Кой уби едно 8-годишно дете?

• 36 897
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 1 005
Ама разбира се, кой може да посмее да възпитава младите келемета, нормално е след такова страшно предизвикателство да го спукат от бой.

То затова всеки си обръща главата настрани и тумби нежни души вилнеят по пътищата и форсират нощем из градовете колите на загрижените си родители.

# 1 006
Ами те са били провокирани. Не са спрели на улицата да бият някои просто така, били са спрени.
Висшия полицаи не бил на работа, така че, не е атакуван в качеството си на служебно лице.
Просто дърти пергиши решили да възпитават млади келемета, ама изяли дървото.
Не харесвам Бойко Тиквунов, но е прав, за това, което каза - битов инцидент.
От днес насетне, ако елфите дойдат да ни управляват, начело с Арвен Ундомиел, ще бъде приет нов закон против правенето на забележки. Ако някой направи забележка на някого, съвсем законно може да бъде лишен от бъбрек, и без това има два. Втори път няма да посмее, нали така?
И ще настъпи един прекрасен живот, свободен от гнета на гадните полицаи, пиещи бира и носещи домати в торбичка, и техните комшии.
Също, втори спешен закон, ако има някой пешеходец на платното, особено ако е дете с колело и глупавата му майка, може да бъде размазан с разрешената скорост от 42 км/час.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 14:38 от Априлски душ

# 1 007
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ама разбира се, кой може да посмее да възпитава младите келемета, нормално е след такова страшно предизвикателство да го спукат от бой.

То затова всеки си обръща главата настрани и тумби нежни души вилнеят по пътищата и форсират нощем из градовете колите на загрижените си родители.
Той не "спукан от бой", ако е бил толкова зле, линейката щеше да го вземе още в момента на конфликта.
Прибрал се е сам, и по късно се е влошил ( поне такава информация се развява из нета).
И да, не се възпитават самосиндикално, резултата е виден.
Просто е трябвало да извикат полицаи които са на работа, не да раздават правосъдие.
Не оправдавам момчетата, но и възрастните са виновни.

# 1 008
Разкъсан орган в началото не дава признаци, но после може да изкървиш и умреш за минути.
Аман от специалисти. Молете се да не ви се случва! Че както е тръгнало, да браните биячите, може да зачестят подобни случаи

# 1 009
Разкъсан орган в началото не дава признаци, но после може да изкървиш и умреш за минути.
Аман от специалисти. Молете се да не ви се случва!

Понякога от адреналина и болката не се усеща.

# 1 010
Има ли официално изявление за разкъсан орган?

# 1 011
Черна станцио, откъде разбра, че само един е нанесъл удара? И двамата са ударени, и полицаят, и комшията. От един? Ти в кристалната топка ли погледна?

Сегашната ситуация много ми мирише на вълненията в САЩ, където заради онзи наркоман, строшиха половината държава. И какво постигнаха? Лесно е да се вика за линч към полицията, гадни били, некомпетентни, корумпирани, подли, лъжци, и т.н. А после какво?
Дайте да пуснем мамините и да ги поощрим все така да я карат, да я карат наред. Да минат и през твоята улица, докато си стъпила на платното,  с форсиран двигател през нощта. Ама ти не си от тия, дето правят забележки. Поне гледай на другата страна, че ако им се стори нещо, може пак да го отнесеш

Само казвам да сме по-умерени, а ти яко преиграваш. Няма как пък двама да са го блъскали в бъбреки един след друг за няма и минута. Пък и видях видеото - бяха заети около комшията.
А ти пък, аз да питам, как разбра за форсирания двигател?  Но си мисля, че ако бяха профучали комшията нямаше да ги спре като застане пред тях, а щяха да го отнесат. При 50 км/ч спирачният път е поне 25 метра.

# 1 012
Не видях умереност във вашите изказвания. Какво ли не прочетох. От това как не можело хора да вървят по малка тясна квартална уличка до как  било нормално момчета да бият мъже, ако сметнат, че им е наранена честта.
Страшни глупости се изприказваха. То бива, бива хляб и зрелища, спрете вече.

# 1 013
Априлски душ, ами тротоарът за какво е и защо наистина пешеходец върви при свободен тротоар по улица? С какво са се провинили момчетата, че да ги спират? На удар през прозореца забележка ли казваме вече?

# 1 014
За мен си абсолютно пристрастна. Не отчиташ политизирането от министъра, лъжата и манипулацията с монтирания през нощта знак, неадекватността на претенциите за по 10 години затвор, несъответствията във версията... И защо, когато възрастните са започнали конфронтацията, за теб само младежите са виновни?

# 1 015
А вие знаете ли какво ще постигнете с това джафкане и героизиране на биячи, освен собствения си резил? По-добре спрете.

Априлски душ, ами тротоарът за какво е и защо наистина пешеходец върви при свободен тротоар по улица? С какво са се провинили момчетата, че да ги спират? На удар през прозореца забележка ли казваме вече?
На видеото се вижда, че бръснатия герой удря пръв, но на другото видео, това, което е в съда
Оставете съда да работи, колкото и да е корумпиран, по добре да го има, отколкото да властва улицата

# 1 016
Априлски душ, биячите обаче са съседът и полицаят, а не момчетата. Те са и агресорите, аз лично защитавам нападнатите младежи, срещу които в момента се ползва целия държавен апарат, за да бъдат смазани!  Резил е за министъра и институциите, за пореден път, защото ги хващат в лъжа през час.

И между другото, общественото недоволство по случая може да постигне много -- най-малкото да се осветят фактите и да има справедлив процес, отчитащ тези факти! В случая имаме най-неприятната комбинация -- на улична власт и държавна, която я обслужва и репресира. Това е много по-гадно от закона на улицата!

# 1 017
Ти нали живееш в Германия
 Избери си някой бияч на полицаи там и го защитавай

# 1 018
Ето пак преиграваш - кой и къде е героизирал биячи??? Това само в твоята глава май го има.
Ние просто не харесваме манипулацията на полицията. Гледали сме клипа и не виждаме нещата така, както ги вижда министърът. Не сме склонни да даваме указания за най-тежки присъди още преди да се знае каквото и да е (както направи министърът), не одобряваме монтажа на знака за да се засили тезата им...
А и за полицая има мълчания. Изтече информация, че никаква операция не е имало, а само медикаментозно лечение.
Също така апелираме да се спазва презумпцията за невинност (и към двете страни в конфликта) докато следствието си свърши работата, а не да се осъжда веднага.

Всички данни сочат за битов конфликт, започнат от възрастните, прекомерна реакция на младежите и накрая неприятен край.  Но се изкарва все едно въоръжено нападение на вилнееща банда над мирно вървящи си граждани. Ми, не е така.  

След първите новини и аз бях възмутена колкото теб, но сега съм още по-възмутена от опитите за манипулация на полицията.

# 1 019
Прочети си мненията и ще видиш къде
Присъди още никъде, никой, не е раздал

Общи условия

Активация на акаунт