Кой уби едно 8-годишно дете?

• 36 322
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 960
Виновен е винаги този, който използва непропорционална сила
Иначе, ЧС, дай да оправдаем някой, който застрелял жена си, защото е спала със съседа, примерно. Ми тя си е виновна, нали? Предизвикала го е, защитил е честта си

Тук никой не е застрелян, онзи няма и охлузвания даже. Да не говорим за телесна повреда.

# 961
Има човек в интензивното, забрави ли?

# 962
Сега заради двама самозабравили се пияни бабаита ще съдят децата... абсолютно не ми се вижда честно. Иначе на всякъде е потвърдено, че Георги удря първи през прозореца, а после си става меле.  Лъжат и, че по време на служба бил пострадал комисарят...изобщо корупция, покриване и злоупотреба с власт. Малшанс за децата. Редно е делото д не бъде разглеждано в Русе!

# 963
Съседът на полицая е с шита устна, полицаят без малко да изгуби бъбрек, нищо, че не той е започнал скандала, на четиримата участници не разбрах да им е оказана медицинска помощ или да имат някакви травми от случката. А малкият самбист със сигурност няма право да използва умения и хватки от залата срещу случайни хора, точно защото има предимство и е опасен с тях при бой не по правилата и не в контролирана среда (залата).

# 964

Има, но не онзи, на когото са скочили четиримата. Нали за него говорехме, че може да има колективна вина. За онзи в болницата вината е само на един човек.

Малкият самбист не е каратист. Неговите хватки са да тръшне на земята другия. Просто е имал физическата сила и малшанс да уцели където не трябва.

# 965
Сега заради двама самозабравили се пияни бабаита ще съдят децата... абсолютно не ми се вижда честно. Иначе на всякъде е потвърдено, че Георги удря първи през прозореца, а после си става меле.  Лъжат и, че по време на служба бил пострадал комисарят...изобщо корупция, покриване и злоупотреба с власт. Малшанс за децата. Редно е делото д не бъде разглеждано в Русе!
Тотални глупости избълвахте.

Има, но не онзи, на когото са скочили четиримата. Нали за него говорехме, че може да има колективна вина. За онзи в болницата вината е само на един човек.
На клипа ли видя това? Че само един е виновен, за човекът е интензивното, или ЕЖК?
Удареното шофьорче даже нямаше синка

# 966
Сега заради двама самозабравили се пияни бабаита ще съдят децата... абсолютно не ми се вижда честно. Иначе на всякъде е потвърдено, че Георги удря първи през прозореца, а после си става меле.  Лъжат и, че по време на служба бил пострадал комисарят...изобщо корупция, покриване и злоупотреба с власт. Малшанс за децата. Редно е делото д не бъде разглеждано в Русе!
Офф, горките деца, които не са и деца де, само едното.
А и свръх човешките мозъчни възможности ли е да се приеме, че и двете страни имат вина, но в различна степен (или пък в една и съща, не изключвам и така да е, това тепърва следва да се установи) и че всички трябва да си поемат последствията? Защо едната (по-бруталната в случая, поне за мен и поне според наличната до момента информация) страна трябва да бъде оневинявана? Сега, ако съмненията са, че понеже единият е полицай, неговата вина може да бъде потулена, това вече е друг въпрос и не бих одобрила това. Но да се отрича изцяло вината на келешчетата...

# 967
Не мисля, че можем да стигнем до някакво разбирателство, защото едната страна е крайно радикална. И затова спирам. Да видим съдът какво ще каже.

# 968
  • Пловдив
"Без малко" значи, че още не е изгубил бъбрека ли?
Защото това за мен според чутото е единственото, което прави телесната повреда тежка. Не че без такава пак не може да е много (и непропорционално, да) бит.

Реторсия и отбрана са различни неща освен това. Реторсията е връщане със същото, за което има освобождаване от отговорност само при дребни неща като обида и лека телесна повреда; отбрана е ясно какво и там има изискване за пропорционалност, но не и за "същото".

