Декупаж (салфетна техника)-2 част

• 70 876
  • 487
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за отговорите!

Браво, Радина! Наистина страхотни чудеса. Още чета първата тема, но там не са активни линковете. Чак сега видях майсторството ти.
А тази дъска за рязане ще се използва ли по предназначение? Дали няма да се повреди повърхността?

# 91
# 92
 Radinna,  страхотни неща си направила
  bouquet

# 93
Момичета, вчера търсих лак за дърво. Предлагат ми бързосъхнещ акрилен, 900 гр. за 12-13 лв. Струва ми се огромно количество. Виждали ли сте някъде по-малки разфасовки?

А правило ли ви е впечатление цветовете от салфетката да се променят от цвета на основата? Напр. Ако налепя жълти слънчогледи върху синя повърхност, ще изглеждат ли зелени? А как се избягва този ефект?

# 94
Най-добре е да лепиш салфетката върху бял фон, за да не се изменят цветовете. Аз лакирам с лак за паркет  Mr. Green струва 3-4 лв. литър

# 95
  • София
Момичета, вчера търсих лак за дърво. Предлагат ми бързосъхнещ акрилен, 900 гр. за 12-13 лв. Струва ми се огромно количество. Виждали ли сте някъде по-малки разфасовки?

Акрилния лак не е добра идея за предмети, които ще се мият  Naughty. Иначе по-малки разфасовки има в магазините за худ. материали.

# 96
 GrinningЗдравейте момичета,от доста време чета сайта,но не се решавах да пиша/с техниката съм мн.на ВИЕ/  и губя мн.време,но ..лто пък все не  ми стига.radinna 4удни неща си измайсторила smile3501.Аз също имам дъска с тази салфетка в комбинация с друга,но още не съм я снимала както пове4ето си работи.Разбира се дъската ще се ползва от обратната страна,тази е само за плакнене на о4ите.Да се фиксира с акрилен лак не е проблем стига да се мият на ръка веднага/да не се киснат във вода/,но не и първите 14 дена.Ето и някои от моите работи,дано ви харесат('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=124592');

# 97
Мираж72 ,твоите работи са направо професионални!Виждам, че на някои от тях има и цени.Продаваш ги значи.Има ли интерес към тях?
А тук можете да видите моите опити за декупаж върху свещи.

Тоя декупаж е болест!

# 98
Caprari страхотни идеи.
 ooooh! Ооох, да имах време. Само чакам да тръгне голямата на градина.

# 99
  • Бургас
Благодаря, момичета за милите думи

Steisi , дъската е замислена за украса, така че няма да се ползва

mirage72, много хубави неща! Разкажи малко за трансферната техника, моля

Caprari, много хубави свещи

# 100
Браво, страхотни неща Caprari и Мираж72!

Момичета, имам още два въпроса. Как почиствате предметите с 3Д декупаж? Не е ли трудно да се бърника между листенцата примерно, за да се махне прахта оттам?
Имате ли впечатления от глините DAS и Jovi? Има ли голяма разлика в качеството, ако се съди по цената?

# 101
  • Разпиляна във въображението
Страхотни неща Caprari и Мираж72
Аз съм доволна от DAS, Jovi не съм ползвала

# 102
Как почиствате предметите с 3Д декупаж?
Имате ли впечатления от глините DAS и Jovi?
Не знам как се почистват ,защото аз като ги направя не се задържат дълго у нас-все се намира някой ,който да ги хареса и да ги подаря.Да му мислят тези на които съм ги подарила! Mr. Green
Аз съм доволна от DAS. Другата не съм я ползвала.

# 103
Благодаря момичета Heart Eyes,аз съм тази с ателието за което спомена Ra4eto.Откак научих трансфера не съм правила декупаж,защото изглежда като рисувано.Най-добре е основата да е светла в/у,която ще се трансфира.Принтирате си някаква картинка и докато е прясно мастилото от лицевата страна се намазва трансферното лепило/за всеки случай аз мажа и в/у основата/ и се залепя в/у предмета.Не трябва да остават мехурчета.След 24 часа можете да започнете да отлепвате.Мокри се с гъбичка хартията и мн.внимателно се обелва слой по слой докато не остане хартия изобщо.Малко бавно става, но си струва.Внимавайте да не се накъсва,но ако се случи с боя сливайте цветовете.
 Flowers Sunflower

# 104
mirage72  срахотни красоти си сътворила smile3501 smile3501 smile3501
Можеш ли да споделиш какво лепило използваш.  newsm12

Общи условия

Активация на акаунт