Къде в Пловдив??? - 110

• 17 980
  • 532
  •   1
Отговори
# 90
Този магазин за месо в Олимпия сити от страната на бул. Шипка ли е?

Да. Към края на булеварда е. Но не е специализиран за месо. Хранителен си е, където предлагат месо от Звезда.
bg.tatkoo, радвам се, че сте го харесали. Ще видя някой ден и аз да отида до специализирания магазин, а може и да поръчам с доставка.

подшушнаха ми, че ще отварят скоро магазин в Тракия Simple Smile Simple Smile

# 91
Благодаря!
А да питам още...за преместване от др.град и записване при ЛЛ трябва ли да минем през Здравна каса с удостоверението за настоящ адрес?
Не, не се минава през здравна каса. Отивате си с адресната регистрация директно при новия личен лекар и се записвате. То би трябвало и без адресна регистрация да може да се запишете, но доколкото знам, някои лично лекари изискват.

# 92
Т. к. имаме в семейството пресен случай със смяна на ЛЛ - буквално само ЕГН поискаха.

# 93
  • Пловдив
Благодаря!

# 94
Имам записан осмокласник в Механото.Имат ли униформи там и от къде се купуват?
Благодаря предварително

Не съм ги виждала да ходят с униформи.
всичките са с черни анцузи и черни суитчъри с качулки ... нямат нужда от друга униформа

Нямат униформи. Всеки ходи както му е удобно. Синът ми изкара основно с  анцузи, тениски и къси панталони.

# 95
Насоки за добър часовникар за скъпи часовници.

# 96
Някой знае ли защо е махнато сърцето от парка до Лидл в Тракия?
Последния път преливаше от капачки, имаше много по земята.
Днес въобще липсва. Thinking

# 97
На ул. Христо Г. Данов, преди ЕВН на десния тротоар, ако се идва от Римския стадион или на ул. Отец Паисий 7.

# 98
На ул. Христо Г. Данов, преди ЕВН на десния тротоар, ако се идва от Римския стадион или на ул. Отец Паисий 7.
Благодаря! На ул. "Отец Паисий" 7 - това в някое от златарските магазинчета ли е?

# 99
  • Пловдив
Благодаря! На ул. "Отец Паисий" 7 - това в някое от златарските магазинчета ли е?

RuWatch  ул. „Райко Даскалов“ 45 · 089 447 1911 също ви го препоръчвам.

# 100
  • Кукуландия
Здравейте!

Пералнята ми току-що реши, че на мен центрофуга не ми трябва.
Някой може ли да препоръча качествен сервиз или човек, който да дойде да я погледне? Ще си платя за диагностиката, за да реша дали има смисъл да се поправя или направо да си взема нова, т.к. тази е доста стара.

# 101
  • Тра-ла-ла
Понякога пералните правят такива бъгове, но не са за ремонт. Пробвайте още 1-2 пъти дали ще ви спретне същия номер.

# 102
  • Пловдив
Здравейте!

Пералнята ми току-що реши, че на мен центрофуга не ми трябва.
Някой може ли да препоръча качествен сервиз или човек, който да дойде да я погледне? Ще си платя за диагностиката, за да реша дали има смисъл да се поправя или направо да си взема нова, т.к. тази е доста стара.
  Аспарух 0886898832. Ако може да я съживи, ще го направи. Не бърза да препоръчва купуването на нова.

# 103
Същото се беше случило и при брат ми. Почисти филтъра и центрофугата отново проработи. Първо пробвайте това и ако все още има проблем звънете на техник.

# 104
И аз препоръчвам първо да почистите филтъра.

Общи условия

Активация на акаунт