Как тренирам - 31

• 13 669
  • 307
  •   1
Отговори
# 300
Hаде, респект! ❤️

# 301
Масово в България станаха на мода знайни и незнайни в тик ток треньори.
Грубо във всеки фитнес по всяко време има 3-4 поне,  занимаващи се с по няколко човека наведнъж.
 Поне 50% от трениращите са с треньори постоянно.
От това  което виждам,  над 90% от ползвателите  са пълни безхаберници, дори след 1-2 год тренировки.
Не знаят нищо, дори с колко килограма правят серии, чакат като инвалиди треньора да им каже колко пъти да бутнат, да смени тежестта и т.н, все едно са за първи или втори път в живота си на фитнес.
Това с храненето също залита сериозно в зависимост  от модата и виждането на треньора.
Едни ядат само мазно и по много, други без въглехидрати, кетовци, четвърти можело всичко и т.н.
За мен треньор е удачно за  начало, но за постоянно е безмислено и се вижда.
Повечето хора с треньори са тези, които са най-зле и така си остават и след години.

Много от тях си ги наемат, за да си кажат болката или какво е станало днес-вчера безкрайни безсмислени разговори, даже забравят за какво са там.
Някои правят две серии за времето в което аз правя 5-6 и то след като треньора им даде зор. Хайде сега това, ааа това не ми харесва, можеш ли още, ами май да.

Иначе браво на Надето, дори по думи на треньори набиране и то 1-2, правят не повече от 10% от жените-трениращите.
А като гледам тя ще направи и 10 на лост.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 08:49 от Alexslav

# 302
Е, NadyaT ми е любимка. Без да омаловажавам никой от групата трениращи, тя е най-пропорционална и хармонична за моите разбирания. Освен факторът възраст и хормонални промени, хронични болки и травми, с които се боря аз, се чудя за нея не важат ли? Purple Heart
Всички сте стимул и сте за потупване по рамото Wink
Нали знам какво време ми отнемат тренировките с цялата процедура по обличане, отиване, къпане, сушене, пране и т.н. А и като сме 4 броя трениращи вкъщи с различни спортове...и всеки с различни режими на хранене, ми се върти светът около пазаруване, готвене, спорт и развозване. Хах.
От както тренирам за година при мен само при краката има видима разлика и много си се харесвам. Още години ми трябват, за да постигна подобна форма, но не се отказвам и отивам да потичам сега.

# 303
NadyaT - браво! Много се впечатлих!

# 304
Здравейте, имам един страничен въпрос, ако някой случайно има подобен проблем, пулсът ми е много нисък като цяло, нямам навика да си го меря, но днес усетих дискомфорт и си го  измерих и се оказа 40 като цял ден не се променя. Уж при спортисти бил по нисък, но не знам аз спортист ли се водя. Всеки ден тренирам като напоследък много взех да тичам, днес ми беше почивка, не знам това дали е притеснително,  да се занимавам ли с кардиолози???

# 305
Добро утро! При такъв пулс лично аз бих посетила кардиолог. Трябва да се установи причина - винаги ли е бил толкова нисък, има ли фактори, които влияят и т.н.

Миналата седмица я карах само на кардио сутрин след като оставя детето на градина и се мушвах във фитнеса.
Днес същата схема, но правих силова без да съм закусвала. Явно е въпрос на адаптация на организма, защото имах енергия и не ми беше замаяно при тежестите, въпреки че не спах особено много и добре тази нощ.

Как сте вие с тренировките? Приемате ли някакви добавки през зимния сезон, които са по-различни от лятото?

Аз си взех берберин и ще видим как ще ми се отрази. Не съм имала проблеми с кръвната захар, но го дават благоприятстващ пиковете и спадовете през деня.

# 306
Задължително посетете кардиолог - при такъв нисък пулс има голяма вероятност сърцето да прави големи паузи .....

# 307
Здравейте Simple Smile
Аз си тренирам както обикновено и малко се правя на треньор, защото синът ми най-после реши че ще се присъедини към трениращите. Надявам се да не се откаже на бърза ръка. Ходихме два пъти заедно, днес ще ходи сам. Още е доста неориентиран, но като цяло каза че му харесва. Ще видим.
Моите добавки са само вит.Д, протеин на прах, колаген на прах и креатин.
Скрит текст:
С моята диета, нямам нужда от нищо за подобряване на регулацията на кръвна захар или инсулин. Мерила съм неколкократно с постоянен глйкомер и КЗ ми е черта. Вдига се малко по време на тренировка без връзка с храната което е интересно да се види, но не е пик в никакъв случай, само плавно повишение до към 5,5-6.

Общи условия

Активация на акаунт