# 969
  • София
Странно ми  е желанието на част от обществото, та дори и една политическа партия, на която все още имам глупостта да съм гласоподавател, да  оневини тези хулигани.
Не знам какво трябваше да видим на новия клип, но показва точно как изскачат от колата като глутница вълци, готови да пребият някого, което в крайна сметка и се е случило.
Тази същата партия + сателитите си винаги са били контра спрямо армия и полиция. Тези занятия са непрестижни, а упражняващите ги са тъпи и корумпирани. Не съм чула някое тяхно дете да е станало редови полицай или войник.

ЧС, хайде стига с този малшанс, че се просълзих. Или щом елфите и Лалов са казали....

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 15:05 от Cuckoo

# 970
Истината е, че полицията е с тотално раздут щат, много високи заплати, което създаде голямо напрежение и хората ги мразят. Отделно има усещане, че не си вършат и работата, може и да не е усещане. Този случай беше грозно използван с политически цели, което не прави чест на въпросната партия, заигра се с чувствата на хората и основно се използва и опростачването на населението, което е в огромни мащаби. Дъно, обаче, няма.

Да се стигне до там, че едни хулигани да бъдат обявени за герои,  едно 13 годишно да бъде обявено за печена съблазнителка, прилъстила 31 годишен порядъчен женен мъж .

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 17:20 от Moderator (Nikol)

# 971
Само да кажа, има нови правила за движение на пешеходци по пътно платно, за велосипедисти също, за тротинеткаджии. Не е зле да се прочетат. Не че ще бъде глобен пешеходец, просто пешеходецът е уязвим, той ще пострада.

# 972
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Точно. Въпросната политическа партия, трябваше да поизчака малко с обвиненията и с политизирането. Изкараха едни невъзпитани хулигани едва ли не герои. Аз не видях очилат кротък и възпитан отличник на клипа. Видях едни 18 годишни агресивни момчета, готови да пребият всеки, който ги погледне накриво. Много има такива вече. Видях и родителите им, които с поведението си ми оставиха още по-горчив вкус в устата. Има ранен човек, баща на малко дете, този човек даже не е направил и забележката, а върху него се изля ужасна помия. Бил полицай, бил изпил две бири, бил с детето си на улицата, това му беше греха. На Жулиен родата едно съжаление поне да бяха изразили, а те агресивни, като сина им

Ами аз не вярвам, че полицая и приятеля му, тихо и кротко, приятелски са помолили за по внимателно шофиране.
И съм виждала колко нагло и агресивно се държат полицаи по време на работа...

# 973
Напълно съм съгласна. Да се било оневинявало борче, което за малко не е убило човек. Отврат.
Лошото е, че след като е непълнолетно, най-вероятно няма да има почти никакви последици и на края ще убие някого. Тогава същата, написала горния коментар, ще се жалва.

Много се учудвам как не виждате вина, когато четирима скачат на паднал човек, прегледайте си клипа
Почвам да си мисля, че наистина живеем в болно общество
Стига вече. Не разбрахте ли, че полицаят не е нападнал първи никого. Съседът е направил забележката и не е ясно дали удря или чука по стъклото. Полицаят се намесва, когато шофьорът поваля съседа на земята и когато вижда, че момчетата се нахвърлят. Вижте клипа

Това не е вярно. Съседът не е направил забележка. Съседът изскача на улицата спира колата и нанася удар през прозореца. Шофьорът няма как да седи да го бият и излиза и тогава се включва и полицаят. Естествено, че момчетата трябва да бъдат оневинени. Аз вина тяхна особена не виждам...скачат им на бой, те се защитават.

# 974
Сега заради двама самозабравили се пияни бабаита ще съдят децата... абсолютно не ми се вижда честно. Иначе на всякъде е потвърдено, че Георги удря първи през прозореца, а после си става меле.  Лъжат и, че по време на служба бил пострадал комисарят...изобщо корупция, покриване и злоупотреба с власт. Малшанс за децата. Редно е делото д не бъде разглеждано в Русе!

Абе ти гледа ли клипа?

Има клип вече, не е нужно вихренето на фантазията да продължава.

Общи условия

Активация на акаунт