УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 27

• 18 409
  • 391
  •   5
Отговори
# 315
Здравейте момичета.
Има ли някоя мама, която е раждала скоро в болница "Селена", да каже дали при нормално раждане дават бебето веднага и дали то остава с майката?

# 316
Здравейте и Честита Нова година!Бъдете живи и здрави и пожелавам сбъдване на най-съкровенната мечта на всички!Искам да попитам знаете ли какво се случва с болницата?Наистина ли няма да работят и са спряли всички процедури?Направо не знам какво да правим и на къде да хванем понеже в Пловдив няма много голям избор.

# 317
Здравейте и Честита Нова година!Бъдете живи и здрави и пожелавам сбъдване на най-съкровенната мечта на всички!Искам да попитам знаете ли какво се случва с болницата?Наистина ли няма да работят и са спряли всички процедури?Направо не знам какво да правим и на къде да хванем понеже в Пловдив няма много голям избор.

Аз бях покрай празниците. Лудница е, доста се чака, но обслужването беше доста добро. Бях при Тачева.

# 318

Ходих при д-р Георги Амалиев на 30.12.2025. Попитах го какво се случва и как да де нагласяме. Каза, че болницата функционира нормално и проблеми реални има само с инвитро центъра. Честно казано, не знам това дали е политически отговор и все пак лично аз се оглеждам за бек-ъп план, защото не съм от Пловдив и за раждането бих искала да имам адекватна подготовка и да няма въпросителни.

# 319
За ин витро центъра се интересувам.Прочетох, че нямало да работи.Пациентите на доктор Ставрев кой ще ги поема и Шентова не давала конкретни отговори.Всичко е толкова объркано.Трябваше да започваме скоро, но май ще трябва да мисля варианти за друг град, и това не е лесно…

# 320
Здравейте ,искам да попитам знае ли някоя мама ,колко е сега като цена секциото след нова година ,има ли промяна с по висока цена.

# 321
За ин витро центъра се интересувам.Прочетох, че нямало да работи.Пациентите на доктор Ставрев кой ще ги поема и Шентова не давала конкретни отговори.Всичко е толкова объркано.Трябваше да започваме скоро, но май ще трябва да мисля варианти за друг град, и това не е лесно…

И ние трябваше да започнем инвитро процедурата през месец декември при д-р Ставрев. От болницата ни казаха, че той ще започне работа през януари. Днес се обадихме отново, но не знаеха точно кога ще започне работа и ни пренасочиха към д-р Шентова. Говорихме с нея и тя каза, че в момента поема пациентите на д-р Ставрев и в сряда ще отидем на консултация за процедурата , след което ще преценим следващите стъпки

# 322
Ясно, но тя не е ли обикновен гинеколог не репродуктивен?До колкото разбрах ин витро центъра няма да работи, но пак казвам до колкото е истина не знам.Чуде се дали да не се преместим при доктор Матев до колкото съм запозната той също е добър доктор.Много въпроси и много не известни…

# 323
Шентова е все още лекар специализант.

# 324

Да, и аз съм чувала, че лекср специализант. Ще видим, когато отидем, ще разберем как и какво ще бъде. Знаем, че тя не се занимава пряко с инвитро, но може би работи заедно с д-р Ставрев и може да ни насочи. Не искаме да губим повече време.
Ние започнахме при д-р Ставрев и кандидатствахме към Фонда за инвитро. Имаме издадена заповед и, доколкото съм запозната, не мога да сменя лечебното заведение.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 23:29 от Нежии

# 325

Да, и аз съм чувала, че лекср специализант. Ще видим, когато отидем, ще разберем как и какво ще бъде. Знаем, че тя не се занимава пряко с инвитро, но може би работи заедно с д-р Ставрев и може да ни насочи. Не искаме да губим повече време.
Ние започнахме при д-р Ставрев и кандидатствахме към Фонда за инвитро. Имаме издадена заповед и, доколкото съм запозната, не мога да сменя лечебното заведение.
Можете.

# 326
Можете да смените болницата.

# 327
Това не го знаех, благодаря Ви ❤

# 328
Днес бях на преглед за започване на трансфер , акушерките в ин витео центъра са малко по ошашкани ,но всичко си е нормално. До колкото разбрах пт моята лекарка има нови ембриолози и затова са може би по- хаотични от обикновено . Успокои ме лекарката ми ,че всичко си върви нормално с болницата

# 329
Днес бях на преглед за започване на трансфер , акушерките в ин витео центъра са малко по ошашкани ,но всичко си е нормално. До колкото разбрах пт моята лекарка има нови ембриолози и затова са може би по- хаотични от обикновено . Успокои ме лекарката ми ,че всичко си върви нормално с болницата

Да разбираме, че и д-р Ставрева в момента не работи, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт