Третокласници - 2025/2026

• 5 970
  • 209
  •   1
Отговори
# 180
sea.sea, радвам се, че сте се разбрали.

Относно парите - държи 2 лв. в раницата за момент, в който ще ѝ свърши водата и трябва да си купи. На този етап телефон няма. Когато ходи на екскурзии и лагери давам моя служебен. За миналата Коледа ѝ подарихме таблет, гледа клипчета, слуша песни и затвърждава наученото с Уча.се. Няма ограничения, но и тя не прекалява.  Двамата с таткото редовно обясняваме , че може да изкара свободното си времето много по забавно, отколкото да играе на компютърни игри.

# 181
Моите внуци също са със строг родителски контрол- 1 час на ден.
А внукът ми, който беше на въпросното пътуване, се върна доста разочарован, защото е носил настолни игри, но никой не е искал да играе- всички са били на телефоните...
Той също има- с копчета. Grinning
Да, подиграват му се, но това е част от концепцията на сина ми, за ограничаване на мобилните устройства.
По въпроса за дъщерята на sea.sea- внимавай това да не се превърне в системно поведение на това момче.
Моята дъщеря също беше много слабичка и дребна и имаше едно момче, което често и се подиграваше.
В един момент много прекали и стигнахме до директор, родители, общи срещи с децата.
Но бащата на момчето прие проблема много сериозно и взе мерки. Като начало го накара да дойде на училище с по едно цвете за всички момичета. Grinning

# 182
  • Пазарджик
И моите момчета са толкова ангажирани след у-ще, остава съвсем малко време за детско и половин час игра. Включва се таймера и ако продължат на следващия ден нямат телефони 😆

Едно питане: общ подарък за Рождество ще правите ли на учителките? Идеи дали имате.
Някои от майките искат вино, луксозни шал ръкавици…

# 183
  • София
Дай ни на нас подаръци да правим. Simple Smile
За сега ваучери по 200 лв е решено да е.

# 184
При нас никой не иска да прави подаръци, не можем да вземем решение и се изпокарваме.

# 185
  • София
Все още темата за Коледни подаръци не е повдигната при нас.
Иначе нещо малко им подаряваме- щолен, вино, картичка..

# 186
Ние обикновено подаряваваме кошници с коледни лакомства, до 100 лв/учител.

# 187
  • София
Мечтая за Коледата, в която тази лицемерна история с кошниците и подаръците ще е зад гърба ми!
Никой още не е повдигал темата при нас, но предстои..
Изключително против съм тези практики!

# 188
  • София
Малкото ми дете още не е почнало училище дори, още дълго време имам да се занимавам аз.

# 189
И моите момчета са толкова ангажирани след у-ще, остава съвсем малко време за детско и половин час игра. Включва се таймера и ако продължат на следващия ден нямат телефони 😆

Едно питане: общ подарък за Рождество ще правите ли на учителките? Идеи дали имате.

При нас са на златни бижута...кошниците не са достатъчно фенси...такава първенющина, че просто ми се гади.

# 190
  • София

При нас са на златни бижута...кошниците не са достатъчно фенси...такава първенющина, че просто ми се гади.

Е, това вече е абсурдно. Добре, че нашите активни последователи на тази подаръчна истерия никога не биха могли да прокарат идеята за златни накити Joy
Луди са, но не чак толкова...

# 191
  • София
Аз залагам, че при нас златото ще е на финала на 4 клас. Wink

# 192
Аз залагам, че при нас златото ще е на финала на 4 клас. Wink
И аз това питах при нас  - кола, апартамент, вила, какво ще е, ако отсега сме на злато...

# 193
При нас се предложиха билети за концерт. Нормално ми се вижда. Златни бижута не бих подкрепила никога...

# 194
  • София
За 15.09 взехме билети за Цирк дьо Солей.

Общи условия

Активация на акаунт