Къде в Пловдив??? - 110

• 27 506
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте. Къде в Пловдив мога да давам влагалищен секрет и качествено да получавам резултата си. Говоря за истински резултат , не предположения.
Пусках в Синево, Бодимед , Геника излизат различни бактерииики като имена от едно и също семейство
Лекувам ги , но отново имам проблем вече година. Накрая отидох в София НЗЦПБ и ми откриха Гъбичка Кандида парапсилозис
След посочената терапия нещата се оправиха. Но трябваше да се мъча една година и да се въртя в кръг…..
Не ми се иска за секрети да ходя до София постоянно. Има ли в Пловдив надеждна лаборатория , която наистина да показва реалните неща и лекарите наистина да виждаш какво се изолира , не само да предполагат. И най вече да е гледано от лекар , не изработено на апарат.

# 196
За цитонамазка, моят гинеколог изрично ме изпрати да си занеса пробата в Медлайн. Иначе, той работи с друга лаборатория.
Предполагам, че са надеждни и за микробиология.

# 197
  • Пловдив
Преди беше тая на Торакс надеждна.

# 198
В ДКЦ Св. Георги беше много сигурна МБ лаборатория.

# 199
В Торакс още работи д-р Чокова. Според мен е добър и надежден избор. При мен преди раждане ми помогна с микробиология и терапия.

# 200
  • Deutschland
Къде има голям избор на ученически раници и в частност къде да видя на Ars Una?

Хубави ли са раниците на марката? Мъжът ми е харесал една, но лично аз предпочитам Топгал. За съжаление не знам в Пловдив къде да намеря.
Ето тази на ars una

# 201
Ей сега и веднага ще извадим едни 160 кинта за раница, дето до края на учебната година ще е заприличала на всяка една друга раница, която не е в този ценови диапазон.

# 202
Ние търсим идеалната черна раница.😂 В Лидъл и Кауфланд имаше черни, огромни били...Чудя се къде да я търся тази идеална раница, да не е огромна, но и да издържа на килограмите, които ще носи?
Много пътници ли има в следобедния автобус за София в 15,10 ч на Карат-С? Някой, ако е пътувал скоро.

# 203
Долче, за 15.10ч не знам, но ние пътувахме 17ч в петък на 5.09. и беше съвсем нормално, мисля, че не се запълни автобуса... Не знам как е в делнични дни.
Споделям и тук, ако някой търси дано му е полезно
Билета до София с Карат-С беше 18лв. За възрастен,  за дете на 6г  беше безплатно.
Може онлайн билет за възрастните, но за детето се обадих да питам, казаха на място от касата, като носим копие от акта за раждане и издават детски билет. Съобразиха това, че сме заедно тримата с местата. Много комфортно пътуване, пристигна абсолютно навреме на Автогара София. Доволни сме.
Благодаря много и за информацията тук, която съфорумка ми даде и беше полезна.

# 204
Черна раница  на Найк за училище купихме от Абаут ю. Моят ученик (който  по принцип много бързо вижда сметката на всичко) я носи цяла година и все още е здрава. А не беше и скъпа.

# 205
От Синсей взехме "идеалната" черна раница, даже и много изгодно - 17лв., въпреки че аз харесах повече тази в Естил - 45 лв.

# 206
Благодаря ви!🙂
Майк да не е Найк?
В делничен ден ще пътувам, чудех се колко дни по-рано да купя билета. Ако купувам онлайн, май го искаха да е разпечатан?

# 207
Да, искат го разпечатан билета.
На едни чужденци чак с тон неприятен им повтаряше дамата дето ни проверяваше, викаше им билета покажете... Няколко пъти доста остро.
Ние нашите ги купихме на 4.09. , но очаквах, че може да има повече хора заради 3те почивни дни.

# 208
Да, да, Майк е Найк. Автокоректорът ме поправя.🙂

# 209
А мога ли да запазя само билет за сряда следобед за София онлайн,или задължително трябва да се купи ?

Общи условия

Активация на акаунт