Кой уби едно 8-годишно дете?

• 36 399
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Явно случаят в Русе ще се превърне в борба на политическите сили.
Щом Елфите и Лалов са се включили, само Хаджигенов май още не се е обадил

# 871
Е как ще отвърне през прозореца? Слязъл е и са почнали да се бият. Не е трябвало.
Трябвало е да затворят прозореца и да извикат полиция. Ама бабаити нали са. Направо ме е страх каква младеж расте

# 872
Ето кадри от случая
https://youtu.be/UHIkNqP43kk?si=WxRMiyirQE4dpEdS
Е как ще отвърне през прозореца? Слязъл е и са почнали да се бият. Не е трябвало.
Трябвало е да затворят прозореца и да извикат полиция. Ама бабаити нали са. Направо ме е страх каква младеж расте
Кирил Гочев е бил шофьорът, това е неговата версия
https://youtu.be/8OKvH9i_hjY?si=a69dLb_UOut7pBkA

# 873
Абе има провокация и от другата страна, ама чак пък така да се нахвърлиш и да нариташ човек... Всяка страна трябва да си получи заслуженото според степента на нанесените вреди.
Скоростта на автомобила ми се струва повече от 40 км, но може и видеото да е забързано.

# 874
Именно. Видях видеото. Младежите изтичаха и се нахвърлиха да се бият.  Един ритник в корема може да убие човек. Потресена съм от тази случка. И според мен каквото и да е казал възрастния, и да е посегнал даже, реакцията на младежите е възмутителна. Напълно е възможно и да са дрифтили по-рано и полицаят да се е възмутил, все пак е бил с малко дете,  иначе за какво да им прави забележка?

# 875

Те продължавайки по този начин, ще ни докарат дотам, че НИКОЙ, нито даже полицай, няма да се ОСМЕЛИ да направи забележка на вилнеещи тийнове. Ще страдат всички, попаднали в полезрението им, или под гумите им.

# 876
Защо изобщо трябва да им прави забележка?
Ако са нарушили закон съвсем лесно можеше да повика патрулка. Поне заради него биха дошли. Е щеше да е хубаво да идват за всички де.
Да тръгваш да правиш забележки е изключително рисково поведение. Колко народ така си замина. Сигнали трябват. Ако дойдат супер, ако не  - вдигни малко шум.

# 877
За скоростта гледайте таймстемповете и спирачния път. За мен изобщо няма превишаване на скоростта, даже е около или под 40, точно както младежът казва. Абсолютно няма причина да му се изправя срещу него въпросният придружител, камо ли да удря. Какво точно е първоначалното провинение на младежите? Това, че жената на полицая ходи по улицата, а не тротоара с детето ли? Те не карат бързо, не дрифтят, не профучават.
Да, не е трябвало да го бият, ама за какво провинение биват изобщо атакувани от пияните чичковци.

# 878
Този, който отива да вратата на колата не е полицаят, а негов приятел/ съсед.
MariyaHris, аз тротоар виждам от едната страна, при това тесен и зает от паркирани коли. От другата страна сякаш искаха да пресекат, някой писа, че е станало пред блока им като са се прибирали.
Аз пак не разбрах - скача другият мъж, не полицая. Пак другия се хвърлят да бият, а накрая най-тежко пострадалият е именно полицаят. Патрулките, поне на записа, идват много бързо, значи трябва да са били извикани. Цялата тупурдия според записа е около две-три минути.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 18:27 от Mama Ru

# 879
Не карат бързо на видеото, но колко бързо са карали по-рано не се знае. И на видеото се вижда, че излизат от колата и се нахвърлят да се бият. Не да спрат боя, не да умиротворят ситуацията, а да се бият.  Вчерашни келеши скачат веднага на бой, за една забележка.
В училищата се вихри страшен булинг в момента, растат едни ужасни гамени, които си мислят, че са големи бабаити и всичко им е позволено.
В съда ще се разгледа видеото подробно и анализира, но самият факт, че човек е бил ритнат така, че да е в интензивното, с повреден бъбрек, какво означава? Означава, че е паднал и е бил изритан, просто е.

# 880
  • София
Не карат бързо на видеото, но колко бързо са карали по-рано не се знае. И на видеото се вижда, че излизат от колата и се нахвърлят да се бият. Не да спрат боя, не да умиротворят ситуацията, а да се бият.  Вчерашни келеши скачат веднага на бой, за една забележка.
Ама те били деца

# 881
Не вярвам да не е имало причина за забележка. Ей така безпричинно човек да си създаде проблем е малко вероятно. Може да не е била скоростта, а нещо друго.
И двете страни не е трябвало да се саморазправят, но резултатите не са с еднаква тежест за двете страни. Та пак казвам - наказание според конкретното деяние. В крайна сметка всички, без един, са пълнолетни и имащи глави на раменете си и способни да преценяват къде, на кого, колко и как.

# 882
  • Пловдив
Лалов в профила си във ФБ вече призовава да бъде прегазена с валяк съдебната система, което знам, че ще се хареса на по-голямата част от публиката там и тук. Според мен има някакви конкретни амбиции за власт той, не ще да е само его, да не говорим за идеали. Той си го е и написал пак в профила, де - главен прокурор.
Него покрай тия събития специално го следя, иначе и другите може да отправят призиви. Някакви.

# 883
Трябва да има нулева толерантност към тази разюзданост. Утре някой  простосмъртен ще погледне накриво някой 15 годишен бъдещ бабаит и ще свърши в интензивното. Сега се е случил полицай и се разчу, защото Русе не е голям град. Утре ще налетят на някой клошар, примерно, че им бил на пътя и ги обидил. И не говоря конкретно само за тези младежи, а и за много други подобни на тях. Още в училище почват, учителите не смеят да им правят забележки, във всеки квартал ги има вече.

# 884
Какво значи да не им се прави забележка? И защо след забележка ритат като на ринг? Всички обичаме да даваме за пример други държави, но там обществото е точно колектив. Прави забележки и не му скачат да го бият.

Общи условия

Активация на акаунт