От какво се пропиват хората.

• 15 257
  • 365
  •   1
Отговори
# 360
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сутринта даваха репортаж от един ракиен казан в Северозапада. Присъстващите се жалваха от ограниченията в количествата, предвидени от държавата. Според единия, за четиричленно семейство бил необходим тон вино и поне 200 литра ракия. Останах безмълвна.
Ми стандартно за региона.

# 361
  • Обран бостан ;)
При тях смърденето на алкохол не е грозно, е поантата. Wink
Точно такива изказвания ме изкарват от кожата, защото става дума не за физически разлики, а за обществени нагласи. В това отношение съм ЗА абсолютно и безусловно равенство на половете.
Ще ме извинява Revoker, но какво очаква - мъжът да си пие докъдето му е кеф, а жената да внимава колко пие, та да не погрознее в неговите очи и само да съска отстрани или с останалите жени да си обсъжда обзавеждане и деца.

Ако с пиенето мъжете и се виждат все по-красиви и по-красиви, аз лично нямам против жената да си порка. Wink

# 362
  • София
Ако с пиенето мъжете и се виждат все по-красиви и по-красиви, аз лично нямам против жената да си порка. Wink
Просто по-търпими. Опитай някога да стоиш относително трезвен, докато няколко жени си пият на воля, съответно повишават тон и се смеят все повече. Ааа, то много грозно, забравих.
Всъщност няма значение дали мъж или жена, нерядко трезвеният в един момент се дразни на пиещите.

Ако сте чели Северозападен романь, там е описано цветно и картинно как се пие по онзи край.
Един СЗ лаф от извора: Не си истински мъж, ако не си си изпил виното до Коледа.

# 363
  • По света и у нас

В общи линии, това е положението по тези земи, това което за мъжа е гордост, за жената трябва да е срам.

Често пъти дори не “трябва”, а направо това е резултата. И от там идват и разправиите които с десетилетия се разиграват в браковете. Това беше притчата на дена!

# 364
От личен опит, много често от чувство , че са се провалили в живота.
Ако например мъж усеща, че не може да осигури на семейството си добър стандарт на живот , много мъже го чувстват като провал.

Жените ако нямат достатъчно любов и разбиране от партньора

# 365
За мен тези които се пропиват е защото се изживяват като жертви, което само по себе си е пагубно състояние. Това са хора, които не обичат себе си.

Общи условия

Активация на акаунт