Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 12 489
  • 275
  •   2
Отговори
# 270
  • София
Абсолютно по никакъв начин не ми пречат по време на болест или неразположение. Постоянно забравям, че не са мои.

# 271
Момичета, случва ми се вече няколко пъти едната гърда да ми е като изтръпнала, при другата никога не ми се е случвало. На какво може да се държи? 8 месеца след операцията съм.

# 272
Чу ли, 245сс не тежат толкова, и може и пък да няма проблем ,но пак ми се струва странно решение на хирурга.
Колкото и да са леки, гравитацията си е надолЕ. При всяко ходене, скачане, тичане и въобще стоене в изправена позиция, имплантите ще си тежат, колко ще ги държи тая ципа? Щото фасцията си е една прозрачна ципа.
Ако беше толкова успешен този метод, всички щяхме да сме с него, от какъв зор да се бутаме да ни ги слагат под мускула😉

Аз подозирам, че Кокетка е напънала доктора за този вариант, така че няма смисъл да ходи при друг, щом тя го иска.
Кокетка, така ли е?
И спирай с безопасната, че тази девойка, дето писах, че за нищо ги махна, оттам се подлуди.

# 273
  • София
Koketka31 имаш прекрасен бюст, нямаш нужда от импланти!

# 274
  • Sofia
Цветно, 18 години лявата ми беше леко изтърпнала отдолу и към подмишницата. Чела съм и лекари са ми казвали, че е нормално.
Никога не съм ги мислила при настинки и вируси, от някакъв момент нататък и при спането не съм мислила на коя страна лежа, вкл.и по корем. С времето се забравя напълно, че е нещо чуждо. Трудничко се свиква с липсата Rolling Eyes
Това, което наблюдавам след махането е - главата не ме боли толкова често, колкото преди (направо си беше редовно), рядко се случва да ми потече кръв от носа, а в последните години имах този проблем, също в последните години метаболизмът ми се беше позабавил леко и го отдавах на възрастта, но след махането осезаемо се промени към добро, както винаги съм си била.

# 275
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не само,че си живея живота както преди,но по отношение на дрехи, съм още по-свободна.
Толкова ми е драго да ходя с рокли без ръкави или с гол гръб,без сутиен,без да се притеснявам,че там няма нищо,което да запълва роклята.
Ако не е тази тема,дори няма да помня,че импланти съм слагала,толкова мои да си ги чувствам.

Друго си е живота с чашка С. Smiley Само съжалявам,че толкова години съм си игнорирала "проблема".Но пък се реших от раз. Видях една инфлуенсърка от Тексас с разкошно направен бюст и си казах "И аз искам" и 2 дни по-късно вече бях записала час.

Никакви промени не усещам по време на настинки.

Общи условия

Активация на акаунт