💕✨Януарска радост 2026-та годинa✨💕 Тема - 2

• 16 898
  • 629
  •   2
Отговори
# 615
Моят термин е за началото на Януари, ама бебчо върви по-голям и не знам дали няма да ми го издърпат още заради празниците...

# 616
Момичета правихте ли обременяване с глюкоза?
Да, малко по- назад го обсъждахме

# 617
Моят термин е за началото на Януари, ама бебчо върви по-голям и не знам дали няма да ми го издърпат още заради празниците...
Ние сме за средата, но от началото на бремеността имам едно усещане за коледно бебе, а въобще не харесвам.  И затова ми се иска началото на декември да сме направили всички важни покупки, да не спи на пода накрая бебето 😆😆

Някоя от вас бебеносила ли е или съответно да го обмисля? Не знам дали я обсъждахме тази тема, но напоследък с това се вълнувам и чудя.  😅

# 618
Ще бебенося със сигурност. Имам слинг на Ергобейби, който смятам да използваме активно, понеже имам още две деца и ще трябва да ги водя и взимам от градина, танци и т.н, което не винаги е удобно да става с количка.

С баткото не го използвах, нещо не можахме да се нагодим, надявам се сега да успеем.
Каката я носих в раница Тула и бях суууупер доволна, понеже тя в количка не стоеше изобщо, ама изобщо ви казвам, вечно е мъкнехме не ръце. Родих се с раницата, но забременях и се наложи да свикне и с количката, та на около 1 година вече започна по малко да се вози в количка.

# 619
От приятелки ще взема дрехи, количка. Отделно от намалението на HM поръчах някакви неща, допълнително тъй като се разминават със сезоните децата.

Помпа имам от първото дете - avent, доволна съм, въпреки че я използвах около месец.

Купихме матрак, но за съжаление кошарата, която си харесахме я нямат налична и сега трябва да я поръчам (държим на определен цвят).

Козметика - за баткото все още използвам uriage, ще си продължа и с новото бебе.

Като цяло съм готова с нещата,  това което не съм взела, но ми трябва мисля да пазарувам като изляза 45 дневен. Сега се чувствам по спокойна и знам че това което не съм взела може да се купи в същият ден от някъде (с първото държах всичко да е готово и от рано започнах с покупките).

# 620
Мъжът ми иска да бебеноси юнака. Нямам против, а и ни подариха две кенкурата за различна възраст. Аз не съм фен на носенето, а и имам проблеми с кръста.

# 621
Само да кажа, че носенето в кенгуру е вредно. Потърсете ергономична раница (но са от четвъртия месец) , а преди това се носи в слинг.
Аз също имам проблеми с кръста, но с раницата изобщо не усещах тежест.

# 622
Лили, имаш ли лични отзиви от хибридните слингове? Описват го като еластичен слинг, но с презрамки за лесно слагане като раница.
Аз за сега съм решила да си наема слинг, че може да не му хареса на бебето или пък на мен самата. Но със сигурност има още доста да чета преди да взема някакво окончателно решение.

# 623
На мен идеята за носене определено ми харесва, но понеже нямаме никакъв опит мислим да изчакаме да се роди бебето и да отидем в някой от магазините за консултация. Че и с таткото сме много различен ръст предполагам и това има значение.

В този ред дали някоя от по-опитните от вас има списък за пазаруване, който е склонна да сподели? Simple Smile Аз събрах няколко от различни магазини, но ми се виждат доста обемни.

# 624
Скъпоценна, моят е такъв. Не знам що съм се объркала, че е Ергобейби, но не е. Кабу е. Ето го.
Скрит текст:
Това е снима от първото ни слагане, така че сигурно не е идеално, но той така и не пожела да бъде носен.
Иначе се слага доста лесно, няколко опита и ще го слагаш за секунди.
Но наема е идеално решение. Аз така си харесах раницата, първо наемах и после вече като видях кое ни е най-удобно си купих.

# 625
Аз точно на Кабу съм хвърлила око. Като гледах разни клипчета как се слагат различните видове, ми изглежда като идеалната комбинация между универсалността на слинга и това да не се увиваш като мумия Laughing Мисля направо да си го купя.
От друга страна супер много обичам да бутам колички и нямам търпение да си имам лична и да си я бутам с кеф Joy Накрая май бебето ще си го нося, пък количката ще си я бутам натоварена с разни други работи. Sweat Smile

# 626
  • Sofia
Аз за баткото си ших слинг, че тогава още не се продаваха, сега също мисля да ползвам, но ще трябва да сме двама

# 627
Ние няма да купуваме предварително. Знам, че най-добре се ходи с бебето на място и мериш и ще обяснят и дадат инструкции как правилно да носиш. В София има такива места.

# 628
Според мен изчакайте големите намаления, в другата група за подготовката, писаха, че сега са смешни намаленията и най-големите намаления и адекватни цени са на черен петък и около коледа. Поне ако искате по-изгодно да е.
Иначе аз си харесах количка от рая тойс и видях, че в стари публикации в социалните мрежи е имало 30% намаление миналата година на черен петък на този модел количка. През останалата част от годината не е намалявана, така ми казаха и от магазина.

# 629
  • Бургас
В магазин Синди в град Бургас при покупка над 1500лв имате 300лв намаление. А над 600лв, мисля че 200лв. Ние оттам взехме нашата Muuvo quick Boho. Simple Smile Продават хубави колички и работят със Слънчице в София.

Аз имам друг въпрос. Кога закупихте козметиката за бебчетата ви? Нашето ще се появи края на декември/началото на януари (термин 03.01) и се чудя дали е рано. Има добри намаления сега 😁

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 18:54 от Simpliicity_

Общи условия

Активация на акаунт