💕✨Януарска радост 2026-та годинa✨💕 Тема - 2

• 17 025
  • 632
  •   1
Отговори
# 510
И аз съм така, взех си капки на д-р Бах

# 511
Здравейте, от няколко дни забелязвам гъсто кремообразно бяло течение. Няма миризма, сърбеж и цвят. Последната микробиология ми е преди около 5 седмици и се чудя дали е нормално или да пускам нова. Много ме притеснява поставянето на спекулума и вземането на материал. Дали може ако е по- грубо да спукат мехура ?

Иначе последните дни ми изчезнаха контракциите и шийката я измериха 3.9 Simple Smile и аз пия магнезий 3 пъти по 2 но май ще почна да го намалявам малко

# 512
Здравейте, от няколко дни забелязвам гъсто кремообразно бяло течение. Няма миризма, сърбеж и цвят. Последната микробиология ми е преди около 5 седмици и се чудя дали е нормално или да пускам нова. Много ме притеснява поставянето на спекулума и вземането на материал. Дали може ако е по- грубо да спукат мехура ?
Няма да ви спукат мехура. Обтрива се влагалището, гинеколозите знаят какво да направят, не се притеснявайте. Микробиология при съмнение за бактериален растеж е задължителна, а по принцип е хубаво веднъж месечно.

# 513
И аз имам такова кремообразно течение, но забелязвам, че се появява най-вече при физическа активност, стоене повече време права.
Днес бях на преглед, АГ ми измери кръвно 130/80 и веднага ме прати на кардиолог, който пък ми предписа хапчета. Утре ще правя обременяване с глюкоза, околоплодните води на едното бебе са на горната граница и е по-голямо с около 100 гр от другото. Шийката на матката, за което се бях притеснила, си е 4,1 см, понеже на ФМ преди месец ми я бяха измерили 3,3 см, но АГ каза, че е заради меренето през корема. Иначе всичко друго изглежда наред с бебетата, бяха доста активни.

# 514
Привет момичета,
При мен също има пристягания нон стоп вече свикнах, АГ каза, че е нормално (тя само това казва).
При мен положението е много зле емоционално, не знам какво ми стана и не знам как да се съвзема. Станах свръх емоционална, притеснена, стресирана.
Все едно не го контролирам. Приемам всичко много емоционално и навътре, все едно света ще свърши като някой ми каже нещо на въпреки.
Не знам окей ли е да попитам за нещо успокояващо хомеопатично.

И аз бях така по едно време, имаше нещо, което ме тормози и емоциите ми бяха просто навсякъде. Отидох на една среща с психолог, изговорих си всичко, после с партньора и ми мина. Донякъде е нормално емоциите ни да са по-засилени с тези хормонални промени, но аз препоръчвам да поговориш с някого, за да ти олекне. Медикаменти или добавки не мога да препоръчам.

# 515
Здравейте,
Аз съм вече в почти 26 г.с. Днес бях при АГ. Изписа ми магнезий, защото имам зверски крампи нощно време. Оплаках му се и от засиления секрет, който постоянно ми мокри бельото, но той каза, че това е нормално при бременност, особено когато вече има едно раждане.
Попринцип терминът ми е за 7.01, но според доктора и този път може да пренося бебето.
Относно количката - ние избрахме Mutsy. Много съм доволна, но баткото хич не искаше да се вози в нея. Кошът за новородено е чисто нов, та се надявам това бебе да изяви поне малко желание за количката, а не да се носим по улиците.

# 516
Аз и друга драма имам с покупките, не знам ние ли сме единствените хора на планетата с по-стара кола, но никое столче, което да е с монатж само с колани без изофикс не намирам. Тоест намирам, но само кошници за новородено, а искам да вземем поне до 105 см.
Не че съм се засилила нещо да купувам, но си представях да си набележа неща и да си ги дебна на намаления, то се оказа че само се напрегнах... Simple Smile

# 517
И аз имам кремообразно течение, понякога доста воднисто. При мен също се увеличава при повече физическа активност. Направо си е задължително тръгна ли да ходя повече от 20 крачки…

В четвъртък съм на втората ФМ, като хващам почти последния срок, в 23+4 ще съм тогава, а бебето си върви седмица напред - дано не е проблем. При доктор Галева ще съм отново.
Тези от вас, които ходиха втори път може ли да кажат гледа ли с вагинален ехограф отново?

# 518
Кошчето за новородено си го взехме втора употреба, буквално ново. С колани е. Столче вече за по-голямо също ще ни е с колани. И ние не сме с нова кола.
Относно количката, взехме нашата втора употреба отново буквално нова, защото тяхното бебе не искало да се вози в количката и само се носели. Та, марката е bebeto torino.

От тази нощ и аз съм с болки в гърлото. Явно си има някакво вирусче. Карам го на лукчета.

Аз и друга драма имам с покупките, не знам ние ли сме единствените хора на планетата с по-стара кола, но никое столче, което да е с монатж само с колани без изофикс не намирам. Тоест намирам, но само кошници за новородено, а искам да вземем поне до 105 см.
Не че съм се засилила нещо да купувам, но си представях да си набележа неща и да си ги дебна на намаления, то се оказа че само се напрегнах... Simple Smile

# 519
Аз съм се спряла на тази колички някакво мнение за нея имате ли

# 520
Аз съм се спряла на тази колички някакво мнение за нея имате ли

Нямам впечатления от нея ,но ме предупреждаваха специално за нея да не я взимам .Защото много приятелки на моя приятелка са си изпатили с нея .Нещо ми обясняваше ,че гръбчето на бебето няма постоянна опора и са слагали одеала зад бебето ,за да го държат изправено.Нещо такова беше ,не помня вече .

# 521
Момичета, пазете се. Всичко живо е болно около мен и аз вкл. вече трети ден съм като пребита.
Хремата ме тормози най-много. Не ми помагат никакви капки за нос и вдигам температура от време на време. Sad

# 522
  • Бургас
Питайте и в темата за количките.

МисБейбиДжейн бързо да се оправяш! 🫶🏻

# 523
Бързо да се оправяш! 🍀 Аз съм вече по-добре, но и мен още ме мъчи хрема. Наистина всички са болни и аз вече се заредих с маски, за да слагам като се наложи да излизам. Явно следващите няколко месеца ще сме затворени вкъщи.

# 524
Благодаря ви, момичета.
И аз мисля да се заредя с маски, то май нямаме много избор. А като се сетя, че тепърва почва зимата 😕 дано я изкараме леко

Общи условия

Активация на акаунт