Първо - много по-готино е да си купиш свое жилище, да си го изработиш, да си изплатите кредита с любимия човек, чувството на удовлетворение е огромно.
Второ - според мен е много готино и свързващо и сплотяващо и т.н да се нанесете в полуготовото жилище. Ние с мъжа ми се нанесохме в една стая без никакви мебели. Ами колко забавно беше, като приключение. На 20 години не е нужен чак толкова комфорт и уредено. В 20те си години човек има сили света да промени, какво остава за малко неудобства да изтърпи и то заедно с любим човек.
Как да ги жаля здрави млади хора, че ще работят и ще изкарват пари и ще си купят дом. Даже може би, не дай си Боже, ще се наложи да пестят малко. Това също смятам за много, много полезно и ценно.
Изобщо на кого в младостта му трябва наредено и лесно, тя младостта си е за предизвикателства, не за почивка.
Родителите ми нито тези на мъжа ми не са ни давали жилища, техните родители също не са им давали. И съответно ние няма да даваме жилища на децата ни. За да имат и те своето приключение, където и както решат. Защото аз не го виждам като мъчение, да работиш и да си купиш дом.