Къде в Пловдив??? - 110

• 17 944
  • 532
  •   1
Отговори
# 105
Насоки за добър часовникар за скъпи часовници.
На ул. Христо Г. Данов, преди ЕВН на десния тротоар, ако се идва от Римския стадион или на ул. Отец Паисий 7.
Благодаря! На ул. "Отец Паисий" 7 - това в някое от златарските магазинчета ли е?
Не, магазин за часовници е, правят и ремонти.

https://maps.app.goo.gl/j3M31Ee1YsUnCQST6

# 106
Здравейте!

Пералнята ми току-що реши, че на мен центрофуга не ми трябва.
Някой може ли да препоръча качествен сервиз или човек, който да дойде да я погледне? Ще си платя за диагностиката, за да реша дали има смисъл да се поправя или направо да си взема нова, т.к. тази е доста стара.
Здравейте, препоръчвам Ви Динко - 0889 903 616. Няма грешка, за какъвто и проблем да става дума.

# 107
Здравейте, къде мога да спра, за да отида до магазин диги 84, там май е сложно. Мога и да вървя в рамките на 10 минути.
И още едно питане – откъде купувате хубава телешка кайма?

# 108
  • Пловдив
Като гледам по мапса има къде да се спре вътре

# 109
  • Пловдив
Мисля, че съфорумката има предвид обекта който е в центъра до пицария Ориджинале.
Вариант за спиране е около ДКЦ 1 и Понеделник пазара.

# 110
Здравейте!
Търся книгите за оцветяване „Имаджиморфия" и „Митоморфия" на Кърби Розанес, издателство "Миранда". Някой срещал ли ги е скоро в някоя от книжарниците в града или да знаете къде мога да ги открия, тъй като по всички сайтове са изчерпани? Може и да не са напълно нови, стига да са в добро състояние, пак биха свършили работа.
Благодаря Ви предварително!

# 111
  • Пловдив
По книжарниците не съм я срещала, но тук пише, че е налична.
https://knijnaborsa.bg/mitomorfija.html

# 112
Здравейте, къде мога да спра, за да отида до магазин диги 84, там май е сложно. Мога и да вървя в рамките на 10 минути.
И още едно питане – откъде купувате хубава телешка кайма?

Ако се идва от пл. Шахбазян в посока понеделник пазара има общински платен паркинг преди да се влезе към пазара, а около ДКЦ 1 се намират места в синьо зона.
За каймата, аз взимам от Лидл.

# 113
Пеещите фонтани с какъв график ще работят сега и през следващите две седмици? От колко часа?
Автобусите Пловдив-София на Карат-С спират ли на Интер Експо Център?

# 114
Спираха като съм пътувала последно.

# 115
Кога беше това?

# 116
Преди година.

# 117
  • Пловдив
Със сигурност спират.

# 118
  • Майничка
Спират.

# 119
А за плещите фонтани някой да има информация? Намирам, че от есента (без да е уточнено откога точно като дата) светлинното шоу започва от 20,30 ч, а през лятото от 21,30 ч (пак без да е уточнено дали се има предвид астрономическо като или друго).

Общи условия

Активация на акаунт