Аз не мога да отлепя сутрин, как ще свиквам после с това неспане е мистерия Simple Smile
И аз съм за за групичка, макар че и тук си ми харесва.

Нищо не сме гледали и пазарували, пробвах колички на приятелки, но ще трябва скоро да се замислим по въпроса. Преди ноември иначе не мисля да купуваме много неща, защото нямаме място, но поне да набележим за намаленията.

Кой модел Нуна е за високи хора? Ние сме високи и пробвах една на позната, но максимума на дръжката ми идваше надолу, за мъжа ми да не говорим. Но иначе ми харесват като изпълнение и опции много.

# 383
Понеже имам опит с вече две деца мога да кажа и за дрехите от Синсей.
Имат добри попадение, но все по-рядко. Гледах бебешки рипсени комплекти и бодита - не ми харесаха, прекалено тънък рипс, който ще се раздърпа бързо при пране. Дрешките се свиват при пране поне с един размер.

Пепко - доволна съм от детските дрехи , за мен лично качеството е по-добро от това на Синсей, издържат на пране, не се разтягат и раздърпват. Имала съм кофти попадения, но много по-рядко, отколкото от Синсей. Имам пелена от Пепко още от каката, това е било преди 6 години, ползвах я и с баткото, още е като нова. Не е памучна, а като плетена, тъничка, друга такава пелена не успях да си намеря с такова качество Grinning

От КИК купих за бебето едни панталонки рипсени и останах много приятно изненадана - хубав, плътен рипс. Много меки. Разгледах и другите им бебешки дрешки и всички ми се сториха с много добра материя и много меки. На децата съм взимала пижами от там и са едни от най-сполучливите им пижами , не мога да ги сравня ни с Пепко, ни със Синсей.

# 384
Супер, мерси за съвета! Ще разгледам пепко, живея на 5 мин. От него. 😄

# 385
Разгледай и в КИК, ако имате наблизо. Приятно изненадана останах от бебешките дрешки. За детските не мога да кажа същото, но бебешките са с доста добро качество Hug

# 386
Разгледай и в КИК, ако имате наблизо. Приятно изненадана останах от бебешките дрешки. За детските не мога да кажа същото, но бебешките са с доста добро качество Hug

О ще разгледам със сигурност, мерси много! Yellow Heart

# 387
В магазина пробвахме Nuna Mixx, но ми се стори много висока и голяма. Triv са по-ниски, но пък са ми много широки, въпреки че мъжът ми се влюби в БМВ серията Grinning Количките са страхотни - супер хубави материали, меки, дълга гаранция, но и цената им е доста висока.

Аз не мога да отлепя сутрин, как ще свиквам после с това неспане е мистерия Simple Smile
И аз съм за за групичка, макар че и тук си ми харесва.

Нищо не сме гледали и пазарували, пробвах колички на приятелки, но ще трябва скоро да се замислим по въпроса. Преди ноември иначе не мисля да купуваме много неща, защото нямаме място, но поне да набележим за намаленията.

Кой модел Нуна е за високи хора? Ние сме високи и пробвах една на позната, но максимума на дръжката ми идваше надолу, за мъжа ми да не говорим. Но иначе ми харесват като изпълнение и опции много.

# 388
В темата за подготовка за бебето, бяха писали и снимали, че качеството на дрешките в синсей и пепко в последно време е отвратително и ставали твърди и на топчета след пране, което не било ок за новородено.
И аз се чудя къде да се пазарува, но дрехите са ми най-дребни разход, по-скоро ме притесняват големите покупки да не улучим нещо не сполучливо като кошара, стол-люлка, количка.

# 389
Lina9152, благодаря ти, не я знаех, ще я погледна задължително!
Като цяло се надявам да харесаме нещо и да го потърся втора употреба или поне на намаление... сериозна цифромания са всички бебешки покупки, а ни предстои да довършваме ново жилище и ще ни е трудно.

Общи условия

Активация на акаунт