Естетични процедури за лице и тяло – 64 тема

• 39 464
  • 741
  •   5
Отговори
# 570
Еха..май не е за мен ...

# 571
  • София
При няколко различни лекари съм слагала ботокс, винаги са ми казвали без тренировка 24-48 часа след процедурата.

# 572
На мен минимум 5 дни.Той след 5-я ден започва да хваща, вероятно затова.

# 573
  • София
д-р Неделчева, Стара Загора

https://www.instagram.com/p/C4qHup5oIJB/?hl=bg

# 574
Д-р Неделчева има уникални резултати, казвала съм го и преди. Следя я в социалните мрежи.

# 575
+1 за Неделчева, но при нея часовете вървят с месеци напред.

Д-р Неделчева има уникални резултати, казвала съм го и преди. Следя я в социалните мрежи.

# 576
  • София
Аз съм активно спортуваща /тичане, фитнес, кросфит и т.н/, винаги са ми казвали 24 часа след ботокс да не спортувам. Не повече. Преди години Хаджийска дори ми беше казала, че сутринта си слагала и следобяд ходила на фитнес.. Но да, при активно спротуващи хора ботоксът държи доста кратко време, при мен около 2 месеца.

# 577
Аз знам за ден , но ако ме мързи св оправдавам с ботокса 😅на мен още ми държи , поставен ми е юни , юли ми беше ретуша .

# 578
За балансиране на пропорциите на лицето, обмислям поставяне на филър в брадичката. Притеснявам се от ефекта на твърде дефинирана брадичка, и търся естествен резултат. Моля за препоръки, ако скоро сте правили процедурата и при кого? Насочила съм се към reverse clinic, или др Попова

# 579
Здравейте, идвам с въпрос. Някоя от вас премахвала ли е ксантелазми лазерно и къде? Имам под двете очи множество малки, не ми създават никакви проблеми, но естетически ме дразнят. Благодаря предварително Hug

# 580
Здравейте, идвам с въпрос. Някоя от вас премахвала ли е ксантелазми лазерно и къде? Имам под двете очи множество малки, не ми създават никакви проблеми, но естетически ме дразнят. Благодаря предварително Hug
Аз махах сирингоми под очите, с електрокоагулатор. Пак излязоха след 6 мес.

# 581
Момичета, според вас каква е причината Дермаакт да не работят с Радиес, който по действие е различен от Хармоника и Скулптра и не су замества от тях?
И също: за тези, които го поставят в София, кого препоръчвате?

# 582
Не работят с Радиес от чисто търговски отношения, не за нещо друго.Хармоника е като Радиес, но има ХК в нея.

# 583
  • гр.София
Има разлика между Хармоника и Радиес. Др Ванеска предлага и двата продукта, аз исках да ми постави радиес, но тя ми отказа категорично, тъй като е като гел и при поставяне за лифтиране в долната част на лицето има обратен ефект. Натежава и лицето увисва повече. Предполагам, че не при всички се получава така...

# 584
  • Варна
Радиеса не се ли разрежда много при поставянето, как като гел?Поне мисля така беше обяснила моята дерматоложка, но аз така и не съм се престрашила.

Общи условия

Активация на акаунт