2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 5

• 18 407
  • 263
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Моят младеж няма отзиви.

# 226
Здравейте! Искам да попитам нещо - учениците, които по История са при г-жа Пламена Коева, получават ли често Отзиви в Школо - и похвали, и забележки? Правило ли ви е впечатление?
До момента сина ми няма никакви отзиви от г-жа Коева, както и дъщеря ми за цялата минала година, в която им преподава.

# 227
И при моето няма отзиви към момента.

# 228
  • София
Въпросът ми е странен, осъзнавам го, благодаря ви за информацията, момичета Flowers Hibiscus

# 229
Имаше щерката няколко отзива миналата година.

# 230
В нашия 9 е еклас от миналата  седмица вече сме 30 ученика. Имат нова ученичка.
Това е инфо само,  за статистиката, приемат ли се деца след общите за всички НВО и по какви критерии, защото се пишеше по едно време и за това.

# 231
  • при моите любими
Приемат се деца да. При дъщеря ми в 11 клас дойдоха в 9 и 10 клас по едно дете, учили в чужбина. При синът ми, 9ти клас, също има ново момиче от тази година, но не съм питала от къде е попаднала в класа.

Редактирам се, че сега питах синковеца. Не е сигурен, но и тя е учила в чужбина.

# 232
Момичета, сегашните девети класове кои предмети учат на английски език?

# 233
  • София
История, биология, физика и химия, ако не бъркам.

# 234
Привет, съфорумци!
Имам едно много сериозно питане. Има ли възможност да подадем колективно искане за смяна на учител. Не знам дали г-жа Манашян е в пенсионна възраст, но здравето и е много разклатено и отсъства през половината от учебните дни. Когато се появи изсипва целия материал накуп и няма никакво време за упражнение. Поне в профила не се паднахме при нея, имахме късмет, че не сме и при Кунчева.
С тази учителка децата ще завършат без знания. Дано тук има и други родители на единайстокласници.

# 235
  • София
Аз не разбрах коя учителка трябва да се смени.

# 236
  • при моите любими
Аз не разбрах коя учителка трябва да се смени.
Предполагам става въпрос за г-жа Манашян. Тя преподава и на дъщеря ми. Да, наистина отсъства, но моето дете не иска и да чуе за друга учителка. Дано да се подобри здравословно и да намали отсъствията си.

# 237
cydonia, аз не твърдя, че тя е слаб учител, но 2 поредни години, когато децата ни бяха в 9. и 10. клас е отсъствала сумарно над два месеца от общо 9 учебни месеца.
В случая приказки от сорта на "дъщеря ми не дава и дума да се чуе за друга учителка" не вървят, защото същите тези деца остават без знания. Резултатите им на НВО в 10. клас показаха, че е така. Със сигурност останалите учители по мат не са по-слаби от Манашян (с едно изключение). Децата само ще спечелят, ако се смени учителката. Знам, че тя не е виновна за здравословното си състояние, но в тези случаи е добре да бъде посъветвана да се пенсионира (ако не е пенсионер вече) или да бъде трудоустроена.

# 238
  • София
Когато отсъства г-жа Манашян, замества ли я друг учител по математика?
Не мисля, че има работодател, който да може да предвиди отсъствията по болест на даден служител, нито пък да го освободи, като се аргументира с тях.

# 239
Когато отсъства г-жа Манашян, замества ли я друг учител по математика?
Не мисля, че има работодател, който да може да предвиди отсъствията по болест на даден служител, нито пък да го освободи, като се аргументира с тях.
Да, когато отсъства има заместващ учител.

И, в класа на дъщеря ми децата са доволни и не съм чула за недоволство сред родители.

Общи условия

Активация на акаунт