2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 5

• 18 397
  • 263
  •   1
Отговори
# 255
А, ами то е гербаджийско училището, та нищо чудно да са го уволнили.

# 256
  • София
Е, временно е. Уволняване от днес за утре става само по американските филми. Joy

А, ами то е гербаджийско училището, та нищо чудно да са го уволнили.
Ъ?!

# 257
Толкова ли е страшно да пишете, че с недомлъвки и жокери....

# 258
  • София
Има го видеото. Пишете името на един от тримата учители мъже по физическо, написани в сайта на гимназията и излиза. Човекът е влязъл в пререкания с влогър, който е снимал протеста  и е станал скандал помежду им.

# 259
Ха, каква тема. И  ние бяхме с представител на протеста, слава богу не сме уволнени засега. Не съм гледала видеото на господина, не знам какво е направил,  какво е пуснато в мрежата и как е нагласено. Това което ме радва, че почти всички връстници на дъщеря ми, които са в България  и са завършили същото това училище, бяха на протеста. Гордея се с децата, очевидно в училището има много учители, добри и почтени хора, които са им обяснили, че те участват в обществения разговор и никой не може да ги измести.

# 260
# 261
  • София
Изпуснал си е нервите срещу някакъв влогър, който му тика телефон в лицето да го снима. Това видях аз. Избухнал е факт, но то и на мен някакъв си никой да ми тика телефон в лицето, въпреки че съм му казала, че не искам да ме снима, и аз няма да го почерпя. Joy

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 12:33 от sanaka

# 262
Ще отместя темата малко ...
Снощи дъщеря ми се пробора ядосана, че правили тест по география и са им дали въпроси от урок, който не им е преподаден, защото госпожата отсъствала, а заместничката не се явила в клас. След възражение от страна на децата, госпожата казала, ще име качила урока в Google classroom и да са си го били прочели...
Та сега целият клас ще се оплакват на класната, ама се чудя дали ще.има ефект.
Имат ли право да ги изпитват на материал, който не е преподаден?

# 263
Буря в чаша вода е това с учителя. Не е искал да го снимат, онзи продължил и човекът се е изнервил.

Дъщеря ни каза, че е на страната на Комитов.

Между другото, аз познавам майка му и тя би трябвало да го е възпитала добре. Малкият й син беше с дъщерята в една груна в детската градина.

Общи условия

Активация на акаунт