УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 27

• 4 536
  • 87
  •   2
Отговори
# 75
Аз се следя при него, също каза, че бременност вече се следи по-сериозно след 12 седмица, защото до тогава е много рисково, но съм много доволна. Вдъхва ми спокойствие, той самия е много спокоен. За разлика доста други, които всяват паника , при него се чувствам добре. Отговаря на всички въпроси, той самия обяснява доста. Изненадах се, че толкова от момичетата, които се следят при него не са успели да родят при него, защото го няма, доста неприятно. Моите приятелки ми го препоръчаха, раждали са при него, някои секцио, а някои не, всички са с топли чувства. Дано и аз имам късмет.

# 76
Здравейте. Съвсем в началото съм 5 г с
Следя се при Прекрасната ,, розова” Д-р Чалова .
Въпроса ми е кога да се запиша на ЖК по НЗОК и кой бихте ми препоръчали.
Идеята е да ми пускат полагаемите излседвания и евентуален болничен
Иначе освен мнението на д-р Чалова друг не признавам ❤🌸
Но, все пак знам че има и добри лекари по ЗК.
Насочила съм се към д-р Йоана Тачева
Какво бихте ме посъветвали.
И моля дамите, наскоро родили при прекрасната Краси , да разкажат как минава и какво се случва , като процедура.
Ще бъде важно за мен да го прочета.
Аз знам , че тя е невероятен човек и специалист, който ми спаси живота , но по друг повод ( преждевременно раждане и починало бебе при др лекар )
След нейната намеса ме реставрира и сглоби отново и след година съм бременна отново. Но, не съм раждала при нея.
Ще очаквам отговора ви с нетърпение 🍀🍀

# 77
И моля дамите, наскоро родили при прекрасната Краси , да разкажат как минава и какво се случва , като процедура.
Аз знам , че тя е невероятен човек и специалист, който ми спаси живота , но по друг повод ( преждевременно раждане и починало бебе при др лекар )
След нейната намеса ме реставрира и сглоби отново и след година съм бременна отново. Но, не съм раждала при нея.
Много скоро ще имам среща с д-р Чалова по това направление и при първа възможност ще влезна да пиша как е минало всичко. Чувствам се в сигурни ръце с нея, страхотен специалист и човек!

# 78
и на мен ми предстои скоро раждане при нея вярвам,че сме в сигурни ръце при нея. Лека бременност!

# 79
Нямам мнение за д-р Чалова, но д-р Тачева е страхотна. Писала съм, че тя ме изроди спешно секцио заедно с проф. Пехливанов, но останах с много топли чувства и се молих да ми се “падне” тя. Препоръчвам и д-р Константинова, при която се следих и вече мога да кажа колко съм ѝ благодарна и как ме е яд, че беше в отпуск, но също е страхотен специалист!

# 80
Нямам мнение за д-р Чалова, но д-р Тачева е страхотна. Писала съм, че тя ме изроди спешно секцио заедно с проф. Пехливанов, но останах с много топли чувства и се молих да ми се “падне” тя. Препоръчвам и д-р Константинова, при която се следих и вече мога да кажа колко съм ѝ благодарна и как ме е яд, че беше в отпуск, но също е страхотен специалист!
Благодаря. Кога най рано мога да се запиша при Тачева. След 7 г с предполагам.

# 81
Аз раждах при д-р Чалова преди почти месец, бях за предизвикване на естествено, но в хода на раждането трябваше да преминем към секцио. Цялата си бременност следях при нея, слава на Бога, нямах никакви проблеми, но въпреки това имах свои притеснения - чаках всеки преглед с нетърпение и винаги тръгвах успокоена и щастлива от кабинета и. Heart

За самото раждане - д-р Чалова е страхотен специалист, може да се доверите. Белегът от операцията е тънък като косъм, възстанових се доста бързо, смятам, че това зависи много от АГ, който прави операцията. Ако нямате медицински предпоставки за оперативно раждане, ще ви изчака, колкото е възможно за естествено, просто при мен секциото беше по-добрият вариант и се радвам, че не се заинатих за другото. Положителни мисли и успех! Heart

# 82
Бях писала и преди, но не получих отговор. Има ли някоя от вас, която е раждала при д-р Константинова, в частност секцио? Ако да - с какви впечатления останахте, доволни ли сте, как премина раждането и т.н. Ще ми бъде много полезно, благодаря предварително!

# 83
Здравейте, дами!
Бих искала да ме посъветвате какво бельо да си взема за болницата за след раждането (най-вероятно ще съм секцио). Видях, че на сайта на болницата пише еднократно бельо - бихте ли ми казали какво сте си купили и колко броя горе-долу ще са ми необходими?

# 84
Здравейте,
Имате ли актуална информация за цените на секциото? Последно видях, че е 2,750 лв, но ми се струва, че има промяна.

# 85
Здравейте, дами!
Бих искала да ме посъветвате какво бельо да си взема за болницата за след раждането (най-вероятно ще съм секцио). Видях, че на сайта на болницата пише еднократно бельо - бихте ли ми казали какво сте си купили и колко броя горе-долу ще са ми необходими?
Вземете си най-обикновено памучно бельо. Да не е прекалено изрязано, за да може да слагате големи превръзки в него, както и висока талия, за да не ви пречи на белега от секциото.

# 86
ladysov, в една фб група прочетох, че е 2860лв. вече и 20лв ПСР, не знам обаче тези 20лв влизат ли в другата цена, или общо е 2880лв.

# 87
Горещо препоръчвам ето това:
https://visvitalis.bg/product/bella-elastichni-gashti-mamma-2-br
Разтегателно, не спарва, не дразни, не дращи. 2та броя вътре ми стигнаха после минах на нормално памучно каквото носех през бременността.
И категорично НЕ препоръчвам на Canpol и най големите ми бяха тесни и изглежда като найлон на усещане все едно си си сложил от ония шапки които вървят към домашната боя за коса със смотаните ластици. Момичето до мен беше с такива и никак не й бяха удобни даже пита моите от къде са.

Общи условия

Активация на акаунт