🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 48 690
  • 915
  •   52
Отговори
# 840
  • София
Orangina, освен Иван, Глория и Искра също не ги показаха в промото за втори епизод. Би трябвало всеки пък като предателите пуснат три имена да не ги показват.

# 841
Точно това си мислих вчера и аз! Как досега никой и в чуждите сезони не коментира, че последните, които влизат на закуска, не са предатели. И по тази логика могат да се изключат доста хора. Ако си гледал предаването и влизаш, би трябвало да го навържеш.
И аз изобщо не разбрах "гениалния" ход на Неве. На мен ми изглеждаше ритуално самоубийство, но най-прозорливите  досега -Глория,  Дани веднага захапаха кукичката. Убедила ги че знаела подробности. Ами нали предателите пишат писмата, има си хас да не знаят как изглеждат. Или къде се оставят - един епизод от кое да е чуждестранно предаване да си гледал ще знаеш. И дискусията на масата беше много слаба - повърхностни обвинения, неубедителна аргументация.
Озадачава ме още нещо в концепцията на предаването и тук и в чуждите продукции- за да се поддържа съспенса сутрин винаги последният  който влиза е от обсъжданите за убийство(обикновено и предпоследния но те често влизат по двама, май с предател). Но това автомарично трябва да го изключва от подозрение поне за същата вечер). Как никой в никоя продукция не забелязва и не обсъжда това?

# 842
Orangina, освен Иван, Глория и Искра също не ги показаха в промото за втори епизод. Би трябвало всеки пък като предателите пуснат три имена да не ги показват.

Niya, може би си права. Аз така се бях съсредоточила върху Иван и така съм изтълкува промото Hug

# 843
В чуждите версии са имали дни, когато пускат нарочно предател да влезе последен на закуска. Така че и по това не може да се водят на 100%.

В кое? Гледал съм всички сезони на американското, английското, австралийското,  новозеландското, някои испански, френски... никъде не съм видял предател да влиза последен. И никъде не съм видял някой да коментира този факт - че е праведен и защо е бил номиниран. Имам чувството че им е забранено от продукцията както излизането от стаите

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 12:51 от spidrer

# 844
Аз не разбирам как никой не подозира, не следи и не се опитва да изгони Бачорски. Не знам дали има хора, които да не го познават онлайн и да не са чували поне колко е агресивен, нахален, сметкаджия, брутален и искащ изяви. Извира  и от чешмата и се бута навсякъде за слава и пари.
Това е първи човек, който трябва да се изгони или поне аз веднага бих му подложила динената кора.
Неве няма никакъв шанс да го прецака според мен. Тя играе малко глупаво и бих се радвала да я махнат.

# 845
Точно това си мислих вчера и аз! Как досега никой и в чуждите сезони не коментира, че последните, които влизат на закуска, не са предатели. И по тази логика могат да се изключат доста хора. Ако си гледал предаването и влизаш, би трябвало да го навържеш.
И аз изобщо не разбрах "гениалния" ход на Неве. На мен ми изглеждаше ритуално самоубийство, но най-прозорливите  досега -Глория,  Дани веднага захапаха кукичката. Убедила ги че знаела подробности. Ами нали предателите пишат писмата, има си хас да не знаят как изглеждат. Или къде се оставят - един епизод от кое да е чуждестранно предаване да си гледал ще знаеш. И дискусията на масата беше много слаба - повърхностни обвинения, неубедителна аргументация.
Озадачава ме още нещо в концепцията на предаването и тук и в чуждите продукции- за да се поддържа съспенса сутрин винаги последният  който влиза е от обсъжданите за убийство(обикновено и предпоследния но те често влизат по двама, май с предател). Но това автомарично трябва да го изключва от подозрение поне за същата вечер). Как никой в никоя продукция не забелязва и не обсъжда това?

Някой вече спомена в по-горен коментар, че понякога на закуска последен влиза и предател. Не може да се съди за статут на участник, защото сутринта е пристигнал последен. Ако не се лъжа в UK сезон 1 в един от епизодите Аманда, която беше предател, влезе последна на закуска. И всички се бяха притеснили, че е убита.

# 846
Искам да поздравя Антон, който още в първи епизод заподозря Бачорски след като свалиха маските. Той е много проницателен и бързо забеля как се беше изчервил.

Мисля, че в първи епизод имаше лек спойл, в който се чуваше гласа на Антон и ставаше ясно, че той обвинява Бачорски. Надявам се това да се случи следващата седмица и да го изгонят.

Бачорски е самонадеян и забравя, че трябва да играе и с двамата предатели. Това, че не симпатизира на Неве, може да му изиграе лоша шега.

# 847
Искам да поздравя Антон, който още в първи епизод заподозря Бачорски след като свалиха маските. Той е много проницателен и бързо забеля как се беше изчервил.
Всъщност не е баш така. Който е гледал Бачорски в други предавания, знае, че той постоянно се зачервява. Беше червен още като сложи маската, преди да го изберат за предател.

# 848
Тук ще се хващат за всичко, аз пак искам да подчертая, че монтажа ще ни показва доста подозрения върху предателите.
В UK в първи сезон едната предателка обвини друга жена, че единствена не е вдигнала чаша за тост на първата кръгла маса. Жената беше с ампутирана лява ръка, а чашата ѝ стоеше отляво, т.е. не можеше да се пресегне. И въпреки това аргументът мина и изгониха невинната жена.
Така че очакваме всякакви нелепости.

# 849
Някой вече спомена в по-горен коментар, че понякога на закуска последен влиза и предател. Не може да се съди за статут на участник, защото сутринта е пристигнал последен. Ако не се лъжа в UK сезон 1 в един от епизодите Аманда, която беше предател, влезе последна на закуска. И всички се бяха притеснили, че е убита.
Аз не си спомням такъв случай.... освен когато предателите имат мисия да номинират официално трима от които да убият единия, и те се самономинират, а играта на другия ден е другите да познаят кой е убития, но тогава е логично - всички знаят номинираните а може и двамат "оцелели" да са предатели

# 850

Много сте изписали през тези два дена. Браво, така трябва.

В тази връзка искам да добавя, че предаването се коментира и в Тредс, което е доста показателно, че успява да завладее аудиторията.

Давам малко контекст, Тредс е социална мрежа, в която досега доминираше само и единствено Ергенът. Нито едно друго предаване не може да се наложи там - няма ИВ, няма ДиК, няма Биг Брадър, Хелс Китчън и т.н. Тук-там има някой пост и за тези ралитита, но те дори не събират лайкове и коментари.

Ергенът е монопилистът там и когато видиш, че Traitors се появява и хората в действителност го коментират и пишат положителни отздиви, според мен е добър знак.

# 851
Очаквам Неве да бъде разкрита съвсем скоро, много грешки прави, и вярвам, че някой ги забелязва - хващам се на бас, че жена ще я разобличи Simple Smile Не знам дали Бачорски ще атакува Неве, но и да го направи, няма да успее, не и от първия път. Но съм много ЗА тя да отпадне скоро, защото искам някой по-комбинативен и най-вече по-владеещ се предател - жена.

Нямам нищо против първо да отстрелят хората, които не знаят къде се намират - Силвия е чудесен кандидат, адвокаткатата също. Очаквах много от нея, но дотук демонстрира само нервност, кресливост, арогантност и прекомерно самочувствие.

# 852
Аз пък стискам палци Неве да излезе от положение и да натопи Бачорски. 😁 Всеки ден подозренията се променят, не е невъзможно.

# 853
Аз пък стискам палци Неве да излезе от положение и да натопи Бачорски. 😁 Всеки ден подозренията се променят, не е невъзможно.
И този вариант много ми харесва Simple Smile

# 854
Само защо толкоз бързо отпадна другият ми любимец- Иван?! Според мен щеше да има доста точни попадения. Обаче тук имам лека критика към продукцията- още в промото имаше спойлер, като изобщо не го показаха в следващия епизод, а и начина на изписване на първата буква в името си беше като за Иван, и бях сигурна, че ще е той, въпреки драматичното начало на закуската.
Мнооого ни се припокриват цялостните впечатления Hug
Относно маркираното - точно защото щеше да има точни попадения Stuck Out Tongue Winking Eye Иначе в промото за следващия епизод не се виждаха нито Иван, нито Йордан, нито Глория.

Общи условия

Активация на акаунт