Въпрос към майките и омъжените - страните ли от неомъжени жени без деца?

• 10 998
  • 260
  •   1
Отговори
# 90
Може и просто да си трият акаунтите. Аз съм изненадана, че въобще някой взима насериозно ФБ, вече се превръща в Интернет гробище, ползват го основно хора над 45. Младите са в тикток, ФБ е с много намаляло значение, Инстаграм също е тръгнал надолу. Много хора са почнали да се отказват от социални медии въобще, сега получаваш мозъчно гниене в гледане на тикток клипчета. Тенденциите се менят.

# 91
Arielle,
Ти нали си в Германия? Нормално е познатите ти в България полека-лека да са се отдалечили от теб. Какво си се затръшкала? Пък като отидеш в България, с всички ли успяваш да се видиш? Сигурно не. Тогава какво ти пука, защо не дружат с тебе във фейсбук?

Съмнява ме мен да е в Германия или където и да е в чужбина.

# 92
  • София
Искаш да кажеш, че целият образ с Германия, германеца и работата е измислен и всъщност кеси при родителите си, които я мачкат?

# 93
Искаш да кажеш, че целият образ с Германия, германеца и работата е измислен и всъщност кеси при родителите си, които я мачкат?

Точно така. Всъщност съм в психодиспансер на хапчета и в свободното си време пиша в мамата.

# 94
  • Бургас
Като нищо. От темите и постовете лъха, направо си вее, на комплекси, злоба и завист.

# 95
Като нищо. От темите и постовете лъха, направо си вее, на комплекси, злоба и завист.

Като при 90% от потребителите ли?

# 96

Точно така. Всъщност съм в психодиспансер на хапчета и в свободното си време пиша в мамата.

По-реалистично звучи от германската свекърва, германските работодатели и германското гадже с балкански манталитет.

# 97
На въпроса от заглавието-не.
В интерес на истината, аз родих доста по-късно от приятелките ми-на 35г. Някои от тях вече имаха по 2деца, други имаха ученици. Имало е периоди да се чуваме и виждаме по-рядко, но не сме се "махали" от приятели или пък да странят от мен, понеже нямах дете. Писала съм и в други теми, че и площадки съм обикаляла с тях за да можем да се видим за малко, и децата съм им гледала, когато са имали нужда, изобщо не виждам огромна промяна помежду ни преди/след децата.
Ариел, определено проблема е на друго място при теб.

# 98
  • Бургас

Като при 90% от потребителите ли?

Мммм, от 19 години съм в този форум, рядко се вижда такова нещо. Еле пък да са 90% процента.
Но пък ето, може по този параграф да се почувстваш специална и нещо повече от другите. Smile

# 99
Сега ме замислихте за тази приятелка, която ми е ограничила публикациите, че е точно от този тип, които й е най-важно да се впише изцяло в средата на мъжа. Явно е направила така че да й излизат публикации само свързани с него и неговите интереси. Това се случва, когато жената загубва самоличност. Но когато й го кажа се обижда.

Може просто да ѝ е писнало от спама ти. Сама казваш, че е станало когато активно си промотирала работата си.
Говорим за десетина поста общо в рамките на няколко месеца, за спам не може да се говори в никакъв случай. Що се отнася за приятелство не може да гледаме винаги своите интереси. Човек до човек опира. Simple Smile

# 100
А ти помоли ли я да те лайква и шерва, защото ти е важно?

# 101
  • София
Е, за бизнеси аз лично подкрепям, макар да не съм активна в мрежите.
Когато се касае и за талант особено, винаги го правя. Но има и друго, хората масово са завистливи и не обичат друг да се развива.

# 102
Помолих всички мои приятели и близки, включително и нея, но има хора, които като се фиксират върху мъжете си и не виждат по-далеч от него. Така се случи и тогава предполагам. Тя е такава като се влюби и няма нищо друго за нея, но това не оправдава жена на 35+. Тук говорим за работа, не говорим за снимки и лиготии.

# 103
За кофти характер и поведение съм махала, за липса на деца или брак - никога.

+10000
Това е постът, който отговаря на въпроса на авторката.
Разбирам, че най-лесно е причината, да се търси в другите, никога в нас самите.
Честно, дори не би ми хрумнало, че някой може да НЕ ме харесва по друга причина, различна от характера и поведението ми.

# 104
  • France
Темата ми говори, защото преди броени месеци направих "почистване" в моя ФБ. Махнах 60ина приятели. Просто хора, с които сме загубили отдавна контакт и с които намирам, че повече нямам нищо общо. Дори не съм се замисляла за семейното им положение.
Познат преди години също искаше от нас да лайкваме и споделяме прохождащия му бизнес. Мютнах го, защото ми се появяваше твърде често, а не ме интересуваше. Въобще не би ми и хрумнало, че някой може да се сърди за това. В крайна сметка, това е моята стена и искам да виждам определени неща, не всичко. А с новите политики на Мета съвсем съм ограничила ползването на тази соц мрежа

Общи условия

Активация на акаунт