Къде в Пловдив??? - 110

• 27 491
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Здравейте, търся поправка на телефон. Знам, че по Руски има много майстори, но ми се иска някой, който наистина разбира да види и да каже дали ще стане. Телефонът ми е Самсунг Флип, горната му половина отказа. Нямам големи надежди да се оправи, но все пак да пробвам.

# 121
  • Пловдив
На ул. Белград срещу Новотела има едни момчета, много разбират. Мисля, че се казва Mobil land. Ползвала съм ги няколко пъти-работят качествено и казват ще стане или не, а не само да ти вземат парите.

# 122
За нашите телефони разчитаме на Стоян от Радиоком сервиз ,срещу Търговската гимназия, зад спирката на на Бул .Руски посока към  моста на Герджика

# 123
Здравейте,
От къде в Тракия за лазерна епилация сте доволни, търся препоръки.
Благодаря! 🫰

# 124
Сезонът подходящ ли е за лазерна епилация?

# 125
  • Пловдив
То зависи за коя зона. Аз правя интим целогодишно.
Има и някои салони, които казват, че няма никакво значение дали имаш тен, или ще събираш тен след епилацията, което на мен ми беше странно.

# 126
Някой дали е ходил днес до Лидл? Случайно дали забелязахте къде има повече машини за вакумиране?

В кичука имаше 5-6 броя, ако някой иска.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 18:19 от Morkovelka99

# 127
  • Пловдив
Здравейте,
Благодаря! 🫰

Аз от години посещавам Gpoint който е зад Бирария Jägerhof  и съм много доволна.

# 128
  • Пловдив
Лазерна епилация на триъгълник и мишници съм правила и през летния сезон.

# 129
  • Пловдив
Здравейте,
Благодаря! 🫰

Аз от години посещавам Gpoint който е зад Бирария Jägerhof  и съм много доволна.

В какъв смисъл от години?
При лазерната епилация не се ли правят определен брой процедури с идеята повече да не се посещава специалист за обезкосмяване?

# 130
  • Пловдив
Ако при 10 процедури не са ви опадали космите, лазерното студио е за смяна.

# 131
  • Пловдив
От години значи точно това-от години Simple Smile
Аз посещавам лазерен център от 2011, като през годините съм правила различни зони -не е задължително наведнъж да се направи всичко . Сега ходя само на поддържащи процедури.
На нито една зона не са ми изчезнали космите на 100%. При мен е 80%. През около 5 месеца ходя.

# 132
Правя лазерна епилация от 15 г. Минала съм през много хитови студиа. Тази година за първи път попаднах на апарат, при който наистина от една процедура останаха 70-80%. Малък, квартален салон в центъра. Ако някой се интересува, давам контакти.

# 133
  • Пловдив
Здравейте,
Благодаря! 🫰
[/quote]
Аз ходя в 45 блок в Тракия, там където  е лаборатория Зинвест. Всички апарати са нови.

# 134
Добро утро! Има ли място,където дават под наем акумулаторен ( или с кабел ) пистолет за полиуретанови пълнители ( едни саламчета) . Трябва ми за ден ,за една стая,половината я направихме с обикновен пистолет но не си е работа стискането ,откачиха ни се ръцете.

Общи условия

Активация на акаунт