Къде в Пловдив??? - 110

• 26 665
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Салвия имаше на четвъртък пазара.

# 46
В магазина за раници в Гранда имаше някаква испанска марка, които бяха с много хубви десени, не детски. Работят и в събота, може да погледнете.
Аз направих заявка за  взимане на килима от Белина Еко, обаче после видях, че имат минимум 25лв.за поръчка, а аз имам само един малък килим, който няма да тежи като за 25лв и не ми е изгодно. Някъде да таксуват на кг и да нямат минимум, не ми е важно да го взимат от място.

# 47
Благодаря! Значи, освен магазин в Гранда, има магазин за раници и в сградите преди Гранда? Добре ли съм разбрала?
А в Илиенци дали ще има избор на раници? Макар че не ми е ясно там каква точно е ситуацията с транспорта...

# 48
  • Пловдив
Племенникът ми е с високо легло от Турция много е удобно. Вече и тук явно започват до навлизат, че гледам една група във фейса за ремонти се появяват и там.

# 49
За млади хора, сигурно.
Но, ако те боли кръста, хич не е удобно.

# 50
  • Пловдив
Аз съм с високо легло и 35 см матрак. Среднотвърд към твърд, висока мемори възглавница. За моите две дискови хернии, на кръста и на врата, ми е много удобно. Няма напрежение като се изправяш, като си седнал краката ти не са свити, гърбът е изправен, защото не се налага да се свиваш на четири, за да станеш. С много по-малко усилие лягаш и ставаш. Определено за бабички като мен, викокото легло е удобно.

# 51
Раници освен в Гранда,има и в Маркет центъра,на втори етаж ( поне преди години имаше).

Магазин само за Билки с голямо разнообразие има на бул Руски,преди кръстовището с 6 септември,където излиза ул. Хр.Г.Данов ( Заимов). Има голяма зелена табелка Билки.

За матрак ,ние също сме с проблеми кръста, поръчахме си от София от Мебели Янев,след като тук във форума в една тема ги похвалиха. Ходихме на място,избрахм твърдост,дамаска,размери  и ни ги изработиха и доставиха  . В нашия случай направиха диван с матраци. Като цена ни излезе по- евтино от конфекция на Нани,а го направихме изцяло по наше желание.

# 52
  • Пловдив
По въпроса с високите легла, който не е спал на такова, той не знае колко удобно е.

Има тема за спалните, в която има немалко споделен опит.

# 53
  • Пловдив
Аз съм с високо легло и 35 см матрак. Среднотвърд към твърд, висока мемори възглавница. За моите две дискови хернии, на кръста и на врата, ми е много удобно. Няма напрежение като се изправяш, като си седнал краката ти не са свити, гърбът е изправен, защото не се налага да се свиваш на четири, за да станеш. С много по-малко усилие лягаш и ставаш. Определено за бабички като мен, викокото легло е удобно.

Абсолютно!
Предложеното легло от Jysk е високо, да. Имаме същото легло. Като бях бременна, много лесно ставах и лягах (с приплъзване) 😄
Има различни размери (съветвам ви да вземете най-големите) - има достатъчно място да спите трима с детенце, а двете отделни легла са с място за съхранение.

# 54
  • Пловдив
Мъжът ми е с две операции на дискови хернии, спал е на леглото, твърди че му е по-удобно от по-ниските височини. При самото ставане по не се свива, не знам как да го обясня, може би човек с такъв тип проблем може да го обясни по-разбираемо.

# 55
Ох, извинявам се, аз говорех за раници не в Гранда, а в сградата над ДМ,  не знам-на това ли се казва Маркет център?

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 14:00 от Г-жа Шантал

# 56
Да, това е Маркет център.

# 57
Здравейте,търся контакти на арендатор на земеделски земи в землището на Рогош-Крисагро се казва фирмата,ако някой знае офис или телефон,ще съм благодарна

# 58
Здравейте,търся контакти на арендатор на земеделски земи в землището на Рогош-Крисагро се казва фирмата,ако някой знае офис или телефон,ще съм благодарна
Това намерих. Адресът съвпада с адрес на управление в Търговския регистър, така, че не е на посредник за намиране на работници.
Скрит текст:

# 59
Имам записан осмокласник в Механото.Имат ли униформи там и от къде се купуват?
Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт