УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 27

• 3 206
  • 62
  •   1
Отговори
Линк към предишната тема

АГ СЕЛЕНА

Екип

Онлайн проверка на резултати

Ценоразпис

✅В настоящия момент много лекари водят женска консултация по ЗК.

✅Необходими са следните документи и изследвания при постъпване за раждане:

* лична карта
* направление за хоспитализация
* картонче с кръвната група /или изследване от лаборатория с подпис и мокър печат/
* копия от други кръвни изследвания, направени по време на бременността
* лична амбулаторна карта - служи за издаването на болничния лист - не е задължителна
* изследване за Хепатит Б - валидност 6 месеца
*изследване за Васерман - валидност 6 месеца
* изследване за Спин - валидност 6 месеца
* изследване на влагалищен секрет - валидност 2 седмици

✅В случай, че нямате актуални изследвания за Хепатит Б, Васерман и Спин, същите ще ви бъдат направени в момента на постъпване и трябва да заплатите по ценоразпис на болницата.

✅Какво е необходимо да носите в болницата, когато постъпвате за раждане:
* чехли, чорапи, гащи, четка и паста за зъби, душгел, шампоан, гребен или четка, ластик за коса /ако косата Ви е дълга/, зарядно за телефон, сешоар, крем за зърна Лансилох или подобен.

✅Какво влиза в цената на раждането:

👩🏼за майката - превръзки /различни размери/, нощници, халат, хавлия, обезболяващи, ръчна помпа за кърма, /която обаче е само една на етажа и има моменти, когато не стига/, храна три пъти на ден, минерална вода, която може да си наливате от диспенъсър в коридора, консултация с психолог, раздвижване от рехалибитатор /при секцио/, показване как се къпе и сменя памперс на новороденото, съвети и помощ за кърмене.

👶🏻  за бебето - адаптирано мляко /ако майката няма кърма или желае/, дрешки за престоя в болницата, одеалце, лигавник, беберон, шапка, памперси, мокри кърпи.

✅По желание и срещу заплащане, може да се направи ортопедичен преглед на новороденото от д-р Янакиев.

✅За актуални цени за раждане /нормално или секцио/, Ви съветвам да се обръщате към Регистратурата на АГ Селена.

💕Успех на всички бъдещи майки! 💕

# 1
Здравейте, мами,

Събирам мнения относно протичане на преглед и отношение на д-р Стратиева.
До сега съм си правила феталните морфологии при д-р Апостолова (и при първата и сега при втората бременност), но моята АГ ме изпраща сега при нея, а аз честно казано изпитвам ужас като чуя за някое “светило” както я описват нея

# 2
Здравейте, мами,

До сега съм си правила феталните морфологии при д-р Апостолова (и при първата и сега при втората бременност), но моята АГ ме изпраща сега при нея, а аз честно казано изпитвам ужас като чуя за някое “светило” както я описват нея
Не мога да кажа нищо за д-р Стратиева, но щом имате притеснения и тревога, защо не отидете пак при д-р Апостолова?
Мен ме бяха наплашили за д-р Апостолова колко е груба, лоша и невнимателна и отидох с треперещо сърце на първа фетална, почти разревана. Нямаше нищо вярно от казаното, след 2 седмици ще посетя за трета фетална с огромен кеф и спокойствие.

# 3
Yoyo1123, аз също бях леко притеснена как ще мине прегледът ми при д-р Апостолова, заради прочетени мнения в интернет, но нямаше нищо вярно. Посреща мен и съпруга ми с усмивка, през цялото време обяснява внимателно, оглежда всичко. Първа и втора фетална ми бяха при нея, септември съм на трета отново там. Всеки път пациентите, които са преди нас ги вика с усмивка на лице, както и излизат след прегледа лъчезарни, което говори само по себе си как е преминало всичко. Simple Smile Та, не винаги това, което се пише е вярно. За д-р Стратиева като че ли съм чувала хубави неща, но не съм имала допир до нея.

Nidda, видях въпроса ти в предната тема, надявам се някой да отговори, аз също имам доверие на 100% , но и на мен ми е интересно как са преминали ражданията при д-р Константинова. 😊

# 4
Благодаря ви.Явно отново ще си ида при д-р Апостолова.Тя е страхотна. Simple Smile

# 5
Здравейте,
има ли отделен телефонен номер на родилна регистратура или са тези два номера - стационарен и мобилен, които ги има в сайта? Някой, ако го има, моля да ми го каже.

# 6
Здравейте,

Бих искала да попитам дали някой е имал опит с повишено кръвно налягане, достигащо 170 след секцио?
Какви мерки предприехте и след колко време се възстановихте?

# 7
  • Пловдив
Здравейте, мами,

Здравей,
Аз бях при д-р Стратиева, но до София ходих, защото в Селена нямаше свободен час.....

Мога само хубави неща да кажа. Прегледа беше близо час /45мин/. Обстоен преглед, обяснява, разпитва за всичко.Много е мила. Отидох при нея по препоръка от моя приятелка. Препоръчвам Ви я.

От Септември месец каза докторката, че ще се опита веднъж на всяка седмица да идва до Селена. Надявам се за втората ФМ да има час в Селена, не че ми е проблем пътуването до София.

Аз бих искала да събера мнения за д-р Даниел Ставрев. От майки които са  следяли бременноста си при него и са раждали секцио.

Благодаря! Лека бременност желая на всички Hug

# 8
Няма отделен номер на родилна регистратура. За да Ви свържат с нея или с рецепцията на 4 етаж, звънете само на стационарен. От мобилния не могат да Ви прехвърлят. А еднакво време ще чакате някой да вдигне.

За Д-р Даниел Ставрев само ласкави слова на благодарност от мен. Родих секцио, което както и възстановяването ми се случиха светкавично бързо и безболезнено. Професионализмът и опитът му са осезаеми от първата секунда. В допълнение е изключително позитивен и заразява с тази енергия. Целият екип в родилното от анестезиоложката до санитарката са разкошни и си обичат работата. 🤗

# 9
  • Пловдив
Няма отделен номер на родилна регистратура. За да Ви свържат с нея или с рецепцията на 4 етаж, звънете само на стационарен. От мобилния не могат да Ви прехвърлят. А еднакво време ще чакате някой да вдигне.

За Д-р Даниел Ставрев само ласкави слова на благодарност от мен. Родих секцио, което както и възстановяването ми се случиха светкавично бързо и безболезнено. Професионализмът и опитът му са осезаеми от първата секунда. В допълнение е изключително позитивен и заразява с тази енергия. Целият екип в родилното от анестезиоложката до санитарката са разкошни и си обичат работата. 🤗

Благодаря за бързия отговор. А при него ли се следяхте, или само Ви изроди?

# 10
Да, от началото на 4тия месец по веднъж на 40 дни бяхме на преглед. Първата ФМ при Апостолова, втората по негова препоръка при Тачева. И от двете съм доволна.
Вече след 34 седмица прегледите станаха на 2 седмици и после на 10 дни.
Отговаря на вайбър в рамките на деня. До последно е настроен за естествено раждане освен ако няма медицински причини за секцио. Говори доста бързичко и прегледите минават за няколко минути най често около 5, но пък успява да вдъхне спокойствие и увереност, че си в сигурни ръце.🤗🤗🤗

# 11
  • Пловдив
Да, от началото на 4тия месец по веднъж на 40 дни бяхме на преглед. Първата ФМ при Апостолова, втората по негова препоръка при Тачева. И от двете съм доволна.
Отговаря на вайбър в рамките на деня. До последно е настроен за естествено раждане освен ако няма медицински причини за секцио. Говори доста бързичко и прегледите минават за няколко минути най често около 5, но пък успява да вдъхне спокойствие и увереност, че си в сигурни ръце.🤗🤗🤗

Благодаря ти.
Следя в Супердок за свободен час, но виждам че ще е борба да си намеря час при него. BlushBlush

Имам си следящ АГ, но не знам защо, нещо ме тегли към д-р Ставрев. Никога не съм ила при него на преглед, но чувам много добри отзиви и ми се иска да отида на преглед при него. Той не работи по здравна каса на прегледи нали?!

# 12

Благодаря ти.
Следя в Супердок за свободен час, но виждам че ще е борба да си намеря час при него. BlushBlush

Имам си следящ АГ, но не знам защо, нещо ме тегли към д-р Ставрев. Никога не съм ила при него на преглед, но чувам много добри отзиви и ми се иска да отида на преглед при него. Той не работи по здравна каса на прегледи нали?!

embrion_f Има час за д-р Ставрев за утре в 14:40 в Superdoc. Simple Smile Не работи по ЗК.

# 13
Здравейте,
знаете ли дали д-р Чалова изражда секцио по желание на родилката?

# 14
Да, аз също имах следящ АГ по ЗК. Но абсолютно по същия начин ме теглеше към Ставрев и не съжалявам. По ЗК пуска изследванията, които се полагат, но прегледите си се плащат по 90 лв.
Първите пъти и аз запазих през супердок, но нататък той си ми казваше кога да ида. Ако е спешно и се обадите на регистратурата, ще Ви вмъкнат. Но независимо през супердок или не, часовете не се спазват и се чака средно час-час и половина като идеш. Отивайки на регистратурата, те входират и вече там зависи колко жени чакат преди теб. При мен бяха средно около 8-10 жени винаги. Като прегледите са между 4 и 10 минути но понякога му се налага да иде в родилното например и се чака повече. Но си заслужава.
Отбелязвам, че за щастие имах супер лека и безпроблемна бременност и раждане. И съзнавам, че можеше изобщо да не се следя при него заради многото чакане, но пък спокойствието ми беше по важно, а той и екипът му определено дават такова.🤗

Общи условия

Активация на акаунт